Dodaj do ulubionych

Manipulacja

16.05.24, 15:46
Wysłuchałem wydawałoby się błahego wywiadu z przedstawicielem pop kultury. Przypadkiem , bo nie mam w zwyczaju. Był pouczający , bo wyplyneły informacje znaczące na temat jak jesteśmy manipulowani. Do tego sam sposób przeprowadzania wywiadu uświadomił mi że też jest manipulacja świadoma z ich strony. Przypomniałem sobiie inne treści przyswojony mi treściami medialnymi. Oni mają wszystko cynicznie wyrachowane propagandowo.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Manipulacja 16.05.24, 15:50
      Sam wywiad nie był o manipulacji tylko pobocznie wyplynely w nim niechcący ciekawe informacje, które dały do myslenia
      • dotera Re: Manipulacja 16.05.24, 16:14
        Całe życie uświadamiam sobie jak wszystko propagandzie społecznej jest kłamstwem. Co więcej ten proces jest nieskończony, bo ciągle nowe wychodzą kwestie nawet jak sądzę że już sporo rozumiem.
        • dotera Re: Manipulacja 16.05.24, 16:26
          Różnie ludzie diagnozują kryzys zachodu współczesny. Moim osobistym zdaniem jest jeden. Media. Rak na ciele społeczeństw. Zachód jest dobry w produkcji techniki i kłamstwa
          • dotera Re: Manipulacja 16.05.24, 16:35
            To co jest najbardziej obrzydliwe moralnie to fakt że świadomie celują w młodzież i truja umysly nawet tam gdzie chce ona poznać prawdę czyli uniwersytety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka