english.only 02.04.09, 00:44 witajcie. jaki jest angielski odpowiednik koła naukowego? szukałam wszędzie i nie mogę znaleźć... pozdrowienia i z góry dzięki za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efedra Re: koło naukowe 02.04.09, 01:37 english.only napisała: > witajcie. > > jaki jest angielski odpowiednik koła naukowego? > szukałam wszędzie i nie mogę znaleźć... > pozdrowienia i z góry dzięki za odpowiedzi! A co dokładnie rozumiesz przez koło naukowe? Bo - być może - odpowiedni byłby "club", np. math club, biology club, history club itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: koło naukowe 02.04.09, 02:56 www.asci.org/digital2000/Files/DigitalPrints/darky.html Odpowiedz Link Zgłoś
karul chodzi pewnie o 02.04.09, 04:45 kola naukowe studentow, a wiec tych kilkunastu na wydziale, ktorzy maja jakies ambicje naukowe. jesli tak, wiec Kolo Naukowe Prawa Konstytucyjnego da sie oddac jako Constitutional Law Group/Club karul, kiedys czlonek Kola Naukowego Studentow Wydzialu Prawa i Admninstracji Uniwersytetu im. Boleslawa Bieruta we Wroclawiu uff, to polskie umilowanie koturnowych tytulow! a bylo nas moze pietnastu. Odpowiedz Link Zgłoś