Dodaj do ulubionych

:( Brak minusa

25.08.09, 21:22
Właśnie dziś dzwonili do mojej mamy<jestem niepełnoletnia> z zakaznego. Mają
wyniki wiremii na koniec terapii. Zaczynałam z wiremia x10^5 a teraz po
terapii jest do x10^4. W sobote mam sie stawić na pobranie krwi na dodatkowe
badania, w poniedziałek będę miała tomografie komputerową jamy brzusznej. I
zobaczy się co dalej.. Może ktoś miał podobne doświadczenia??? Lekarze są
zaskoczeni tak słabą odpowiedzią organizmu na leczenie. Co sądzicie?? Minusa
wszystkim:_
Obserwuj wątek
    • bananarama-live Re: :( Brak minusa 25.08.09, 22:29
      Sądze, a nawet wiem, ze medycyna nie śpi. Jesteś młoda ,masz kuuupe czasu na
      pozbycie się wirusa.
      • izzi83 Re: :( Brak minusa 25.08.09, 23:47
        dokladnie!!!nie ma co sie spieszyc.niedlugo wymysla kolejne, jeszcze lepsze
        leki.albo moze jakis program z ciekawymi dodatkami do terapii?glowka do gory!!!
        • mordeczek Re: :( Brak minusa 26.08.09, 02:50
          Metody walki przy powrocie wirusa sa rozne.
          Na wstepie trzeba sobie powiedziec, wszystkie dotychczasowe daja juz troche
          mniejsze szanse. Nie oznacza to, ze nie daja zadnych i nie warto walczyc.
          Zgadzam sie poprzednikami ze medycyna nie stoji w miejscu.

Mozna:
          - terapiowac dalej, innymi koktajlami np. terapia potrojna. (do dotychczasowych
          komponentow dodaje sie np. Amangam). Tym sposobem oszukuje sie troche wirusa,
          ktory zdazyl sie juz przyzwyczaic do starych komponentow. Ponoc statystyczne
          szanse wyleczenia leza przy 15%.

- W oczekiwaniu na nowy lek cudowny, juz opracowano nowe cudenka majace uderzyc
          w wirusa z innej strony.
          - Istnieja lekartwa, ktore nie trzeby juz nawet 1 x w tyg. wstrzykiwac i sie meczyc.
          - Istnieja lekarstwa blokujace dzialalnosc wirusa. .....czyli wirusa
          posiadasz...ale w szachu.
          - Istnieja ziolka wspomagajace, rozne metody antropozoficze.

- Chinska medycyna. Wyleczanosc, statyki- nienane, brak wiarygodnych opracowan
          naukowych.

- woodoo i inne panie Ambrozje nie wliczam.
          • azzurrina Re: :( Brak minusa 28.09.09, 16:42
            Istnieja lekartwa, ktore nie trzeby juz nawet 1 x w tyg. wstrzykiwac i sie meczyc.
            > - Istnieja lekarstwa blokujace dzialalnosc wirusa. .....czyli wirusa
            > posiadasz...ale w szachu.

jak rozumiem, to są te "cudeńka" jeszcze w fazie testów?
    • dimitri23 Re: :( Brak minusa 27.08.09, 19:35
      nie martw sie, bo od tego sie nie umiera szybko, za kilka lat znajda cos
      lepszego masz czasu a czasu :-)
      • sami16 Re: :( Brak minusa 27.08.09, 20:37
        No ba:)) Dzięki:)
        • joahal Re: :( Brak minusa 30.08.09, 18:04
          Nie wiem jak to działa, ale znam dwa przypadki udanej reterapii po
          zmianie leków (Pegintron na Pegasus itd..). Poza tym, nowe leki
          obecnie testowane wydają się byc bardzo skuteczne. Zresztą
          mozliwości jest dużo! Na razie odpoczywaj, odzyskuj siły a o
          reszcie "pomyślisz jutro" :)
          • sami16 Re: :( Brak minusa 30.08.09, 19:05
            :)heh narazie trudno jest nie mysleć jeżeli co chwilke wzywają do zakaznego na
            badania:) Ogolnie to nie byłam nasatwiona na minusa:) Ale miała nadzieje ze
            wiremia bedzie mniejsza, no cóż trzeba narazie zacząć myślec o szkole:) Niestety
            a może stety:)Pytanie czy dadza mi kolejne zwolnienie z w-fu? JAk myślicie??
            • sami16 Re: :( Brak minusa 05.09.09, 22:30
              :)hej. Już wszystko <prawie> wiem. W czwartek byłam u mojej lekarki.Odebrałam
              wyniki tomografi i wykazała ze wątroba jest w porzadku,<nie jak pokazało usg>
              teraz mam spokuj<miałam pobrany tylko alat in za tydzien mam dzwonić zeby
              zapytac jaki jest> w Grudniu mam ustalony termin biopsji, by zobaczyc jak
              wyglada po leczeniu(??) Do tego czasu nie musze odwiedzać szpitala ani poradni
              no chyba ze cos bedzie sie działo. Nie mam zwolnienia z w-fu, powiedzieli mi ze
              zwolnienie czy dadzą mi zalezy tylko ode mnie. Byłam do dzi na obozie i mieliśmu
              musztry itp, to było męczoce ale trza popraować nad kondycja:)Mam strzszna
              zakwasy, ale zadowolnona jestem. Anemia u mnie sie jeszcze utrzymuje i
              leukopenia tez ale płytki są na 180tys. takze super. Trafiłam do zielarskiej
              apteki i kupiła siemie lniane<na włoski:)> ogolnie pani:farmaceutka szyszke
              chmielu na to bym sie wyciszyła troche bo ogolnie czasami mnie wszystko
              przerasta itp. i powiedziała ze warto by sie zastanowic nad preparatem<smocza
              krew>ze nuby detoksuje organizm i ogolnie oczyszcza.
              www.energy.sk/pl/menu_x2375x.asp myslicie ze warto??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka