19.02.14, 23:15
na piosenkę Masłowskiej, z zamiarem sheitownia jej twórczości, po wysłuchaniu mądrości owej pani na filmiku, ale nieoczekiwanie tekst piosenki mi się spodobał.

Nie znam twórczości tej pani. Wypowiedzi w mediach jej są dość męczące. Jedyne co widziałem to film Wojna polsko ruska. Był jak zetknięcie z pewnym przypadkowym nieznanym mi bliżej specyfikiem w dawnych czasach. Przez piętnaście minut wciągnęło mnie psychodeliczne i byłem w zaczarowanym świecie, a później półtorej godziny zejściówy i czekania na koniec filmu.

Jedno tylko niepokoi. W wywiadzie, na filmie i w tej piosence mówi z tą samą manierą. Słabo pamiętam ale tematyka z piosenki jest chyba ta sama co z filmu. Czy ona czasem nie jest jak ta dziewczynka?

https://strachy-na-lachy.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/502127/files/blog_nf_221893_306298_tr_martwa_dziewczynak_1_.jpg
Obserwuj wątek
    • sempena Re: Wszedłem 19.02.14, 23:34
      www.youtube.com/watch?v=dMHsjxnjNi0
      tu jest podobny przypadek. Zapamiętałem tą panią dlatego, bo następnego dnia jak widziałem ją w programie telewizyjnym, szedłem za nią wzdłuż Sezamu. Szła branżowo psychiatrycznie.
      • sempena Magnetyzm Serc 19.02.14, 23:43
        www.youtube.com/watch?v=7oM-Sxa-l0E
        Muszę przyznać, że pasują do siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka