Dodaj do ulubionych

konferansjer przemowil

07.03.16, 22:09
Skąd wzieli tego idiotę?
Obserwuj wątek
    • ozoo Re: konferansjer przemowil 07.03.16, 22:28
      Mam problem z słuchaniem go. Bo patologiczna empatia często w takich chwilach zmusza mnie do zatykania uszu i zamykania oczu. Często tak mam ze ktoś się blazni a mnie ze wstydu skręca. Fizycznie wręcz nie mogę wytrzymać. Wiem ze to telewizor i nie ma nic wspólnego ze mną ale mnie skręca ze wstydu.
      • ozoo Re: konferansjer przemowil 07.03.16, 22:31
        Może to wykorzystać. Jak będzie gadał będę śmiał mu się w twarz , ale nie wiem czy mój system nerwowy to wytrzyma.
        • ozoo Re: konferansjer przemowil 07.03.16, 22:35
          Cholera znów stchorzylem. Nakrylem się poduszka
          • ozoo Re: konferansjer przemowil 07.03.16, 22:47
            Ta pani była piękna. Kto to taki
            • ozoo Re: konferansjer przemowil 07.03.16, 22:49
              On nakazuje zamknąć oczy...panie mam cały czas zamknięte jedno oko i dwoje uszu jak pana widze
              • ozoo Re: konferansjer przemowil 07.03.16, 23:39
                Ostaszewska wygląda jak baleron. Bezwstydne to trochę tyle cielska odsłaniać. A ile mówiła. Przydałoby się jej trochę pokory
                • ozoo Re: konferansjer przemowil 07.03.16, 23:42
                  Stanęła przy tej z zakrytym brzuchem i wyglądała jakby tył na przód nalozyla
                  • ozoo Re: konferansjer przemowil 07.03.16, 23:50
                    Pisi potlukl się jako kaskader a reżyser miał w PRL mercedes. Ale Gliński lustruje Gajosa szlak aktorski. od pisiego coś dostać to jak w pysk dostać.
                    • ozoo Re: konferansjer przemowil 08.03.16, 00:06
                      Nie rozumiem pompowania tej Szumowskiej. sprawia wrażenie kobieta jakby filmowala encyklopedie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka