Dodaj do ulubionych

Renata Beger o swoim egzaminie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 23:44
No nie wiem po co dzis pisalem mature. Skoro poslanka Beger jej nie miala, a
zostala poslem to cos jest jednak nie jest w porzadku.
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Renata Beger o swoim egzaminie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.04, 05:30
      > - Myślę o ekonomii, ale to bardzo trudne studia

Zarty chyba. Ekonomia to NIE sa trudne studia.

Aaaaa, i pozbadzcie sie zludzen. Studiowac, to ona na pewno nie bedzie. Juz
      nawer nie wspomne, ze po co. Ona po prostu nie potrafi.

> Skoro poslanka Beger jej nie miala, a zostala poslem to cos jest jednak nie
      jest w porzadku.

Nie jest. W normalnym kraju poslem zostaje sie po studiach. Po maturze bardzo
      wyjatkowo. Bardzo, to nie znaczy co drugi, tylko jeden na trzystu, jasne?
      • Gość: AA Re: Renata Beger o swoim egzaminie IP: *.prokom.pl 12.05.04, 11:20
        >> - Myślę o ekonomii, ale to bardzo trudne studia
        >Zarty chyba. Ekonomia to NIE sa trudne studia.
        >Aaaaa, i pozbadzcie sie zludzen. Studiowac, to ona na pewno nie bedzie. Juz
        >nawer nie wspomne, ze po co. Ona po prostu nie potrafi.

jest jeszcze Zachodniopomorska Szkoła Biznesu ?? to w sam raz szkoła dla niej.

Ekonomia - TAK !! zawsze będzie mogła sobie policzyć ilu to odsetek nie
        zapłaciła od kredytu. Szkoda, że matury z matmy nie zdaje - szybciej by się
        dowiedziała.
      • Gość: XYZ Re: Renata Beger o swoim egzaminie IP: 212.14.0.* 12.05.04, 15:16
        Nie jest. W normalnym kraju poslem zostaje sie po studiach. Po maturze bardzo
        > wyjatkowo.
        Zatem II Rzeczpospolita równiez do krajów cywilizowanych się nie zaliczała?
        Zwróć uwage, że nawet Kodeks Honorowy Boziewicza dawał zdolność honorową posłom
        z niższych stanów. Zatem posłowie niezaleznie od wykształcenia byli sznowani. W
        naszym Sejmie broblem nie w wykształceniu, a w głupocie. Rokita wielki
        prawnik, a tak samo głupi jak Lepper.
    • Gość: Matura 2004 Re: Renata Beger o swoim egzaminie IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 12.05.04, 07:06
      Egzamin egzaminem , współczuję komisji. Jak ona to zrobi by dać pozytywną ocenę.
    • Gość: Prometeusz Re: Renata Beger o swoim egzaminie IP: *.cable.net.pl / 195.85.229.* 12.05.04, 07:11
      "Prometeusza, "Chłopów" i wiele, wiele innych. Swój wywód oparłam na miłości."
      - Miłość to na przykładzie Jagny , czekamy na zakończenie.A co do Prometeusza,
      to dwa lata po maturze mogę napisać jedno zdanie. A maturę zdałem celująco.
    • Gość: Juras, Paweł Juras Re: Renata Beger o swoim egzaminie IP: 212.160.165.* 12.05.04, 13:07
      Gratuluje Pani Poseł Beger oraz Pani Poseł Hojarskiej podejścia do Matury 2004.
      Z zyczeniami kolejnych sukcesów pozostałym posłom Samoobrony Paweł Juras.
      • absztyfikant Pawle, powaznie mowisz ? 12.05.04, 13:09
        To tak w ramach swojej kampanii do europarlamentu kokietujesz elektorat
        Samoobrony ? Ale ty zdaje sie z ostatniego miejsca komitetu SLD-UP startujesz,
        am I right ?
        • Gość: XYZ Re: Pawle, powaznie mowisz ? IP: 212.14.0.* 12.05.04, 15:19
          Masz racje z ostatniego. I co z tego? Ostatni będą pierwszymi:)))) A jak znam
          Jurasa to kokietuje absztyfikanta i liczy na jego głos;) Wszakabsztyw
          zainteresował sie pozycja Jurasa na liście, a to już duzo:))
    • zaczepialski Pewnie liczy na biblijne "ostatni będą pierwszymi" 12.05.04, 13:21
      :-)))
    • b.duda Re: Renata Beger o swoim egzaminie 12.05.04, 16:21
      "Myślę o ekonomii, ale to bardzo trudne studia. Może więc wybiorę politologię,
      bo to znacznie łatwiejsze."

No tak Pani Renata nie lubi się przemęczać, dlatego lepiej iść na "łatwą"
      politologie, zresztą jak może myśleć o ekonomii jak nawet nie była w stanie
      podejść do matury z matematyki ?:)
      Czyżby w Samoobronie było zapotrzebowanie na ekonomistów?:)

Pozdrawiam
      • piotr33k2 Re: Renata Beger ma poziom 12.05.04, 16:35
        beger ma poziom intelektu co najwyzej na poziomie podstawówki więc nijak nie
        może legalnie zdać matury ,kupiła po prostu tak jak chojarska za ziemniaki i
        tyle.
        • Gość: welna Re: Renata Beger ma poziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 23:00
          Ale Wy wszyscy jesteście czepialscy :) Renatka z poziomem umysłowym na poziomie
          podstawówki poddała się takiemu wyzwaniu a Wy nic jej nie doceniacie. Z polaka
          i jeszcze z Chłopów może i radę sobie dała .. wrodzone kur..ki w jej oczętach
          pewnie jej pomogły. Ale fakt .. dobrze byłoby aby przykry koniec Jagny w
          Chłopach okazał się proroczy dla Renatki. Wspólczuję komisji i życzę smacznych
          ziemniaczków za pozytywną ocenę wypocin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka