arek_zwawy 19.04.15, 20:22 jak nie poprzebierani panowie śpiewający walczyki na poziomie muzyczki z zegarka, to harcerskie granie na gitarce najnowszych przebojów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek_zwawy Re: must be the music 19.04.15, 20:26 Moim zdaniem ten wokal psuje muzyczne tło. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: must be the music 19.04.15, 20:41 Beunos agres mi się nie podobało. Piosenka bez kształtu. Luźne pomysły jakieś były. Jakby to wszystko było jakieś rytmicznie wyrazistsze, klawisze wyraźniej brzmiące to mogłoby być ciekaweI wcale nie uważam, że wokalistka jest najlepsza w tym zespole. I czy ona tam czasem nie przeklinała w tej piosence? Bardzo marnie to brzmi jak ktoś przeklina w sposób rozlazły, zwłaszcza jak chce śpiewać rytmicznie. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: must be the music 19.04.15, 20:46 A swoją drogą pan z Comy nie wiem co mówi o eksploatowaniu rockowo popowych trendów. Robi to samo co ten zespół. Wtórne rockowe granie. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: must be the music 19.04.15, 20:55 Moim zdaniem problemem tych zespołów jest brakdobrego wyrazistego rytmu. Jakby to podrasowali zgrali się, gówniana piosenka raptem okazałaby się niezła. A tak się rozłazi wszystko. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: must be the music 19.04.15, 21:57 Nie rozumiem pana Sztaby. CHoć z reguły się z nim zgadzam. Zgadzam się, że wokal jest przeciętny i to jest brak ( ale to ocena z punktu widzenia idealnego, przydałby się jakiś ciekawy charakterystyczny głos), i o tyle nie zgadzam się z panią Korą, która się nim zachwyca. No ale panie Sztabo. Ocenił pan pozytywnie zespół ze Śląska dziadków grających słabiutką cepelię folkową. Więc mówienie im , że utwór prosty jest jakąś schizofrenią. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: must be the music 19.04.15, 22:13 Tak więc jeśli chodzi o dzisiejszy odcinek to stawiam na tych chłopaków z Łodzi. Wokal by się ciut subtelniejszy przydał bo trochę pokrywa, a oni naprawdę tam coś komponują to nie jest było granie jakiegoś szumu pod wokalistę. Te buenos jakby sie trochę wykrystalizowało to mogóby być dobre, choć pani mi się nie podoba. Odpowiedz Link