Dodaj do ulubionych

Leczenie - Chorzów

16.11.08, 19:04
Witam wszystkich :)
Poszukuje informacji na temat leczenia HCV w Chorzowie. Szukałam uparcie na internecie, ale nic nie udało mi się znaleźć. Chodzi mi o wasze opinie o lekarzach, tzn. do kogo warto się tam wybrać - jak wogóle wygląda organizacja, ile mniej więcej wynosi czas oczekiwania na leczenie itp.
Obserwuj wątek
    • zakielek Re: Leczenie - Chorzów 16.11.08, 20:47
      Każdy z nich jest dobry
      • beatkaa32 Re: Leczenie - Chorzów 17.11.08, 16:24
        Jeśli chodzi o lekarzy, zgadzam się z żakielkiem; tam wszyscy są dobrzy. Ja
        osobiście leczę się u dr Janczewskiej. Na terapię czekałam rok. Atmosfera jest
        dobra, personel miły i kompetentny.
    • zielik85 Re: Leczenie - Chorzów 17.11.08, 17:40
      Witam! W Chorzowie nie mam pojecia kto jest dobry i kogo moza
      polecic, ale jesli by ktos chcial wiedziec o poradniw Bytomiu to
      moge pomoc bo juz tam troche czasu spedzilem:)! pozdrawiam!
      • prc1 Re: Leczenie - Chorzów 18.11.08, 19:14
        Ja leczę się u dr. Pisuli, nie mogę go porównać z innymi lekarzami z Chorzowa,
        bo z nimi nie miałem do czynienia, ale mogę go porównać z dr Cegłowską i dr
        Michalskim z Sosnowca - tych dwoje raczej unikajcie, sprawiają wrażenie że im
        nie zależy na pacjencie, odpowiedzi na pytania są zdawkowe albo wymijające, do
        do dr. Pisuli to całkowite przeciwieństwo.
        Na leczenie w Chorzowie czekałem 4 miesiące, wcześniej rok w Sosnowcu (i
        teoretycznie w Sc czekałbym jeszcze 2 lata)

Pozdrawiam
        • beatkaa32 Re: Leczenie - Chorzów 19.11.08, 12:41
          Odnośnie dr Pisuli; myślałam, że dużo gadam. Ale Pan doktro jest ode mnie
          duuuużżżoooo lepszy. Pozdrawiam :)
      • ewka2009 Re: Leczenie - Chorzów 24.01.09, 22:44
        Witam!
        Czy mógłbyś napisać coś o lekarzach w Bytomiu,czeka mnie szpital w marcu.Jestem jeszcze przed badaniami.
        Pozdrawiam.
        • zakielek Re: Leczenie - Chorzów 25.01.09, 17:18

Ja miałem być leczony w Bytomiu (to była moja rejonizacja) ale po
          długim sprawdzaniu ośrodków leczenia WZW C na ślasku wybrałem
          Chorzów.
          • ewka2009 Re: Leczenie - Chorzów 25.01.09, 18:54
            A co z Bytomiem nie tak?Na czym polega różnica? Nie wiem czy mogłabym zmienić jeżeli mam na skierowaniu napisane że do tego właśnie szpitala.
            • ewka2009 Re: Leczenie - Chorzów 27.01.09, 22:54
              do zakielka: poczytałam o chorzowskim szpitalu i mam pytanie: czy doktor Pisula tam znów pracuje, a jeżeli nie to jakiego możesz polecic innego lekarza?
              • prc1 Re: Leczenie - Chorzów 28.01.09, 12:12
                nie wiem czy dr Pisula pracuje znów w szpitalu w Chorzowie, ale nadal jest w
                przychodni przyszpitalnej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka