Dodaj do ulubionych

Jedrzej Wijas jes prawie ok!

30.04.04, 09:16
wlasnie to odkrylem (w GS) mial na tyle odwagi i sily ze na znak protestu nie
wzial udzialu w glosowaniu nad absolutorium dla jurczyka mimo pewnie
niezwyklej presji swoich czerwonych kolegow wczesniej odszedl z
sekretarzowania sldowcom zdaje sie wojewodzkim no i ladnie zadbal o ul
wiosenna na prawobrzezu. do tego ta nonkonformistyczna fryzura. no beda z
niego ludzie. szkoda tylko ze socjaldemokrata. pozdrawiam blackexit
Obserwuj wątek
    • blackexit Re: Jedrzej Wijas jes prawie ok! 30.04.04, 09:16
      zapomnialem napisac dlaczego praiwe pelna jasnosc bylaby gdyby glosowal
      przeciw. pozdrawiam blackexit
      • zaczepialski od PRAWIE do OK w przypadku Wijasa jest odległość 30.04.04, 10:42
        drogi mleczej :-))). Jak mleko pod nosem tego zlewiciałego młokosa
        • Gość: student Re: od PRAWIE do OK w przypadku Wijasa jest odleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 21:32
          to taka zabawa w dobrego i złego policjanta
          po prostu uzgodnili między sobą że "młody gniewny z rozwianym włosem" na znak
          protestu nie zagłosuje
          za to w innych sprawach bardzo karnie naciska guzik
          przy głosowaniu w sprawie referendum był przeciw
          • dyrgosia Re: od PRAWIE do OK w przypadku Wijasa jest odleg 02.05.04, 11:50
            Gość portalu: student napisał(a):

> "młody gniewny z rozwianym włosem"

Przecież on nosi kitkę.
            • Gość: student Re: od PRAWIE do OK w przypadku Wijasa jest odleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 18:51
              Wijas rzadko nosi kitkę najczęściej zarzuca długimi piórami udając ekscentryka
              tak naprawdę jest zwyczajnym aparatczykiem który dostał polecenie wicie
              rozumicie teraz będziecie robić za młodego gniewnego
              • Gość: rastaman Paranoja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:44
                Yah rasta! Wy macie paranoję polityczną koledzy. Wam się wydaje że w SLD to
                taka centralizacja. Buhahahahaha... no jak wy to sobie wyobrażacie. Przecież
                gdzie dwóch Polaków tam trzy opcje :D
                • Gość: student Re: Paranoja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:25
                  to że się żrą między sobą to jedno ale na zewnątrz tworzą monolit
                  a te opcje to gra polityczna bo tak naprawdę to chodzi o kasę i stołki
                  • ja_aska Re: Paranoja polityczna 03.05.04, 08:43
                    Student nie pieprz, jaki monolit? Czytales ostatnio jakas gazete czy sluchales
                    wiadomosci? Epoki ci sie popieprzyly!
                    • Gość: kasia Re: Paranoja polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 09:40
                      Nic mu się nie popieprzyło. Student ma rację - mojemu ojcu lekarzowi komuna
                      złamała życie, bo miał praktykować u jednego z najlepszych ortopedów na świecie
                      ale nie dostał paszportu bo się nie chciał zapisać. Jesteś parchatą komuszycą o
                      czym wszyscy na tym forum wiedzą. A epoki? Czasy się zmieniły tylko ludzie u
                      koryta pozostali ci sami.
                      • ja_aska Re: Paranoja polityczna 03.05.04, 09:43
                        Wole byc komuszyca niz psychopatka jak ty. Przeczytaj moja uwage a potem sie
                        podniecaj. Wole parchy od mend, mendo.
                        Fajnie ci jak ktos cie wyzywa?
                        • Gość: Lex Re: Paranoja polityczna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 15:40
                          Cóż,wyzwiska nie powinny znależć się na forum,ale merytorycznie p.Kasia ma
                          rację.Tak było i w dalszym ciągu jest.
                        • dyrgosia Re: Paranoja polityczna 03.05.04, 15:42
                          Górą Ja-aska.
                          Kasiu jak na córeczkę lekarza masz bardzo prymitywne poglądy.Może mi powiesz
                          kto wykształcił Twojego tatusia, czyżby Komunistyczna uczelnia i pewnie jeszcze
                          za darmo.
                          • ja_aska Re: Paranoja polityczna 03.05.04, 21:45
                            Lex ty tez analfabeta? ja wypowiadalam sie o "monolicie". li tylko i wylacznie.
                            A jak zwykle na tym forum pieniacze wydumali rownolegla rzeczywistosc.
                            Gosia czas na drinka bo tlumaczenie sie ,ze nie jest sie lososiem doluje!
                            • dyrgosia Re: Paranoja polityczna 08.05.04, 10:12
                              ja_aska napisała:

> Gosia czas na drinka bo tlumaczenie sie ,ze nie jest sie lososiem doluje!

Ale ja dalej nie wiem czemu Kasia dołuje.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka