Dodaj do ulubionych

Celebrity Splah

18.04.15, 20:23
Moi skoczkowie :

1. Pani z Mongolii.

2. Gruby

3. Zapaśnik, ale już mnie zaczynają drażnić jego gadki.
Obserwuj wątek
    • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 20:25
      Kogo hejtuje.

Panowie klony. Choć ten bez nogi niech sobie skacze jak ma ochotę nie przeszkadza mi.
      • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 20:34
        Bardzo śmieszny skok. Szansa na udanie zerowa, jak przegrasz dostaniesz jak w pysk strzelił . Chciał i dostał. Ruki pa szwam i w ryj hehehe ocena średnia. Potraktowali go jak kelnera
        • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 20:42
          Pani z Mongolii jest bardzo zgrabna i pokazuje to co najważniejsze w gimnastyce.

W ciężarach chodzi o to, żeby podnieść i diabli ze sztangą. A w gimnastyce nie te salta są ważne tylko to czy wyhamujesz siły i wylądujesz. Ona nic nie kręci po to tylko, żeby walnąć na buzię tylko umie zrównoważyć właśnie siły i to jest piękne.
          • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 20:52
            Mocny jest ten koleś z Ona tańczy dla mnie, choć nie wyglądał na takiego.
            • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 21:13
              Plus Grubego jest taki, że nie wiadomo gdzie się zaczyna a gdzie kończy. Nawet jak leci koślawo to tego nie widać. Specjalizuje się głównie w opadach. Był opad w przód, opad w tył i opad na nogi. Może następnym razem na boczek?
              • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 21:18
                Panna kaczuszka dziwnie wylądowała. Niby na dechę, ale jakby się wślizgnęła.
                • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 21:27
                  Supron to populista się okazuje. Już mu nie kibicuje.

Bardzo mi się podoba jak Jędrzejczakowa mówi o idealnym wejściu w wodę. Co ona wie o idealnym lądowaniu?
                  • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 21:41
                    Panienka kaczuszka i panienka kluseczka przeszły, ale chałka. Niech dają panią z MOngolii dalej. Ma ładny brzuch.
                    • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 21:43
                      Dobra Supron wypierdalaj. Już dwa razy to skakałeś. A dla ciebie to żaden skok bo wygięcia do tyłu i salta to chleb powszedni zapaśnika. Zrobiłeś ich w życiu tysiące pewnie. Niech dają panią z Mongolii.
                      • arek_zwawy Re: Celebrity Splah 18.04.15, 22:05
                        No i przeszła. Niech wygra. Byle tylko nie kluseczka z kaczuszką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka