Gość: neti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:54 Bartosz A. ucieka z tonącego okrętu i jest już działaczem SDPL.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: 212.14.0.* 15.04.04, 13:58 Bartosz A nigdy nie był członkiem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 15.04.04, 14:35 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Bartosz A nigdy nie był członkiem SLD. tylko startowal z ich list i byl w ich klubie. widac juz dzis ze zrobil to po to zeby teraz ktos mogl napisac ze nigdy nie byl czlonkiem sld. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnik_rumcajs Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 15.04.04, 15:11 no wlasnie ,nie o to chodzi czy byl czlonkiem sld czy nie ale gdy sld bylo na topie trzymal sie sld pazurkami a teraz zlapie sie czegos innego zeby tylko wyplynac gowno zawsze wyplywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: 212.14.0.* 15.04.04, 15:32 O ile mi wiadomo Bartosz A nie opuscił klubu SLD i dalej jest jego aktywnym członkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 15:57 dajcie chłopakowi spokuj. niech se robi karierę. chociaż dziwne że nie wskoczył do samoobrony. tam zdaje się szanse największe a i wykształconych szukają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 11:56 aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe tylko w tej popierdolonej formacji... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 16.04.04, 12:32 Gość portalu: Ana napisał(a): > aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe > tylko w tej popierdolonej formacji... ana.. delikatniej troszke. dama jestes. chorej nienormalnej itd... pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 12:50 delikatniej już było;gdy mieli poprzedni szyldzik.nawet damy czasem się denerwują... Odpowiedz Link Zgłoś
nesp1 Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 13:07 Zgrany schemat. Ww. nie jest jedynym apolitycznym eseldowcem. Pani Elżbieta Malanowska (dla potrzeb postępowania prokuratorskeigo Elżbieta M.) posiada podobny - choć z dłuższą historią status: - bezpartyjny Wiceprezydent Miasta, - start z listy SLD, - klub radnych SLD... później mała wpadka z Stellą Maris w tle. Poza tym wszystko ok. BYĆ W ŚRODKU A NIEJAKO POZA NIM. nesp PS. Są wyjątki. Okazało się,że lansowany na bezpartyjnego premiera Marek Belka jest od trzech lat członkiem SLD. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 13:10 Co ma do tego SDKPiL panie nesp ? Jako agitator PO powinien Pan jednak zachowac troche kultury, bo stawianie znaku rownosci miedzy radnym-agentem, a radna na ktorej ciazy zarzut prokuratorski traci populizmem i to nie w zlagodzonej wersji Tuska, ale Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
nesp1 Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:02 Nie stawiałem żadnego znaku równości. Nie odnosiłem się do ww. radnego - choć już sam start ze wspólnej listy z pp. Dużyńskim, Trokowskim czy Jerzykiem pozwala na "lekki populizm" i nieudawany sarkazm. Tyle. Mój wpis to opis - opis stosowanej przez lewusów jednej z wielu zasłon dymnych. nesp PS. Popieram postulat "Trochę kultury" - nie tylko na FORUM ja sądzę. Ww. radny nie zaczął funkcjonować publicznie w dniu zgłoszenia akcesji do SdPL. Dlatego mam prawo - jak i każdy inny stukający na tym forum - postawić pytania o zapewne nieprzypadkową koincydencję działań publicznych. NA PRZYKŁAD jakie przesłanki zadecydowały o tym, iż ww. z ww. Wspólnie i Zgodnie zagłosowali przeciwko referendum na forum RM Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:16 No OK. Ale co ma do tego wszyetkiego niejaki Arlukowicz ? Masz do niego zal, ze zmienia partie ? Lider Twojej partii zmienia partie czesciej niz kapelusze i nie jest to chyba najistotniejsza czesc jego zyciorysu. Zreszta nie tylko on. Odnosze wrazenie, ze chcesz mu dokopac, a za bardzo nie masz argumentow. No to Malanowska jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wald absztyfikant- przesadziłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 14:32 jest pewna różnica między przejściem z uw do aws a potem po. jakby nie było one wszystkie są/były po prawej stronie sceny politycznej. przejście z uw do sld/sdpl to koniunkturalizm i jak było wcześniej powiedziane polityczne dziwkarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant trafilem w dziesiatke 16.04.04, 14:39 Skakanie po partiach zawsze jest koniunkturalizmem. A prawa strona tez ma swoje za uszami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolex Re: trafilem w dziesiatke IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 19:29 > Skakanie po partiach zawsze jest koniunkturalizmem. A prawa strona tez ma swoje > > za uszami... > Nooo... na przykład Litwiński - należał do Ruchu Stu (Zaremba zresztą też), takiej kanapowej partyjki, później był w AWS a teraz w Platformie Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski Re: trafilem w dziesiatke 18.04.04, 15:12 Gość portalu: rolex napisał(a): > > Skakanie po partiach zawsze jest koniunkturalizmem. A prawa strona tez ma > swoje > > > > za uszami... > > > > > Nooo... na przykład Litwiński - należał do Ruchu Stu (Zaremba zresztą też), > takiej kanapowej partyjki, później był w AWS a teraz w Platformie Obywatelskiej > . Byłem uczestnikiem Konserwatywno-Liberalnego Ruchu 100. Nigy tego nie kryłem, poniekąd jestem z tego dumny.To stowarzyszenie bardziej niż partia polityczna jako jedyne w Polsce miało statutowy organ pt. konwent.To swoiste zinstytucjonalizowane sumienie ruchu władne było zakończyć funkcjonowanie Ruchu 100 gdy w jego opinii clele ststutowe są żle realizowane. Ruch 100 był suwerennym podmiotem w komitecie wyborczym jakim była AWS. O AWS powiedziano wiele złego i nieco dobrego.Odpowiada mi ta proporcja w ocenie. Do działań w Platformie Obywatelskiej przystąpiłem w kilka tygodni od jej zawiązania przez Płażyńskiego, Tuska i Olechowskiego.Nie jestem bezkrytyczny wobec własnego ugrupowania. Działem w jego ramach i będę to czynił tak długo jak będzie ono dążyło zmiany Polski na kraj lepszy w moim mniemaniu.Zmiany przynależności do ugrupowań politycznych co do zasady nie są czymś złym, o wiele bardziej uważnie obserwujmy ludzi którzy bezceremonialnie zmieniają swoje poglądy i .... chciałem napisać ideały, wartości, ale te wyrazy do takowych "gości" mi nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: absztyfikant- przesadziłeś 18.04.04, 15:31 trochę nieścisłości sie wkradło w twoją wypowiedż bo nikt nie przechodził z uw. do aws ,aws to była tylko wspólna lista ugrupowań wywodzących się z ruchu solidarnosci i składała się z różnych często przeciwstawnych ideologicznie ugrupowań . Odpowiedz Link Zgłoś
nesp1 Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:37 Jeszcze raz. Mój post był reakcją na trafną i b. precyzyjną pointę - Gość: Ana 16.04.2004 11:56: „aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe tylko w tej popierdolonej formacji...” Jeśli oczekiwałbym odpowiedzi na post – to bardziej w kontekście świeżo upieczonego, bezpartyjnego członka SLD Marka Belki niż w odniesieniu do surowego politycznie reality show radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:40 Olechowski tez sie zapisal do Platformy dopiero kilka miesiecy temu... Odpowiedz Link Zgłoś
nesp1 Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:53 Andrzej Olechowski jest singlem - niezdecydowanym i mało konsekwentnym. Jego wybór. Nie bronię jego postawy i poglądów - cenię powściągliwość i kulturę zachowań publicznych. Takich ludzi w polskie polityce jest niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 14:55 o boze, to on moze przybiera pozy krola Stasia?(:- Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ściema eSDeKaPeieLu 16.04.04, 15:48 Moze i singlem, ale jest szefem rady programowej Platformy Obywatelskiej i jakby nie bylo jej zalozycielem, ktory podzyrowal ten twor swoim sukcesem w wyborach prezydenckich w 2000 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 11:53 wcześniej dał nogę z unii wolności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 14:01 zazdrościcie chłopakowi i tyle. chce zrobić karierę polityczną sle jakoś mu marnie idzie.jakby miał zmysł polityczny toby się zapisał do samoobrony. a tak znowu wtopa, bo o sdpl za rok nikt nie będzie pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 18.04.04, 15:35 zgadzam się z opiniami że akurat ten chłopak jest w porządku i niema co się go czepiać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 15:28 na jakiej podstawie uważasz, że jest wporzo? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 19.04.04, 15:40 na podstawie jego postawy i zachowań oraz poglądów na rzeczywistosć i przeszłosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 19.04.04, 16:13 Ana zaczynasz mnie zawodzić. To , że czarnha dziura po śmierci rrado reanimuje poglądowego trupa to normalne. Ale ty? Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 10:04 przykro mi,że cię zawiodłam...ale właściwie,o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 11:05 O język. Ja nie piszę, że wszystkie platformersy to zakłamane ś.inie i ch.uje. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 11:29 ja_aska napisała: > O język. Ja nie piszę, że wszystkie platformersy to zakłamane ś.inie i ch.uje.......................................................................... ................................................................................ ja też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 12:12 ja_aska napisała: > A o innych tak. A szkoda.......................................................................... ................................................................................ a o jakich innych?i gdzie tak napisałam?i dlaczego szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 12:28 aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe tylko w tej popierdolonej formacji... To chyba twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 12:34 ja_aska napisała: > aktywny członek klubu sld,radny sld,który nigdy nie był w sld....to możliwe > tylko w tej popierdolonej formacji... > To chyba twoje?.......................................................................... ................................................................................ np pewnie,że moje,ale gdzie tu"zakłamane świnie"i "ch...je",które mi zarzucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: BARTOSZ A. UCIEKA? 22.04.04, 13:05 Ja ci nie zarzucam tylko porównuje słownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: 217.153.169.* 20.04.04, 00:32 ja dołączam do sprzymierzeńców Bartka...może facet nie chciał siedzieć już w tej kumoterskiej eseldowskiej szuflandii a SDPL jest ratunkiem nie dla szczura tylko dla człowieka...zadżumione szczurki niech się wzajemnie adorują...Bartek przejrzał na oczy i w porę wyplątał się z pajęczynki uzależnień... populiści...transparenty do szuflad a na trzonki od nich przywiążcie witki brzozowe i idźcie w milczeniu zamiatać miasto...może to będzie bardziej pożyteczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: BARTOSZ A. UCIEKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:20 to po co tam lazł?wiadomo,że dla kariery.To, że SLD to dno, kolesiostwo i korupcja w gangsterskim wydaniu wiadomo było przed laty. Cóż porządnego można było wybudować na ruinach PZPR? A to SDPL to żadna rewelacja, tworzą ją ludzie SLD, niby dlaczego twierdzić ,że przeszli tam sami prawi i uczciwi? Odpowiedz Link Zgłoś