Dodaj do ulubionych

Pogoń Szczecin - Szczakowianka Jaworzno 3:2

IP: *.telia.com 04.04.04, 20:44
Lubie ii lige czy ktos z was pamieta marsze przez miastp np po zwyciestwach
pucharowych 82?
Obserwuj wątek
    • Gość: blekitni ZNOWU PRZEKRET W SZCZECINIE!! HAMSTWO SEDZIOW NIE IP: *.proxy.aol.com 04.04.04, 20:50
      ZNA GRANIC ZROBILI CO MIELI ZROBIC I SKRZYWDZILI JAWORZAN BO ZASLUZYLI NA
      REMIS.NIECH KTOS ZAPRZECZY? PTAK TWOJE HAMSTWO NIE ZNA GRANIC NA ZYWCA W LAPE
      DAWAC TO JUZ JEST HANBA.NIEDOSC ZE ZYD W SZCZECINIE ZADZI TO JESZCZE
      DEMORALIZUJE SZCZECINIAN.
      • ergie Re: ZNOWU PRZEKRET W SZCZECINIE ????? 04.04.04, 21:26
        Gość portalu: blekitni napisał(a):

> ZNA GRANIC ZROBILI CO MIELI ZROBIC I SKRZYWDZILI JAWORZAN BO ZASLUZYLI NA
        > REMIS.NIECH KTOS ZAPRZECZY?

ja zaprzeczę ! z tego co dzisiaj pokazała lokalna tv,
        sędzia skrzywdził pogoń ! powinna być w 1-szej połowie
        czerwona kartka dla zawodnika szczakowianki za dwa brutalne
        ataki na nogi z tyłu (przeciwnik bez piłki). a nie było nawet
        żółtej !
      • Gość: Wojtek Re: ZNOWU PRZEKRET W SZCZECINIE!! HAMSTWO SEDZIOW IP: *.nitka.net.pl 04.04.04, 23:36
        Ty burasie chamstwo pisze sie przez ch. Trzym sie z blekitnymi, ktorych juz nie
        ma
      • Gość: kibic ze stargardu Od razu widać, że jesteś fanem Leppera. IP: *.iton.pl 05.04.04, 10:01
        dla ciebie wszyscy to złodzieja a za bankructwo Błękitnych winna jest Pogoń.
        chłopie zastanów się co piszesz. przegrać też trzeba umieć a nie głosić teorię
        spiskową bez żadnych dowodów. ochłoń trochę i obejrzyj powórkę z meczu.
      • Gość: Ja Re: ZNOWU PRZEKRET W SZCZECINIE!! HAMSTWO SEDZIOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:38
        Oglądałeś frajerze powtórki???I Tak ja zaprzeczę!!!!Sedzia nic nie wypaczył!!!!
        A Szczakowianka zamiast sie skupić na sędziach mogła skupic się na grze!!!Ten
        idiota z gwizdkiem mylił się równo w obie strony Czerwiec powinien
        wypierdzielać z boiska już w 59 minucie, kiedy po chamsku podtsawił noge
        Julcimarowi, który wybijał piłkę na aut, bo zobaczył ze zawodnik Szczakowianki
        leży na boisku!!!Ba nawet to sygnalizował!!!!Więc nie opowiadaj mi tu bajek i
        najpierw zapoznaj się z tematem a nie wypowiadasz się na tematy o których masz
        blade pojęcie.!!!Może i zasłużyli, ale mogli się bardziej starac a nie afulowac
        Pogoń!!
    • Gość: BLEKITNI TAK PAMIETAM TE MARSZE.ALE WTEDY TO BYLA POGON A IP: *.proxy.aol.com 04.04.04, 20:53
      NIE LODZKA POGON SZKODA SZKODA.
      • Gość: wwww Re: TAK PAMIETAM TE MARSZE.ALE WTEDY TO BYLA POGO IP: *.dhcp.kabelnettet.dk 04.04.04, 23:18
        Kutasie to pytanie nie bylo do ciebie
    • Gość: logo Re: Pogoń Szczecin - Szczakowianka Jaworzno 3:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 20:55
      Pogoń będzie wygrywała dopóki Ptak nie dostanie w Szczecinie gruntów.
    • korfi Re: Pogoń Szczecin - Szczakowianka Jaworzno 3:2 04.04.04, 21:01
      Cholera, to były czasy. Nie mówię o komunie, ale o drużynie.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • Gość: Gryf Re:Korfi mam pytanie IP: *.net.pl 04.04.04, 23:28
        .........Jak dlugo kibicujesz Pogoni? Moj "staz" kibicowski (ha!ha!ha!) siega
        30-stu lat.Robilismy "mlyn" od polowy lat 70-tych do poczatku lat 81-82.Ja
        wtedy mieszkalem na Pogodnie a w mlynie "rzadzili" (tez) kibice ze Srodmiescia
        z ul. Farna,Soltysia,Wielka,Jed.Narodowej,Mazurskiej oraz z Zelechowa.Czy mowi
        cos Tobie Korfi "ksywka" ;"Kobiał".
        Czytalem Twoj ostatni artykul w gazetce kupionej przed meczem ze
        Szczakowianka.Gratuluje fajnie bylo przeczytac.Wyjazdy w tamtych latach 70-tych
        to zupelnie inna bajka pomijajac wyjazdy do W-wy.Pozdro;-)

Ludzi mozna oslepic i przekupic, ale czlowieka nigdy.
        • korfi Re:Korfi mam pytanie 05.04.04, 09:41
          Rozpoczne od sprostowania. Nie czytałem ostatniej gazetki, o której piszesz.
          Jeżeli jest tam jekiś artykuł, to niestety (skoro dobry:)) nie ja go napisałem.
          Może jakaś przypadkowa zbieżność podpisów. Mój staż samodzielnego kibicowania
          też sięga trzydziestki. O ile, jak zapewne pamietasz, młyn przemieszczał się po
          stadionie, to ja trwałem ciągle na szóstce. Dlatego mozliwe, że mamy trochę
          inne "kontakty" z tamtych lat. Chociaż był dość długi czas, że prawdopodobnie
          bywałeś na szóstym razem ze mną. Ech, te cięte nożyczkami gazety i znikanie
          pierwszomajowych flag (szczególnie niebieskich). Hehe, to było jedno z niewielu
          źródeł materiału w tamtych czasach.
          To, że inna to była bajka to fakt. Tak jak i tamta rzeczywistość w porównaniu z
          obecną. Były na Twardowskiego i nie tylko, takie chwile, których nie można
          zapomnieć. Teraz denerwuję sie pod dachem. Na meczu. A poza nim, to wkurza mnie
          to, że przez ataki na Pogoń (w kontekscie Ptaka, Czesnego i Jurczyka) m.in.
          takie jak na forum i w prasie, referendum może mieć kilka tysięcy mniej
          uczestników. Niestety, niektórym gdy przedstawia się wizję, że "po Jurczyku"
          zrobi sie porządek z Pogonią (tak jest to odbierane) trudno będzie podjąć
          właściwą decyzję (czyli iść na referendum).
          No rozpisałem się. Może przy innej okazji pokontynuujemy. Pozdrawiam.

PS Aha, Bugaj przy 1 bramce był spalony (100 %) To tyle o meczu :).

-------------------------------------------------------
          Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
          • Gość: Gryf :Korfi to jeszcze raz ja ! IP: *.net.pl 05.04.04, 23:47
            Ten artykul napisal RAF-ek!Nie wiem dlaczego skojarzylem z Toba Korfi.
            Ale i tak milo bylo pogadac.Pozdro;-)

Ludzi mozna oslepic i przeupic, ale czlowieka nigdy.
    • Gość: ara Re: Pogoń Szczecin - Szczakowianka Jaworzno 3:2 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.04, 22:22
      Hej mentor! Ja też pamiętam, ale to był 1981 rok! Pogoń była w II lidze za to w
      Pucharze doszła do półfinału. Kto pamięta własnie te mecze pucharowe z
      Szombierkami albo Resovią? Pozdrowionka.
      • Gość: Agapit Re: Pogoń Szczecin - Szczakowianka Jaworzno 3:2 IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 23:05
        Ja nie.
    • Gość: ja Re: Pogoń Szczecin - Szczakowianka Jaworzno 3:2 IP: 217.153.6.* 05.04.04, 09:10
      wszytskie gole w tym meczu padły prawidłowo, oba
      karne były podyktowane słusznie, przy drugim golu
      Szczakowianki nie było spalonwgo, jak również
      faulu na Bledzewskim nie było. błędem sędziego
      była tylko żółta kartka dla Czerwca po faulu na
      Julcimarze (bo powininen go z miejsca wyrzucić z
      boiska), no i oczywiście sędzia nie radził sobie z
      nerwowymi graczami z Jaworzna, którzy niestety
      obok fragmentów bardzo dobrej gry w piłkę pokazali
      też mnóstwo czystego chamstwa.
    • Gość: kibic Re: Pogoń Szczecin - Szczakowianka Jaworzno 3:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 12:05
      było super
    • Gość: romek się działo... poza stadionem również :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 14:28
      • Gość: blekitni wszyscy jestescie piepszonymi zydami,talatajstwo z IP: *.proxy.aol.com 06.04.04, 21:34
        za buga won do czwartej ligi gdzie wasze miejsce kutasy
        • Gość: cyna Re: wszyscy jestescie piepszonymi zydami,talatajs IP: *.dyn.optonline.net 07.04.04, 01:35
          blekitny ty parowo od dawna wiadom ze ciagniesz fiuty od tych z lecha i cracovi
          wiec wypierdalaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka