river29 26.12.08, 22:26 Jak wasze wątróbki wytrzymają świąteczne obżarstwo?? :-) Bo ja swoją już 2 dzień czuję pod żebrami ;-) Od jutra idę na dietę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxy90 Re: Święta <=> wątroba 26.12.08, 22:32 U mnie to chyba niezwiązane z wątrobą, ale wczoraj to mało w szpitalu nie wylądowałam - gorączka, okropna biegunka, wymioty, chociaż już nie było czym (żółcią), normalnie myślałam, że się wykończę. I nie wiem, po czym, bo wcale się właśnie nie objadłam w Wigilię, bo z wigilijnych potraw jem tylko barszcz, karpia i ciasta, a że jestem kierowcą, to też bardzo się objeść nie mogłam, bo by mi się spać chciało, a jakoś do domu trzeba było dojechać :) Także ja w środę nie jadłam dużo, wczoraj zupełnie nic, a dzisiaj tylko sucharki + gorzka herbata i kisiel, także moja wątroba chyba dość zadowolona jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Święta <=> wątroba 26.12.08, 22:42 Ja się nie obżeram. Dbam o linię ;-) I tylko z zazdrością czytam posty interferoniarzy: "Ojej, schudłam 10 kg! A ja aż 15 kg! Co robić? Jak tu się podtuczyć?" Takim to dobrze... Kuracja odchudzająca za darmo i bez wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
river29 Re: Święta <=> wątroba 26.12.08, 22:46 jan-w napisał: > Ja się nie obżeram. Dbam o linię ;-) I tylko z zazdrością czytam posty interfer > oniarzy: "Ojej, schudłam 10 kg! A ja aż 15 kg! Co robić? Jak tu się podtuczyć?" > Takim to dobrze... Kuracja odchudzająca za darmo i bez wysiłku. hahaha To ile Ty ważysz? :-) Ja maksymalnie ważyłem coś około 103-105kg, teraz 87kg. Wystarczyło na jakiś czas odstawić mięso ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
river29 Re: Święta <=> wątroba 26.12.08, 22:48 PS. zaletą tej mojej nowej wagi jest to, że teraz oplatam 80% ryczących 30-stek :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Święta <=> wątroba 26.12.08, 23:02 Nie rozumiem? Kiedy ważyłeś więcej miałeś tak duży brzuch że nie mogłeś objąć rękami trzydziestolatki? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy90 Re: Święta <=> wątroba 26.12.08, 22:59 Ja też bym nic nie miała przeciwko jakimś 10 kg w dół... :) Odpowiedz Link Zgłoś
greenrachela Re: Święta <=> wątroba 26.12.08, 23:26 Moja wątroba jeszcze nie krzyczy: dość! Zaraz po świętach mam wizytę u lekarza, więc sprytnie morfologię i próby zrobiłam tuż przed świętami :D Podczas leczenia zgubiłam może jeden kilogram, i o każdy walczę bardzo dzielnie! Nie oddam bez walki ani grama! Należę do tych bardziej chuderlawych interferonowców ;) i szczęściem apetyt dopisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Święta <=> wątroba 27.12.08, 10:53 Polecam Verdin. Wcinam juz drugi miesiąc i jestem heppy. Odpowiedz Link Zgłoś