Dodaj do ulubionych

BARTOSZ A. UCIEKA?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:54
Bartosz A. ucieka z tonącego okrętu i jest już działaczem SDPL.:)
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: 212.14.0.* 15.04.04, 13:58
      Bartosz A nigdy nie był członkiem SLD.
      • blackexit Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 15.04.04, 14:35
        Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Bartosz A nigdy nie był członkiem SLD.

tylko startowal z ich list i byl w ich klubie. widac juz dzis ze zrobil to po
        to zeby teraz ktos mogl napisac ze nigdy nie byl czlonkiem sld.
        pozdrawiam blackexit
        • rozbojnik_rumcajs Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 15.04.04, 15:11
          no wlasnie ,nie o to chodzi czy byl czlonkiem sld czy nie ale gdy sld bylo na topie trzymal sie
          sld pazurkami a teraz zlapie sie czegos innego zeby tylko wyplynac

gowno zawsze wyplywa
          • Gość: XYZ Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: 212.14.0.* 15.04.04, 15:32
            O ile mi wiadomo Bartosz A nie opuscił klubu SLD i dalej jest jego aktywnym
            członkiem.
            • Gość: all Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 15:57
              dajcie chłopakowi spokuj. niech se robi karierę. chociaż dziwne że nie wskoczył
              do samoobrony. tam zdaje się szanse największe a i wykształconych szukają.
            • Gość: Ana Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 11:56
              aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe
              tylko w tej popierdolonej formacji...
              • blackexit Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 16.04.04, 12:32
                Gość portalu: Ana napisał(a):

> aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe
                > tylko w tej popierdolonej formacji...

ana.. delikatniej troszke. dama jestes. chorej nienormalnej itd...
                pozdrawiam blackexit
                • Gość: Ana Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 12:50
                  delikatniej już było;gdy mieli poprzedni szyldzik.nawet damy czasem się
                  denerwują...
              • nesp1 Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 13:07
                Zgrany schemat.

Ww. nie jest jedynym apolitycznym eseldowcem.

Pani Elżbieta Malanowska (dla potrzeb postępowania prokuratorskeigo Elżbieta M.)
                posiada podobny - choć z dłuższą historią status:
                - bezpartyjny Wiceprezydent Miasta,
                - start z listy SLD,
                - klub radnych SLD... później mała wpadka z Stellą Maris w tle.

Poza tym wszystko ok.

BYĆ W ŚRODKU A NIEJAKO POZA NIM.

nesp
                PS. Są wyjątki. Okazało się,że lansowany na bezpartyjnego premiera Marek Belka
                jest od trzech lat członkiem SLD.
                Pozdrawiam
                • absztyfikant Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 13:10
                  Co ma do tego SDKPiL panie nesp ?

Jako agitator PO powinien Pan jednak zachowac troche kultury, bo stawianie
                  znaku rownosci miedzy radnym-agentem, a radna na ktorej ciazy zarzut
                  prokuratorski traci populizmem i to nie w zlagodzonej wersji Tuska, ale Leppera.
                  • nesp1 Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:02
                    Nie stawiałem żadnego znaku równości.

Nie odnosiłem się do ww. radnego - choć już sam start ze wspólnej listy z pp.
                    Dużyńskim, Trokowskim czy Jerzykiem pozwala na "lekki populizm" i nieudawany
                    sarkazm. Tyle.

Mój wpis to opis - opis stosowanej przez lewusów jednej z wielu zasłon dymnych.

nesp

PS. Popieram postulat "Trochę kultury" - nie tylko na FORUM ja sądzę.

Ww. radny nie zaczął funkcjonować publicznie w dniu zgłoszenia akcesji do SdPL.
                    Dlatego mam prawo - jak i każdy inny stukający na tym forum - postawić pytania
                    o zapewne nieprzypadkową koincydencję działań publicznych.

NA PRZYKŁAD jakie przesłanki zadecydowały o tym, iż ww. z ww. Wspólnie i
                    Zgodnie zagłosowali przeciwko referendum na forum RM Szczecina?
                    • absztyfikant Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:16
                      No OK. Ale co ma do tego wszyetkiego niejaki Arlukowicz ? Masz do niego zal, ze
                      zmienia partie ? Lider Twojej partii zmienia partie czesciej niz kapelusze i
                      nie jest to chyba najistotniejsza czesc jego zyciorysu. Zreszta nie tylko on.
                      Odnosze wrazenie, ze chcesz mu dokopac, a za bardzo nie masz argumentow. No to
                      Malanowska jak znalazl.
                      • Gość: wald absztyfikant- przesadziłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 14:32
                        jest pewna różnica między przejściem z uw do aws a potem po. jakby nie było
                        one wszystkie są/były po prawej stronie sceny politycznej. przejście z uw do
                        sld/sdpl to koniunkturalizm i jak było wcześniej powiedziane polityczne
                        dziwkarstwo.
                        • absztyfikant trafilem w dziesiatke 16.04.04, 14:39
                          Skakanie po partiach zawsze jest koniunkturalizmem. A prawa strona tez ma swoje
                          za uszami...
                          • Gość: rolex Re: trafilem w dziesiatke IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 19:29
                            > Skakanie po partiach zawsze jest koniunkturalizmem. A prawa strona tez ma
                            swoje
                            >
                            > za uszami...
                            >

Nooo... na przykład Litwiński - należał do Ruchu Stu (Zaremba zresztą też),
                            takiej kanapowej partyjki, później był w AWS a teraz w Platformie Obywatelskiej.
                            • arkadiusz_litwinski Re: trafilem w dziesiatke 18.04.04, 15:12
                              Gość portalu: rolex napisał(a):

> > Skakanie po partiach zawsze jest koniunkturalizmem. A prawa strona tez ma
                              > swoje
                              > >
                              > > za uszami...
                              > >
                              >
                              >
                              > Nooo... na przykład Litwiński - należał do Ruchu Stu (Zaremba zresztą też),
                              > takiej kanapowej partyjki, później był w AWS a teraz w Platformie
                              Obywatelskiej
                              > .

Byłem uczestnikiem Konserwatywno-Liberalnego Ruchu 100. Nigy tego nie kryłem,
                              poniekąd jestem z tego dumny.To stowarzyszenie bardziej niż partia polityczna
                              jako jedyne w Polsce miało statutowy organ pt. konwent.To swoiste
                              zinstytucjonalizowane sumienie ruchu władne było zakończyć funkcjonowanie Ruchu
                              100 gdy w jego opinii clele ststutowe są żle realizowane. Ruch 100 był
                              suwerennym podmiotem w komitecie wyborczym jakim była AWS. O AWS powiedziano
                              wiele złego i nieco dobrego.Odpowiada mi ta proporcja w ocenie. Do działań w
                              Platformie Obywatelskiej przystąpiłem w kilka tygodni od jej zawiązania przez
                              Płażyńskiego, Tuska i Olechowskiego.Nie jestem bezkrytyczny wobec własnego
                              ugrupowania. Działem w jego ramach i będę to czynił tak długo jak będzie ono
                              dążyło zmiany Polski na kraj lepszy w moim mniemaniu.Zmiany przynależności do
                              ugrupowań politycznych co do zasady nie są czymś złym, o wiele bardziej uważnie
                              obserwujmy ludzi którzy bezceremonialnie zmieniają swoje poglądy i ....
                              chciałem napisać ideały, wartości, ale te wyrazy do takowych "gości" mi nie
                              pasują.
                        • piotr33k2 Re: absztyfikant- przesadziłeś 18.04.04, 15:31
                          trochę nieścisłości sie wkradło w twoją wypowiedż bo nikt nie przechodził z uw.
                          do aws ,aws to była tylko wspólna lista ugrupowań wywodzących się z ruchu
                          solidarnosci i składała się z różnych często przeciwstawnych ideologicznie
                          ugrupowań .
                      • nesp1 Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:37
                        Jeszcze raz.

Mój post był reakcją na trafną i b. precyzyjną pointę - Gość: Ana 16.04.2004
                        11:56:

„aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe
                        tylko w tej popierdolonej formacji...”

Jeśli oczekiwałbym odpowiedzi na post – to bardziej w kontekście świeżo
                        upieczonego, bezpartyjnego członka SLD Marka Belki niż w odniesieniu do
                        surowego politycznie reality show radnego.
                        • absztyfikant Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:40
                          Olechowski tez sie zapisal do Platformy dopiero kilka miesiecy temu...
                          • swantevit Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:41
                            a zdazyl sie wypisac z SB?
                          • nesp1 Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:53
                            Andrzej Olechowski jest singlem - niezdecydowanym i mało konsekwentnym.

Jego wybór.

Nie bronię jego postawy i poglądów - cenię powściągliwość i kulturę zachowań
                            publicznych. Takich ludzi w polskie polityce jest niewielu.
                            • swantevit Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:55
                              o boze, to on moze przybiera pozy krola Stasia?(:-
                              • absztyfikant Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 15:48
                                Moze i singlem, ale jest szefem rady programowej Platformy Obywatelskiej i
                                jakby nie bylo jej zalozycielem, ktory podzyrowal ten twor swoim sukcesem w
                                wyborach prezydenckich w 2000 r.
      • Gość: Ana Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 11:53
        wcześniej dał nogę z unii wolności...
        • Gość: lpsp Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 12:29
          • Gość: op Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 14:01
            zazdrościcie chłopakowi i tyle. chce zrobić karierę polityczną sle jakoś mu
            marnie idzie.jakby miał zmysł polityczny toby się zapisał do samoobrony. a tak
            znowu wtopa, bo o sdpl za rok nikt nie będzie pamiętał.
            • piotr33k2 Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 18.04.04, 15:35
              zgadzam się z opiniami że akurat ten chłopak jest w porządku i niema co się go
              czepiać .
              • Gość: op Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 15:28
                na jakiej podstawie uważasz, że jest wporzo?
                • piotr33k2 Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 19.04.04, 15:40
                  na podstawie jego postawy i zachowań oraz poglądów na rzeczywistosć i
                  przeszłosc.
                  • ja_aska Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 19.04.04, 16:13
                    Ana zaczynasz mnie zawodzić. To , że czarnha dziura po śmierci rrado reanimuje
                    poglądowego trupa to normalne. Ale ty? Żenada!
                    • Gość: Ana Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 10:04
                      przykro mi,że cię zawiodłam...ale właściwie,o co chodzi?
                      • ja_aska Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 11:05
                        O język. Ja nie piszę, że wszystkie platformersy to zakłamane ś.inie i ch.uje.
                        • anamar Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 11:29
                          ja_aska napisała:

> O język. Ja nie piszę, że wszystkie platformersy to zakłamane ś.inie i
                          ch.uje..........................................................................
                          ................................................................................
                          ja też nie.
                          • ja_aska Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 11:50
                            A o innych tak. A szkoda.
                            • anamar Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 12:12
                              ja_aska napisała:

> A o innych tak. A
                              szkoda..........................................................................
                              ................................................................................
                              a o jakich innych?i gdzie tak napisałam?i dlaczego szkoda?
                              • ja_aska Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 12:28
                                aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe
                                tylko w tej popierdolonej formacji...
                                To chyba twoje?
                                • anamar Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 12:34
                                  ja_aska napisała:

> aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe
                                  > tylko w tej popierdolonej formacji...
                                  > To chyba
                                  twoje?..........................................................................
                                  np pewnie,że moje,ale gdzie tu"zakłamane świnie"i "ch...je",które mi zarzucasz?
                                  • ja_aska Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 13:05
                                    Ja ci nie zarzucam tylko porównuje słownictwo.
                  • Gość: nata Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: 217.153.169.* 20.04.04, 00:32
                    ja dołączam do sprzymierzeńców Bartka...może facet nie chciał siedzieć już w
                    tej kumoterskiej eseldowskiej szuflandii a SDPL jest ratunkiem nie dla szczura
                    tylko dla człowieka...zadżumione szczurki niech się wzajemnie adorują...Bartek
                    przejrzał na oczy i w porę wyplątał się z pajęczynki uzależnień...
                    populiści...transparenty do szuflad a na trzonki od nich przywiążcie witki
                    brzozowe i idźcie w milczeniu zamiatać miasto...może to będzie bardziej
                    pożyteczne...
                    • Gość: lisek Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:20
                      to po co tam lazł?wiadomo,że dla kariery.To, że SLD to dno, kolesiostwo i
                      korupcja w gangsterskim wydaniu wiadomo było przed laty. Cóż porządnego można
                      było wybudować na ruinach PZPR? A to SDPL to żadna rewelacja, tworzą ją ludzie
                      SLD, niby dlaczego twierdzić ,że przeszli tam sami prawi i uczciwi?
                      • Gość: JA Arłukowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 23:21
                        No i????
                        • Gość: on Re: Arłukowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 17:48
                          no i pstro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka