wicker_man.73 13.02.10, 16:04 Oczywiście dyspozycyjny dziennikarzyna znalazł sobie eksperta-klechę od spraw damsko-męskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arleta milosc jest slodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 23:58 slodziutka Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Klechy watykańskie 13.02.10, 17:04 kochają nas tak bardzo że z Polski nie chcą wyjechać, a wręcz przeciwnie: chcą być tak blisko nas, bliziuteńko, jak wesz łonowa czy roztocze... Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Hej absztyf - wyklułeś się z nowej gnidy!? IP: 77.255.209.* 13.02.10, 17:16 . Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Dominikanin o walentynkach. Serce, nie pozory 13.02.10, 17:17 o. Marek Krysztopik*: Jestem zwolennikiem otwartych oczu, ............................................................. Klecha jest tzw. wzrokowcem i na pewno oglada gole baby w kiblu, jak nie bierzmuje, spowiada, wypedza diabla, poucza i gani maluczkich, chrzci, grzebie, udziela slubu i tankuje bimber mszalny. Tak trzymac! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta Swarozyc to jakis tępak- czyli bełt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 23:57 i co z nim gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Mylisz się. IP: 77.255.170.* 14.02.10, 00:05 Stalin, Hitler, Goebels, Eichmann, Kaligula itp to nie byli tępacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Dominikanin o walentynkach. Serce, nie pozory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 10:56 przeczytane "Człowiek, który nikogo nie lubi, szczęśliwszy jest niż ten, którego nikt nie lubi." Artykuł z zainteresowaniem czytałam ponieważ dotychczas nie poznałam odniesienia-zdania np. dominikanów i już znam. Lubię ten dzień 14 lutego jako odkrywanie np. siebie. Radość bez powodu pomimo że w każdym rokiem ten dzień jest innym. Inne mam już wtedy doświadczenia i oceniam też inaczej. Mam też stałe a kulinarne skojarzenia z takim dniu. W tym roku Swarożycowi życzę "doznania - poznania" rzeczy niewidzialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Dominikanin o walentynkach. Serce, nie pozory 13.02.10, 19:21 Lepiej pokazać pamięć i miłość 1 dzień przed walentynkami i być oryginalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Gorka jak zwykle zadaje prostackie pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 23:55 ale ten Gorka bardzo prosty chlopina - az szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo sukienkowi też obchodzą Walentynki 14.02.10, 08:31 pewnie kupują sobie wibratory i majteczki w serduszka, zboki jedne. www.innastrona.pl/bq_jankowski.phtml www.nie.com.pl/art591.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Dominikanin o walentynkach. Serce, nie pozory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 10:30 wicker_man.73 napisał: > Oczywiście dyspozycyjny dziennikarzyna znalazł sobie eksperta itd. ------- Jest wybór - nie czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Pluralizm GoWna 14.02.10, 11:51 Co sadza poganie(choc z arykulacja mieli klopoty) o walentynkach pokazala w skandalicznej i koszernej formie GW kilka dni temu. Dzis produkuje sie kaplan rzymsko-katolicki a oburzeni "nieznani sprawcy" nie dzwonia do redakcji z protestami na zbyt duze miejsce dla KK w prasie polskojezycznej.. Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pluralizm GoWna IP: 77.255.193.* 14.02.10, 12:00 Uuuu, rozmiękasz stary. Stare pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Pluralizm GoWna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 17:46 Czy damy czarnosukienkowe tfuj księża chciałam napisać, prowadzą już szkoły rodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gubernator Re: Dominikanin o walentynkach. Serce, nie pozory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.10, 11:14 a dlaczego GW daje opinie dominikanina a nie salezjana?Bo stamtąd najwięcej było kolesi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dominikanin o walentynkach. Serce, nie pozory IP: *.chello.pl 15.02.10, 15:52 1. Nie mam NIC przeciwko dominikanom. 2. Też uważam, że Walentynki są naciąganym świętem, komercyjną uciechą itd. 3. A jednak sądzę też, że przedstawiciele Kościoła rzymskokatolickiego w Szczecinie nie powinni zabierać głosu w sprawach moralności i etyki tak długo, jak długo będzie trwać sprawa z ss. boromeuszkami. Dlaczego? Bo to niemoralne i nieetyczne - takie pouczanie bliźniego w stylu pogadanki wilka dla owiec o wegetarianizmie... Odpowiedz Link Zgłoś