chlopak2005 21.08.08, 12:39 Jestem ciekawy ile osób z Krakowa zmaga się z HCV. To będzie wątek dla takich ludzi:). Oczywiście reszta też może pisać:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweettofcia Re: Kraków 11.09.08, 12:14 Ema, ja tez bede leczyc sie w krk, zaczynam od poniedziałku, zycze wszystkim powodzenia w leczeniu, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
basia.ps Re: Kraków 18.09.08, 21:52 Na razie z HCV,ale jeszcze przed leczeniem. A gdzie się leczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.ps Re: Kraków 26.09.08, 06:45 A u kogo, jesli wolno spytać, pod opieką jesteś? Jeśli chcesz - pisz na pocztę gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy90 Re: Kraków 04.01.09, 23:40 No to i ja się dopiszę... :) Również jestem z Krakowa. Na razie z HCV, a co dalej, to dopiero się dowiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
veronica_x Re: Kraków 08.01.09, 21:49 Ja również jestem z Krakowa. :) Czy ktoś z Was leczy się na Śniedeckich? Jakie są Wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
mammafelka Re: Kraków 05.03.09, 13:54 to ja tez dopisze :) - o chorobie dowiedziałam się ponad 3 lata temu, jestem po drugim zastrzyku i leczę się właśnie na Śniadeckich - na razie mam mieszane uczucia - po 3 wizytach zmienili mi lekarza i poszlo lepiej, Pani pielęgniarka Grażynka bardzo miła, lekarze i pielęgniarki na oddziale też całkiem ok - pozdrawiam wszystkich :)) Odpowiedz Link Zgłoś