16.11.13, 12:04
Głębokie oburzenie z powodu wyskoków narodowców. Prawdopodobnie z jednego powodu. Bo reszta też by chciała, ale nie może. Te same dziadki, które będą oburzać się na wandali będą też z łezką w oku opowiadać jak ganiali się z zomowcami. Tak jak dzisiaj ci narodowcy nie tłuką się z biedy tak oni nie tłukli się z zomowcami z biedy lat 80. Tłukli się bo chcieli się tłuc. W samej budowie społeczeństwa wpisana jest niezwykła atrakcyjność zebrania się w tłum i walka. Przeczyszczenie zamulonych czakramów. O ile mniej byłoby nieszczęść i komizmu na świecie gdyby rewolucjonista zanim wziął się za Marksa chwycił najpierw za Freuda i nie mylił prywatnej rewolucji rodzinnej z społeczną.
Obserwuj wątek
    • duch_kota tu na drugą nóżkę 16.11.13, 12:29
      www.plotek.pl/plotek/56,79592,14957165,Atak_internautow_na_ekipe_z_Warszawy___Jeden_wielki.html#BoxPlotekTxt

• duch_kota Re: karać 16.11.13, 12:33
      a depresiaczki co bardziej wkurwia? że się tłuką czy bzykają?

nigdy nie byłem najlepszy w tych sprawach, ale nie płaczę, bo nie ja jeden w tym smutnym kraju, ale to, że nie jebnełem w kogoś koktailem mołotowa bardziej we mnie na heit zbiera niż deficyty seksualne.
    • damakier1 Re: karać 18.11.13, 17:34
      Te same dziadki, które będą oburzać się na wandali będą też z łezką w oku opowiadać jak ganiali się z zomowcami. Tak jak dzisiaj ci narodowcy nie tłuką się z biedy tak oni nie tłukli się z zomowcami z biedy lat 80. Tłukli się bo chcieli się tłuc.

Nie masz pojęcia, o czym piszesz.
      • cytrynka_zgnila Re: karać 18.11.13, 21:35
        ty regularnie w swojej tfurczosci forumowej, co nie przeszkadza ci sie wpychac na forumy na ktorych jestes zbedna.

a to ciekawe, ze nie mam, bo zdanie akurat nie moje :))) wziełem od dzisiejszego 50 parolatka niegdyś lubiącego porzucać kamieniami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka