Dodaj do ulubionych

Bambo Bambo Bambo

23.09.10, 16:23
Bambo a co się stało, że wróciłeś? Czytałeś nas chociaż czasami z ukrycia przez te 3-4 lata? ;p

Bambo, Bambo wrócił:D Jak się cieszę:)
Obserwuj wątek
    • bitters Re: Bambo Bambo Bambo 23.09.10, 16:38
      jeśli jesień ma się wiązać z nawrotami suchego
      to chyba zrewiduję swój pozytywny stosunek do tej pory roku
      • lucyna_n Re: Bambo Bambo Bambo 23.09.10, 19:30
        w zeszlym roku ładnie rozpierdzielil depresję w tym roku pora na szczura
        • dolor Re: Bambo Bambo Bambo 23.09.10, 19:46
          To już chyba dwa lata będą.
          • suchar1000 Re: Bambo Bambo Bambo 23.09.10, 19:50
            Rozpierdzieliłem a wy daliście się rozpierdzielić
            • bambo_murzyn Re: Bambo Bambo Bambo 23.09.10, 20:10
              Drogi Suchenku!
              Mówiąc szczerze, przyłączyłem się do tego forum, kiedy leki zaczęły działać. Więc, jak by nie patrzeć, moje motywy nie były autoterapeutyczne, ale sekciarskie. Łykasz to gówno, wszystko zaczyna się prostować, ale wiesz, że to tylko tapeta; że depresja, to twoje prywatne Krakatau, nadal gdzieś w głębi pomrukuje, bulgocze, daje o sobie znać. Cóż robić? Jest dobrze, ale nie do końca; cieszysz się, ale wiesz, że to jeszcze nie koniec.
              I tu docieramy do sekty. Sekta tworzy się przy celebracji takich połowicznych rozwiązań (choć często są to przecież rozwiązania jedyne). Zamiast pogrążyć się w rozpaczy, możemy nasze połowiczne rozwiązanie (bierz leki!) sprzedać innym, zacząć ich nawracać, ewangelizować. No ale kiedy przestałem już brać naszą sekciarską eucharystię, moja obecność tutaj straciła sens. Nie miałem moralnej licencji, by wciskać tabsy; wręcz bałem się powrotu (nawrócenia?). Jak jednak widzisz, daleko nie zaszedłem.
              • suchar1000 Re: Bambo Bambo Bambo 23.09.10, 22:40
                Ależ drogi Bambo, nie musisz łykać leków by tu być. Jednak zapamiętaj sobie, że tutaj niczego nie zyskasz a stracić możesz wiele, jeśli jesteś wrażliwy. Tutaj jest jak w jaskini wampirów, wyssą z Ciebie wszystkie soki wrażliwości i przerobią na jednego z nich. Z sektą to mogę się zgodzić, chociaż oni raczej są nieudolną grupą, bo sekta chociaż sobie pomaga (oni nie).
                To ich iluzja, taki kokon, bo lepiej jest być chorym i narzekać niż się leczyć i wspierać.
                • lucyna_n Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 00:18
                  oni, oni, siedzisz tutaj to też jesteś oni
              • dolor Re: Bambo Bambo Bambo 26.09.10, 16:53
                bambo_murzyn napisał:

> I tu docieramy do sekty. Sekta tworzy się przy celebracji takich połowicznych r
                > ozwiązań (choć często są to przecież rozwiązania jedyne). Zamiast pogrążyć się
                > w rozpaczy, możemy nasze połowiczne rozwiązanie (bierz leki!) sprzedać innym, z
                > acząć ich nawracać, ewangelizować. No ale kiedy przestałem już brać naszą sekci
                > arską eucharystię, moja obecność tutaj straciła sens. Nie miałem moralnej licen
                > cji, by wciskać tabsy; wręcz bałem się powrotu (nawrócenia?). Jak jednak widzis
                > z, daleko nie zaszedłem.

A widzisz? Nie odchodzi się z sekt bez konsekwencji:

"Okazuje się, że opuszczenie grupy religijnej wiąże się z pogorszeniem zdrowia. Około 40% członków rygorystycznych sekt deklaruje doskonałe zdrowie. Spośród osób, które zmieniły przynależność religijną pełne zdrowie deklaruje już tylko 25%. U osób, które po prostu odeszły z grupy religijnej, już tylko 20% cieszy się zdrowiem."
                kopalniawiedzy.pl/rygorystyczne-grupy-religijne-religijnosc-a-stan-zdrowia-zmiana-wiary-Christopher-Scheitle-Amy-Adamczyk-Pennsylvania-State-University-11431.html
                Pewnie dlatego też Suchy uparcie próbuje wrócić, żeby deklarować doskonałe zdrowie.
          • lucyna_n Re: Bambo Bambo Bambo 23.09.10, 20:25
            dwa?
            byłam pewna że rok...
            • dolor Re: Bambo Bambo Bambo 23.09.10, 22:18
              Chyba w tym roku przeoczyliśmy urodziny:
              forum.gazeta.pl/forum/w,69731,99441615,99441615,Szczur_dzis_skonczyl_rok.html
              • lucyna_n Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 00:17
                jestem w autentycznym szoku,
                • ellena_cyganka Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 13:43
                  Kurcze, dwa lata, tyle się zmieniło i dzieci nam urosły...
                  • lucyna_n Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 14:45
                    komu si ęzmieniło temu się zmieniło
                    ja tam nei wiem czy się zmieniło
                    • bitters Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 16:52
                      lucyna_n napisała:

> komu si ęzmieniło temu się zmieniło
                      > ja tam nei wiem czy się zmieniło

mnie się zmieniło -
                      mam poczucie własnej mocy sprawczej
                      tylko jeszcze nie wiem, czego mi się chce
                      ale z pewnością bardzo chce mi się chcieć
                      znowu się wkręcę w jakąś głupotę. no fuck - to po prostu wisi w powietrzu..

więc może jednak nic się nie zmieniło.
                    • dolor Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 17:07
                      Ja tam znowu w całkiem innym wszystkim prawie. Laptop się nie zmienił.
                      • bambo_murzyn Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 20:54
                        A tristezza jeszcze żyje
                        • bambo_murzyn Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 20:54
                          ?
                          • lucyna_n Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 21:06
                            już dawno się nei odzywała, chyba że też pod innym nikiem
                          • ftee Re: Bambo Bambo Bambo 24.09.10, 23:48
                            w zly czas moglo byc zadane to pytanie, ale skoro pani psycholog powiedziala, ze tylko paranoid mam w normie, to nie moge przeciwstawiac sie nauce i uznam, ze bez znaczenia.
                • dolor Re: Bambo Bambo Bambo 28.09.10, 11:34
                  lucyna_n napisała:

> jestem w autentycznym szoku,
                  >
                  A pamiętasz to?
                  "Autor: pozarski 04.09.08, 15:35
                  zarchiwizowany
                  Daje wam miesiac. Potem to forum utonie i wrocicie do tatusia i
                  mamusi na Depresji z cenzura.;)))"

Też się wtedy wróżka znalazła. Jak patrzę na redakcyjna Depresję, to pewnie niedługo kto chce, będzie faktycznie mógł wrócić, bo cenzura zdechnie, taka tam nędza. Z rzadka tylko gryzę się w paluszki, żeby nic na forum pod snajperem nie wystukać. Ze trzy, góra cztery sensowne osoby się trafiają. Snajper jeszcze tnie? Czy mu przeszło, nawet trollującego biedaka nie widuję nigdzie.
                  • lucyna_n Re: Bambo Bambo Bambo 28.09.10, 11:46
                    snajper jak na mój gust stracił czujność.
                    nie wiem czy jeszcze żyje czy tylko czerwony kosz tam funkcjonuje, ale coś mnie smyra po pleckach że jakby co to złapałby drugi oddech, bo jego to chyba kręciło bardzo.

a wieszcze prognozy pamiętam, a tu proszę roczek mi umknął z tego miesiąca.
                    • dolor Re: Bambo Bambo Bambo 28.09.10, 12:03
                      Tak pobieżnie przeglądając, o depresji na tym ściśle tematycznym forum dowiedziałem się tylko, że źródłem lęków są niewygrzebane z głowy udawane orgazmy, dala.tata to buc, naukowcy stosujący podwójną ślepą próbę szerzą absurdalne, obiegowe opinie o SRRI, a definicje berty są dużo wartościowsze niż zmieniające się definicje psychiatrów i powinieneś je znać zaczynając dyskusję, inaczej poznasz je dopiero gdy wytkniesz jakąś piramidalną bzdurę w jej rozumowaniu.
                      Faktycznie oczyścili stajnię Augiasza aż lśni.
                      • lucyna_n Re: Bambo Bambo Bambo 28.09.10, 14:16
                        no jest kiszka, ale ja nie opuszczę matki depresji biednej i uciemiężonej, opanowanej przez głupców, ja tam przetrwam wszystkich i wszystko.
                        o!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka