poszerzenie-pola-walki 25.11.08, 21:19 gdyby nie PRL tonie miał bym depresji trudno to wytłumaczyć ale do takiego wniosku doszedłem a wy jak myślicie? to wina komunistów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: depresja a PRL 25.11.08, 21:48 poszerzenie-pola-walki napisała: > gdyby nie PRL tonie miał bym depresji > trudno to wytłumaczyć ale do takiego wniosku doszedłem > > a wy jak myślicie? > to wina komunistów? to wina organizacji przestępczej - Eufo określa nią rodzinę, a ja państwo polskie. państwo owo aktualnie nie ustaje w działaniach, by mnie podkurzyć i wcisnąć z powrotem w dół psychosomatyczny. wczorajsza i dzisiejsza moja wizyta w szpitalu, wskazuje na to, że państwo uznało, iż może nadal wykorzystywać jedną osobę do opieki nad inną, podczas, gdy samo umyje ręce. świnie po prostu. Odpowiedz Link
siwe_dzieci_z_warkoczykamii Re: depresja a PRL 26.11.08, 10:52 gdyby nie prl, generalna gubernia, katoland i druga rzeczpospolita, tez nie mialbym depresji. ale przez unie europejska plakac nie beda moje geny. Odpowiedz Link