maj112 01.06.10, 08:47 Jest to przecież wewnętrzna sprawa PO. Ciekawe za ile można sprzedać ten czas na antenie.Może sprawdzą chociaż, czy uczestnicy debaty płacą abonament. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tateti Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji 01.06.10, 08:50 Jako osoba płacąca abonament chciałbym wiedzieć ile PO płaci za wynajęcie studia i co oznacza fakt, że nie płaci za czas antenowy? Jeżeli płacąza debatę na komercyjnych zasadach to ok ale jeżeli płacą inaczej niż zapłaciłby przedsiębiorca za reklamę przez 50 minut to jest to skandal! A taka reklama wg cenników kosztowałaby min. 300 tysięcy. Oznaczałoby to,że telewizja jest POwska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 09:08 Przecież nie płacisz za abonament! Znamy ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as skoro wybiera 400 osób to po co zaśmieć publ tv IP: *.globalconnect.pl 01.06.10, 09:18 tym bardziej że w ośrodeku tvp szczecin straszna bieda.PO nie macie skrupułów wykorzystywać tak biedaka?Zapłaćcie zwykłe komercyjne stawki i będzie ok. Wyborcą PO jakim jestem , jest obojętne kto bedzie reprezentował w wyborach. Juz raz mieliście sprawę z wynajmowaniem teatru.Nie mozna tak żerować na biedzie w instytucjach.Skoro dostajecie najwieksze w kraju dofinansowanie i macie poparcie najbogatszych wyborców to nie pokazujcie dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_turalny Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji 01.06.10, 10:31 A ja chętnie dowiedziałbym się więcej na temat różnych ulg, które dostaje od Państwa krzykaczka PiSu TV Trwam i dlaczego, gdy Pan Urbański z PiS był szefem TVP zdarzało się (m.in. podczas debaty w Sejmie nt. "afery taśmowej"), że np. relacje z Sejmu Wiadomości urywały zaraz po wypowiedziach posłów PiS, a przed wypowiedziami posłów opozycji. Pani MJW - kolejny raz przypominam: NARÓD PAMIĘTA!...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji IP: *.globalconnect.pl 01.06.10, 10:45 Nie mozna na biedzie instytucji tak zerowac. Skoro chce się reklamować partia to wypadałby zapłacić.Dlaczego nie poszli z tym do komercyjnego.Uważam ze te prawybory są pretekstem po to by darmowo reklamować partię .Jeżeli celem jest wybór prze 400 ludzi to powinni zrobić spęd np do mts zapłacić za wynajem i głosować na miejscu.Dziennikarze zaproponujcie kandydatom by przedtawili swoje kwity za abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji 01.06.10, 10:54 Bez dwóch zdań to świetna forma przedstawienia nie tylko kandydatów, ale także i przede wszystkim programu samej partii! Dziwie się, ze pan Piotr K. nie chciał wystartować, może bal się, ze nie ma poparcia PO? W każdym razie te prawybory to forma prezentacji nie tyle kandydatów, co samej partii! Zreszta PiS ma kilku kandydatów - pani MJW i pan Zaremba, to tez mogą zrobić w telewizji prawybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:57 jacyna górą i doliną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:55 Oraz niech potwierdzą, że są Polakami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:03 a mnie mało interesują sprawy nie dotyczące miasta natomiast interesuje mnie lokalne wykorzystanie TVP przez PO. a co do narodu panie Rafał Jesswein,to o jaki panu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Jesswein Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji IP: 178.56.28.* 01.06.10, 13:18 Nie dokonywałem w tym wątku żdnego wpisu, nie biorę udziału w dyskusji przedwyborzej w Szczecinie - na wybory pójdę do szkoły przy ul. Lewartowskiego na warszawskim Muranowie, gdzie jestem zameldowany od blisko 8 lat :)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmyz koniowi zamelduj :))))))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 21:11 a kogo to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po=zło Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji IP: *.ha.zut.edu.pl 01.06.10, 18:26 Masz rację, naród pamięta i was POpamięta, popaprańcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED goska dziwisz sie?? IP: *.mysmart.ie 01.06.10, 20:30 jakbyscie mieli prawybory w pis to tez moze byscie byli na antenie. niestety u was prawyborow nie bedzie, a nawet jakby byla debata w pis to jedyne o czym moglabys podysktowac z brudzinskim czy hincem to kogo uwazacie za najwspanialsza osobe na swiecie i dlaczego akurat jaroslawa kaczynskiego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmyz a potem przyjdzie Gaweł :))))))))))))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 21:08 strzeli na odlew w pysk i kandydatem będzie Krzystek :))))))))))))))) taka ta wasza POlszewicka demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SW Ktoś tu krzyczał, że to pisowska TV IP: *.chello.pl 01.06.10, 11:08 A tu Lichota trzęsie portkami i szykuje sobie miękkie lądowanie. A swoją drogą to skandal. Wewnętrzna imprezka lokalnej PO transmitowana za psi grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: Ktoś tu krzyczał, że to pisowska TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 19:47 czy jest jakaś przeszkoda aby tvp szczecin zrealizowało debatę np jacyna-zaremba. jeżeli tvp nie czyni przeszkód więc zarzut jest niesłuszny. więc zdecydujcie się w końcu na debatę . decyzję podejmijcie szybko. tak szybko jak rafałowi to wam się nie uda. rafałowi j , ktory przypadkowo :)) zauważył wpis na swój temat w tym wątku w czasie ok. 1 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kancias Prezydentem Szczecina Jacyna Witt Lub Biełowiec 01.06.10, 11:31 Niech sobie robią swoje spotkanie w świetlicy partyjnej bo nikogo to nie interesuje .Flaszka o chlaniu będzie mówić ,a litwin będzie się pocił . Ponadto co to za partia 430 członków w zachodniopomorskim. I tak prezydentem Szczecina zostanie ktoś z te dwójki Pani Małgorzata Jacyna Witt lub Pan Biełowiec zdzisław -inni nie mają z nimi najmniejszych szans.A robienie Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: Prezydentem Szczecina Jacyna Witt Lub Biełowi 01.06.10, 11:43 Niestety nie odbieram lokalnej tv a szkoda chętnie bym posłuchała co mają do powiedzenia. Bez przesady z tym płaceniem, jak sądze inne partie na tym casusie moga spokojnie przeprowadzić na tej antenie równiez swoje debaty. Poza tym wydawalo mi się że obecna TV jest raczej PiS owsko LPR-owska, sostanio widziala szefa wszechpolakow "brrrrrrrrrrrrr" i wygladal na wybitnie zadowolonego. Mala dygresja czy istnieje szansa ze p. obecny Prezydent nie będzie kandydatem PO. Nic od niego osobiscie nie mam ale chyba potrzebujemy kogos bardziej wyrazistego i odwaznego w decyzjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: Prezydentem Szczecina Jacyna Witt Lub Biełowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:06 Szef wszechpolaków czyli "koń który mówi" czyli Roman Giertych jest ostanio ulubieńcem TVN i TVN 24 i rzeczywiście brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Prezydentem Szczecina Jacyna Witt Lub Biełowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:49 anika zdziwiło mnie że nie odbierasz lokalnej tv a jeszcze masz zdanie że jest ona pisowska.np. Wczoraj gosciła np zaremba a pozostałe było o powodzi i pogodzie.Zeby odbierać lokalną tv trzeba pociągnac od gniazdka antenowego byle jaki drucik im dłuższy tym lepszy obraz Odpowiedz Link Zgłoś
low-key Re: Prezydentem Szczecina Jacyna Witt Lub Biełowi 01.06.10, 12:40 A kto to jest Biełowiec zdzisław??!! To jakiś krewny Stana Tymińskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezydentem Szczecina Jacyna Witt Lub Biełowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 14:08 ow-key napisała: > A kto to jest Biełowiec zdzisław?? To przyszły twój prezydent .a ty nie udawaj półgłupka z połczyna ,że nie słyszałeś o nim..Nitras i jego obecny prezydent jak słyszy nazwisko Biełowiec to galoty im ważą o 1 kg więcej ze strachu i mają zmieniony zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
cezas74 Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji 01.06.10, 11:46 A PO miało być taką uczciwą partią. Politycy i działacze tej partii korzystają jak tylko mogą by się ustawić i promować. W najlepszym czasie antenowym robią sobie show gdy TVP błaga o płacenie abonamentu radiowo - telewizyjnego? Kto na to pozwolił? A jak już słucham "Lalusia" Marcinkiewicza to rece same mi opadają bo on nie wie co mówi. Politycy PO - znajdzie się debowy kij na wasz ryj Odpowiedz Link Zgłoś
low-key Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji 01.06.10, 12:42 ja czytałem w kurierze że on nie jest juz "laluś" tylko "sarenka" - tak czy siak chodzi o geja chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
low-key Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji 01.06.10, 12:49 a tak swoją drogą czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi w tym całym cyrku pod tytułem "prawybory w szczecińskiej PO"?? Przeciez to żenada jakaś. Pewnie przez nitrasa wymyslona - specjalista od nieudanych akcji. Pańka jest gorzej niż mierna. Płacze za kazdym razem gdy ktoś jej wypomni zatrudniona po układzie córkę. Litwiński ładny i gładki ale z przeszłością urzędniczo-gruntową. Koniec końców w regionie rządzi gawłowski i zdaje sie że ostatnio dał do zrozumienia że PO w Szczecinie wystawi obecnego Prezydenta - Krzystka. Pytam więc ponownie: po co to niesmaczne zamieszanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as jest dzień dziecka PO bedzie bajki opowiadać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SW Po - mistrzowie w zawłaszczaniu państwa IP: *.chello.pl 01.06.10, 12:53 Najpierw było spotkanie Nitrasa ze stoczniowcami w sali Rady Miasta, potem peowska heca w teatrze, a teraz numer z telewizją. PO jak nikt potrafi doić państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SW Ale z drugiej strony... IP: *.chello.pl 01.06.10, 13:48 ...to bardzo dobrze, że będą transmitować tę debatę. Dzięki temu więcej ludzi zobaczy pustkę i miałkość peowskich kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 14:31 role są POdzielone . pańka ma być zającem a litwin tym właściwym ( wynik w okolicach 100 do 200 by pańce nie było przykro.Litwin jako zwycięzca preeliminacji przegra z krzystkiem w prawdziwych wyborach albo w ogóle nie wystartuje bo zawsze pretekst się znajdzie by lud to przyjął z pokorą.Nie takie rzeczy PO robiła wczesniej by nie wycofać litwina ( Sprzedaż stoczni katarczykom i zwolnienie grada to był majstersztyk dla opini publicznej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zad tylko idiota zagłosuje na PO po 4 latach IP: *.chello.pl 01.06.10, 16:26 rządów absolutnych w Szczecinie i absolutnej rozpierdusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 16:57 popieram i gratuluję obydwu kandydatom odwagi i dobrego, cywilizowanego,demokratycznego trendu. to cieszy ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Pytań kilka.... 01.06.10, 17:23 Dlaczego Krzystek mówił, że mieszkania nie ukradł? Dlaczego Krzystek spier..lił kilka lat mojego życia? Dlaczego PO toleruje Krzystka? Dlaczego Krzystek nie ponosi odpowiedzialności za 10 zobowiązań? Skąd u Litwińskiego przekonanie, że może podnieść to, co jego Dupowaty Krzy przewrócił? Jak nazwać idiotę, który zagłosuje na kandydata PO? Dlaczego ten Krzutas mnie ścigał? Innych gnębił? Dlaczego Krzystkowi ma być lepiej przez następne cztery lata? Dlaczego Gazeta Wyborcza toleruje Kowalewską? Czy KowaJachKrzyst czuje moją flegmę na pysku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy a jedna odpowiedż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 17:33 to proste. stało to się tak dlatego, że ty i twoje środowisko wolało sekować lubińską. więc wybrałeś(-iście) krzystka. cierp ciało jakżeś chciało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTAJNIK Re: a jedna odpowiedż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 20:23 a ja się pytam komu do głowy przyszło aby takiego prezydenta nam zafundować. Zmarnowano kilka zycia miasta, nawet kwiatka na klombie jednym nie posadził. Miasto z brudu i braku kwiatów przypomina bangladeszową wiochę. Ludzie naprawdę nie trzeba być geniuszem aby nam choc troche poprawić humory i upiększyć miasto, tak abyśmy się czuli choć trochę lepiej. Nie zna się na iwenstycjach, biznesie to choć tym bnadrobiłby. Na iwenstycjach to przepraszam, zna się o tyle, że na darmo klerowi rozdał NASZ, ludzie NASZ majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy po co kłamiesz jak komunista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 21:08 krzystek nie rozdał majątku klerowi (boromeuszki) ale rozdał ten majątek krzystek wraz z po i pis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Re: po co kłamiesz jak komunista IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 01.06.10, 21:41 tak sobie rozmawiamy, gadu, gadu, 20-50 osób... na forum - jak zagłosują zwykli szczecinianie? czy wogóle pójdą na wybory?? Jak dokonać zmiany i odsunąć obecną ekipę od władzy? a wraz z nimi tłumek popleczników i zainteresowanych aby tan układ trwał. Nie chodzi im przecież o miasto, ale o ten układ.... to praca, ukłądziki, wymierne korzyści. W Szczecinie Platforma skompromitowała się. Powinna odejść w niebyt. Tylko co będzie z wami - działaczami PO? Do kogo wtedy się przykleicie? a Marcinkiewicz wróci do szkoły.... a wraz z nim grupa młodzieży która sprawuje włodze co za czasy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pytań kilka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 22:31 twoja flegma, o której wspominasz, jeszcze nie wydobyła sie z twojej okaleczonej głowy i ugniata ci tępy mózg. skąd się biorą takie matoły? Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Nudne to było 01.06.10, 21:29 Czy minister do spraw antykorupcyjnych oraz wsparcia Krzystka niejaka Julia Pitera zada pytanie ile to kosztowało i dlaczego tak tanio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Nudne to było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 22:31 Bo państwo musi być tanie! A w ogóle ktoś to oglądał? To smutne, że mogą być chętni. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Debata: Litwiński kontra Pańka w telewizjiRE k 01.06.10, 22:09 kupa smiechu co moga powiedziec te miernoty z PO.Kto to jest Pani Paanka - chyba spadla z ksiezyca.Pan Litwinski tez sie zasluzyl stozcniowcom bezrobotnym ?Moze przeniosa sie do Koszalina bo tam bedzie zarzad PO na wychodztwie.Tutaj w Szczecinie nie maja czego szukac ? Odpowiedz Link Zgłoś