dotera 07.06.26, 16:54 www.youtube.com/watch?v=xjUNFIrHNIk miejsce , sposób życia i fakt posiadania starej nieruchomości którą ratujesz. Mi by pasowała nieduża baszta otoczona przyrodą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Pani ma idealnie 07.06.26, 17:02 Bardziej niż tworzyć pasowałoby mi umieć naprawiać stare rzeczy Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Pani ma idealnie 12.06.26, 00:14 ja bym chciała, o ile chodziłoby o naprawianie i renowację starodawnych rzeczy. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Pani ma idealnie 12.06.26, 00:13 nie chce mi się otwierać tych linków. ja chcę dom, ogromny ogród, nad morzem, nad jeziorem, nad czystą rzeką i do tego puszcza oraz łąki tuż, tuż. pełno zwierzów i może być jakiś facet - przyjaciel z elementami erotyki, ale tak, by miał oddzielną częśc domu, że się jest razem, gdy się chce, np. w łóżku, czy pogadać, ale, jeśli się nie chce, to się idzie do siebie. no i kupa kasy niezbędna, by utrzymać zwierzaki. jeszcze jacyś ludzie zaufani, by, gdy się chce w środku nocy polecieć do Rzymu, to się leci, a oni zajmują się domem i zwierzami. tak bym chciała. Odpowiedz Link