Gość: H56 IP: *.comnet.krakow.pl 15.06.04, 19:44 Wspaniała praca dyplomowa.Ludzie ! mamy już XXI w. ile jeszcze chcecie tkwić w ciemnogrodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrek nie macie juz o czym pisac?? IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.06.04, 20:20 A W POZNANIU ZROBILI 2-METROWEGO FALLUSA !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryianna Re: nie macie juz o czym pisac?? IP: *.gryfnet.szczecin.pl 15.06.04, 22:20 A KTO CI KAŻE TO CZYTAĆ?? JAK CIĘ COŚ INTERESUJE TO CZYTASZ TO, A JAK CIĘ NIE INTERESUJE TO PO CO WCHODZISZ AKURAT W TĄ INFORMACJE. ŻYJEMY W PAŃSTWIE DEMOKRATYCZNYM. MOŻE INNYCH TO ZAINTERESUJE. NIE JESTEŚ PĘPIKIEM SWIATA. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 to jest forum Gazety a nie Naszego Dziennika IP: *.comnet.krakow.pl 15.06.04, 22:28 nawiedzeni mają swoje strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanika Re: to jest forum Gazety a nie Naszego Dziennika IP: *.gryfnet.szczecin.pl 15.06.04, 22:54 SKORO TO JEST FORUM GAZETY TO WSZYTSKICH DZIEDZIN DOTYCZY. LUDZIE CZEGO WY SIE CZEPIACIE. CO WAM TO PRZESZKADZA, ZE NAPISALI O OBRONIE PRAC DYPLOMOWYCH W SZKOLACH SALEZJANSKICH. PRZECIEZ NIE MUSICIE TEGO CZYTAC. A CZY TOBIE BY NIE BYŁO MIŁO JAKBY NAPISALI O TOBIE NA PORTALU GAZETY???? MOZE ZAZDROSC PRZEMAWIA PRZEZ CIEBIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyknajak Salezjanie są OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:00 Ich szkoły mają niezły poziom. Szkoła przy Witkiewicza bardzo dobry. Chwała im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Salezjanie to oszuści !!! Legnica IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 09:07 ile ludzi wydymali ? płaczą do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Salezjanie to oszuści !!! Legnica 16.06.04, 09:16 czy ten artykuł oznacza, że gw będzie pisała o zakończeniach roku w innych szkołach? bo jeżeli nie to system tego kraju jest do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Salezjanie to oszuści !!! Legnica IP: 212.244.77.* 16.06.04, 09:23 GW nawet pisze o olimpijczykach z innych liceow. Dziwnym trafem nie dostrzegacie tych artykulow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Salezjanie to oszuści !!! Legnica IP: *.nll.se 16.06.04, 11:59 A o czym lokalna gazeta ma pisac? Tylko o aferach i potrzebujacych homoseksualistach oraz lewakach z Federacji Anarchistycznej, Nowej Lewicy i Akcji Alternatywnej Naszosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyknajak Re: Polacy to oszuści !!! Legnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:24 Idąc Twoim tokiem myslenia to Polacy są oszuści bo wydymali tych w Legnicy. Amerykanin powinien powiedzieć : ale Ci Europejczycy są oszuści bo salezjanie w Legnicy...... itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Salezjanie to oszuści !!! Legnica IP: *.nll.se 16.06.04, 11:57 A ty kogo dzis wydymales? Tez plakal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Salezjanie to oszuści !!! Legnica IP: 212.244.77.* 16.06.04, 13:14 No ilu???Jestem, bardzo ciekawa. Czujesz sie wydymany przez salezjanow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: to jest forum Gazety a nie Naszego Dziennika IP: *.nll.se 16.06.04, 11:56 Homoseksualisci i lewacy tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: to jest forum Gazety a nie Naszego Dziennika IP: 212.244.77.* 16.06.04, 13:15 nikt cie tu nie przetrzymuje he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: to jest forum Gazety a nie Naszego Dziennika IP: 83.168.104.* 16.06.04, 17:50 Jsak by o zydkach napisali to byc zalozyl watek, nie chamie? Slusznie, nie czytaj jak cie to nie interesuje, a wybiorcza jest ponoc gazeta wszystkich Polakow, co michnik ustawicznie podkresla, wiec morda w kubel filosemito i jak nie jestes watkiem zainteresowany to sie nie odzywaj anykatoliku i antypolonusie!!!!. wont! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: to jest forum Gazety a nie Naszego Dziennika IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 22:24 akysz! ciemniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rozdanie świadectw u salezjanów IP: 212.244.77.* 16.06.04, 09:22 Jestes strasznie upierdliwym czlwoiekiem, cos mi sie wydaje, ze to na skutek andropauzy, rocznik '56, to ten wiek he he he. Juz ci kiedys napisalam, ze skoro ogarniaja cie takie ciemnosci, moze czas na oswiecenie. Moze przykladem poslanek Samoobrony powienienes uzupelnic braki w edukacji. Jak widac, na mature nigdy nie jest za pozno. No i nikt ci nie kaze startowac do Salezjanow, bo tam zbyt wysoki poziom, zawsze mozesz eksternistycznie z milicjantami, przepraszam, policjantami. Skoro w Gazecie nie znajdujesz interesujacych artykulow, odsylam do "Zycia na goraco", a moze "Chwila dla Ciebie" ??? he he he Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesnej? 16.06.04, 09:36 Czyzby salezjanie wykupili 0.5 m2 szpalt,co 3 m-ce i reklamuja sie w "kaciku mniejszosci" Ekumenicznie i poprawnie politycznie...(:- Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne 16.06.04, 09:56 olimpijczycy to święto, zakończenie roku reguła. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesnej 16.06.04, 10:00 Grunt to wiara!! od myslenia sa protestanci. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesn 16.06.04, 10:01 chyba Żydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesn IP: *.nll.se 16.06.04, 12:01 Kula w plot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne IP: 212.244.77.* 16.06.04, 10:01 No tak, dlatego ten artykul jest strasznie obelzywy he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne 16.06.04, 10:03 dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne IP: 212.244.77.* 16.06.04, 10:19 Przypuszczam, ze dla ciebie skoro tak cie to poruszylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne 16.06.04, 10:26 poruszyła mnie nie treść tylko faworyzowany podmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne IP: 212.244.77.* 16.06.04, 10:40 Ale tresc dotyczy faworyzowanego podmiotu he he Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne 16.06.04, 10:43 peany pochwalne powiewają mi. podmiot się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne IP: 212.244.77.* 16.06.04, 11:06 Twoje pretensje nie sa dla mnie zbyt zrozumiale, bo gdyby nie tresc artykulu pewnie bys sie nie realizowala w tym temacie. No i chyba nie jestes skazana na te szkole. Wiec w czym problem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne 16.06.04, 11:08 kryptoreklama. zwracanie przed naborem uwagi tylko na jedą szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne IP: 212.244.77.* 16.06.04, 11:26 W takim razie kazdy artykul kryje w sobie kryptoreklame he he. Mysle, ze akurat tej szkoly nie trzeba reklamowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne 16.06.04, 11:33 niestety (dla nich) trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A Marysia wrocila juz z procesji bozocielesne IP: 212.244.77.* 16.06.04, 11:48 "dla nich"??? domyslam sie, ze zmienilas przypadek. Coz, ja zdania nie zmienie. Jest kilka szkol w Szczecinie, ktore sa na tyle uznane, ze zaden artykul nie musi ich promowac. Zgodze sie jednak z tym, ze czasami rowniez odnosze wrazenie, ze niektore artykuly to "zapchaj dziury". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Rozdanie świadectw u salezjanów IP: *.nll.se 16.06.04, 11:55 H56, znowu ty matole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rozdanie świadectw u salezjanów IP: 212.244.77.* 16.06.04, 12:09 Zgadza sie, kolega H56 ma specyficzne spojrzenie na swiat, zaryzykowalabym nawet stwierdzenie, ze bardzo.....ograniczone, poniewaz jest monotematyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Rozdanie świadectw u salezjanów IP: *.nll.se 16.06.04, 13:59 Monotematyczny, ale wielonikowy - podpisuje sie czasami: Henryk56 albo henio56. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Andrjusza szwedzki 16.06.04, 12:18 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > H56, znowu ty matole? ''''''''''''''''''''''''' Alez panie Andrzeju, nie wstyd panu tak ludzi obrazac. gdzie kultura osobista o ktorej tak pan w kolko mowil niedawno?! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Andrjusza szwedzki 16.06.04, 12:30 jakby nie trzeba ich reklamować skrycie to by gw siedziała cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Andrjusza szwedzki IP: 212.244.77.* 16.06.04, 12:50 Widze,ze zdemaskowalas GW. Teraz juz wiemy czym sie ta gazeta zajmuje he he he. Bravo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Andrjusza szwedzki 16.06.04, 12:55 a nie? jak zwykle bardziej święci od .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Andrjusza szwedzki IP: 212.244.77.* 16.06.04, 13:12 A nie pomylilas ty przypadkiem GW z Naszym Dziennikiem he he he??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Mamoniowa, jesteś gosposią u księdza Andrzeja ? IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 13:19 w zakresie obowiazków masz obronę WC i dobrego imienia kiecmanów na tutejszym forum, przerąbane masz siostro. Ciekawe co Andrzejek jeszcze od Ciebie wymaga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Mamoniowa, jesteś gosposią u księdza Andrzeja IP: 212.244.77.* 16.06.04, 13:24 Nie przypuszczalam, ze jestes taki prymitywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Mamoniowa, jesteś gosposią u księdza Andrzeja IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 13:36 przy Twoim poziomie inteligencji, każdy jest prymitywem, siostro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mamoniowa, jesteś gosposią u księdza Andrzeja IP: *.nll.se 16.06.04, 14:06 Myslalem, ze krakowskie tryki robia tylko za konia dla lajkonika, ale okazuje sie, ze moga tez robic za trabe Akcji Alternatywnej Naszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Mamoniowa, jesteś gosposią u księdza Andrzeja 16.06.04, 13:24 Gość portalu: H56 napisał(a): Ciekawe co Andrzejek jeszcze od Ciebie wymaga ? '''''''''''''''''''''' moze ostrzy mu olowek? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Mamoniowa, jesteś gosposią u księdza Andrzeja 16.06.04, 13:32 niestety gw i nasz dziennik mają czasami ten sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa nasz dziennik IP: 212.244.77.* 16.06.04, 13:39 Czytujesz Nasz dziennik czy powtarzasz to co wiesc gminna niesie ??? :-Lektura organu Radia Maryja jest mi zupelnie obca. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nasz dziennik 16.06.04, 14:02 niestety tego nie widać PS pewnie, że czasem czytuje. należy orientować się w poczynaniach wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mamoniowa, jesteś gosposią u księdza Andrzeja IP: *.nll.se 16.06.04, 14:07 Czesc Swarozyc! Zdaje sie, ze gdzies wyzej pisales cos o kulturze! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Mamoniowa, jesteś gosposią u księdza Andrzeja 16.06.04, 14:08 a tak, jak slysze to slowo to odbezpieczam rewolwer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mamoniowa, jesteś gosposią u księdza Andrzeja IP: *.nll.se 16.06.04, 14:15 Wystawiasz go tez na widok publiczny tak jak H56? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Andrjusza szwedzki IP: *.nll.se 16.06.04, 14:01 Czym mozna obrazic barana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Andrjusza szwedzki IP: *.nll.se 16.06.04, 14:08 Jezeli masz inteligencji choc uncje, to sie domyslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Andrjusza szwedzki IP: *.nll.se 16.06.04, 15:26 Jezyk balaganiarski i nielogiczny, rzeszta pewnie tez! Kiedys mialem kolege w pracy, ktory dziwil sie, ze niektore kobiety chodza przez caly dzien w skorzanych spodniach. Jeszcze bardziej dziwil sie ich mezom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa boski enrike IP: 212.244.77.* 16.06.04, 13:36 typowe argumenty reliktu minionego systemu. Nadajesz jak absolwent szkoly dla politrukow, betonowy monolit, ktorego nie da sie ruszyc. Czy masz jakies inne zainteresowania he he he??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: boski enrike 16.06.04, 13:41 jeżeli oczekiwanie, ze nasze państwo będzie świeckie i niezależne od jakichkolwiek władz kościelnych (co wiąże się z nie wchodzeniem w d... strukturom) świadczy o moim betonie to proszę bardzo. pewnie, że mam. ale mało w twoim stylu bo lubię to co zakazane przez twoich pryncypałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: boski enrike IP: 212.244.77.* 16.06.04, 13:43 moich pryncypalow???Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: boski enrike IP: 212.244.77.* 16.06.04, 13:48 He he he, moj pryncypal jest tak czerwony jak gwiazda sojuza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: boski enrike IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 13:51 pracujesz w Stella Maris ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: boski enrike IP: *.nll.se 16.06.04, 14:11 Sprawa jest powazniejsza! O twoim betonie swiadczy betonowy poziom twoich komentarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: boski enrike IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 13:45 były jakieś zawodówki dla politruków ? betonem,to wybacz ale to Ciebie można nazwać. Szkoda Twoich starań nawiedzona kobieto , nie wyprowadzisz mnie z równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: boski enrike IP: 212.244.77.* 16.06.04, 13:49 Patrz, zgadzamy sie w jednym, ze tacy jak ty sa nie do ruszenia czy moze lepeij zabrzmi skruszenia! heh Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: boski enrike 16.06.04, 13:56 pryncypał i czerwony czyli jakiś biskup? bo ci wyżej są fioletowi chyba? pryncypał nie jako szef ale jako istota regulująca poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ludzie trochę rozsądku! 16.06.04, 14:17 przecież gazeta nie propaguje żadnej wiary ,odnotowuje pewne wydarzenie wcale nie w kontekscie jakiejś ideologi religijnej ,a tak nawiasem mówiąc to przecież jej wrogowie ze srodowisk lpr-owskich czy radio maryjno-wszechpolskich zarzucają jej laickość, różowość itd. pozytywne działania kościoła w polsce warte są też podkreślania bo i takie przecież są , a jak ktos ma coś do salezjanów , jakieś nadurzycia to konkretnie proszę się do tego odnieść a nie byc oburzonym na gazetę że zamieściła jakąś wzmianke o nich ,przecież to niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyknajak Powiedział rzecznik GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:13 Kto podnosi ręke na GW temu ta ręka będzie odjęta. Płacą Ci za to ? Pewnie tak Piotrze Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: ludzie trochę rozsądku! IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.04, 15:28 ależ mi tylko chodzi o pracę dyplomową,nie trzeba kończyc szkoły średniej aby strugać figurki świętych, mogli wykonać jakiś mebel,gdzie trzeba użyć róznych technologi obróbki drewna, zastosować do konserwacji odpowiednich środków chemicznych. Wydaje mi się ,ze gazeta celowo podała ten przykład jako absurdalny, iczego można nauczyć się w szkołach salezjańskich. To przestroga dla absolwentów gimnazjów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ludzie trochę rozsądku! IP: *.nll.se 16.06.04, 15:36 Jasne! Masz racje, a nawet wiecej! Do strugania figurek nie trzeba tak naprawde konczyc zadnej szkoly, podobnie jak nie trzeba konczyc zadnej szkoly do malowania obrazow, pisania ksiazek czy grania muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: boski enrike IP: 212.244.77.* 17.06.04, 07:31 Pozwolilam sobie zasugerowac (gwiazda sojuza), ale widze, ze ty jak kolega H56, jestes nieco......powsciagliwa w pogladach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: boski enrike IP: *.nll.se 16.06.04, 14:13 Oczywiscie, ze nie! Po to trzeba by bylo zagrac na fujarce! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.patriota Re: Rozdanie świadectw u salezjanów 16.06.04, 14:17 Nie dziwia mnie takie wpisy na forum GW:( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A TY TU CZEGO! 16.06.04, 14:31 szukasz młody oszołomie ,zajmij sie lepiej znowu problemem dlaczego nie ma twojego szmatławca (naszego dziennika ) na pokładach lotu!. jak bys zapomniał to ci przypomne -bo to zagraza bezpieczeństwem lotu! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A TY TU CZEGO! 16.06.04, 14:55 tego samego dnia były rozdawane świadectwa min w: zespól szkól nr 3 (ekonomik) zespół szkól nr 6 (gastronomik) zespół szkół budowlanych mogłeś o tym przeczytać w gw? tylko o to mi chodzi, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A TY TU CZEGO! IP: *.nll.se 16.06.04, 15:28 To kazdy wie! O salezjanach, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A TY TU CZEGO! 17.06.04, 07:51 Guzik wie. gdyby nie dzieci moich koleżanek to nie miałabym pojęcia. a salezjanie ze wszystkiego robią szopkę i potem prężą się do kamer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A TY TU CZEGO! IP: *.nll.se 17.06.04, 10:49 .....A poza tym, salezjanie sa zapewne bardziej mili i otwarci dla mediow i bardziej otwarci na swiat, niz kierownictwa czy dyrekcje szkol panstwowych. Podejrzewam, ze wiekszosc ludzi kierujacych tymi szkolami, mysli i czyni w dalszym ciagu tak, jak sie nauczyli w warunkach socjalizmu realnego..... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A TY TU CZEGO! 17.06.04, 11:09 jesteś cham i bydlę obrażając ludzi których nie znasz. wlaź dalej w d... kieckowym bo przecież są tak samo światli, mili i tolerancyjni dla innych jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A TY TU CZEGO! IP: 212.244.77.* 17.06.04, 11:12 A ty nie obrazasz ludzi??? Cham i bydle to nie sa obrazliwe slowa??? Wydaje mi sie, ze kazdy kulturalny czlwoiek potrafi je zastapic innymi. Zwracam honor, jesli w twoim slowniku sa to slowa uznania he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A TY TU CZEGO! 17.06.04, 11:18 to są obraźliwe słowa i takie miały być. rozumiem fanatyczny kult jednej je4dnostki szkolnej (produkującej zreszta bezrobotnych). ale obrażanie nauczyciel , pedagogów z innych (państwowych i bezpłatnych) szkół to już przesada. to tak jakby twierdzić , że KUL jest lepszy od US nie z pow3odu poziomu a z powodu K w nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A TY TU CZEGO! IP: 212.244.77.* 17.06.04, 11:38 Poki co jeszcze nikt nie stwierdzil, ze KUL jest lepszy od US, nie zaczynaj tematu....gdyby babcia miala wasy to by.....Gdybanie nie jest chyba najlepszym argumentem, lepeij tzrymac sie faktow. W jaki sposob i kto obrazil nauczycieli??, bo poki co zauwazylam, ze tylko jedna strona czuje sie upowazniona do tego, aby obrazac. Dowiedzialm sie, ze jestem fanatyczka, tepa, reprezentuje ciemnogrod, wulgarnych przykladow nie bede przytaczac. Prosze odpwiedz mi czy uwazasz, ze to jest w porzadku uzywanie takich obelg??? Wlasnie to jest ta dziwna logika, dla mnie dyskusja to nie sa wzajemne oskarzenia, udowadnianie komus glupoty i zacofania. Wystarczy tylko sie o czyms neutralnie wypowiedziec, a juz gotowy wizerunek. Z jednej strony zazdroszcze wam takiego uproszczonego sposobu myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A TY TU CZEGO! 17.06.04, 11:51 A poza tym, salezjanie sa zapewne bardziej mili i otwarci dla mediow i bardziej otwarci na swiat, niz kierownictwa czy dyrekcje szkol panstwowych. Podejrzewam, ze wiekszosc ludzi kierujacych tymi szkolami, mysli i czyni w dalszym ciagu tak, jak sie nauczyli w warunkach socjalizmu realnego..... Moja wypowiedź to był przykład a tu jest zwykłe szkalowanie a nie dyskusja. PS ja cię jak nazwałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A TY TU CZEGO! IP: 212.244.77.* 17.06.04, 12:02 I znow pytanie na pytanie :-) Czy ja napisalam, ze to TY mnie obrazilas??? To bylo ogolne stwierdzenie, bardziej skierowane do niezbyt milych panow. Szkalowanie??? To chyba zbyt mocne slowo. Nie znam salezjanow ani ich metod nauczania i podejrzewam nigdy nie poznam. Takze nie zamierzam podpisywac sie pod tymi slowami porownania, w zasadzie rowniez moge je zakwestionowac. Ale z drugiej strony chyba sama przyznasz, ze wielu nauczycieli takich wlasnie jest i to juz niezaleznie od szkoly , w ktorej pracuja. Jasne, takie uogolnienia albo sa krzywdzace, albo w druga strone, zbyt gloryfikuja. Jedno i drugie moze sie mijac z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A TY TU CZEGO! 17.06.04, 12:27 trudno sie połapac w tym do kogo są odpowiedzi:) Mój komentarz był do tego co to napisał. wiem, że są różni nauczyciele i, że różni trafiają do tego zawodu (jak wszędzie) ale obrażanie i dyskredytowanie w taki sposób jest dla mnie żenujące i dlatego zakończyłam z tamtym osobnikiem rozmowę. PS chociaz raz się zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Mamoniowa ! masz super robotę IP: *.comnet.krakow.pl 17.06.04, 12:50 zajmujesz się tylko internetem, czy masz również inne obowiązki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa enrike, ciekawosc to...... IP: 212.244.77.* 17.06.04, 12:56 oczywiscie mam na uwadze, ze ciekawosc to pierwszy stopien do poznania swiata. Bardzo ladnie, ze masz tez inne zainteresowania. Ale czy innych uczestnikow tego forum rowniez tak przepytujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A TY TU CZEGO! IP: 212.244.77.* 17.06.04, 13:00 dokladnie, najlatwiej jest w ten sposob argumentowac. No wlasnie, chociaz raz mamy to samo stanowisko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A TY TU CZEGO! IP: *.nll.se 17.06.04, 13:17 Jestes najlepszym przykladem tego co napisalem wczesniej! Salezjanie sa mili i otwarci. Ty, wychowana skutecznie w realnym socjalizmie, "nauczycielka pryncypialna", okazalas sie zwykla, prosta i ograniczona baba, nie lepsza niz przekupki z targowiska zwanego Turzynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A TY TU CZEGO! IP: *.nll.se 17.06.04, 13:12 Poczatek roku szkolnego w pierwszej klasie. Nauczycielka pyta po kolei uczniow jak maja na imie. Dochodzi w koncu do malego chlopca siedzacego w kacie. - A ty jak masz na imie? - pyta. - Zenon, Ambrozy, Blazej, Tadeusz. - No, no, piekne imiona, ale jak na ciebie mowia? - Parowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A TY TU CZEGO! IP: *.nll.se 17.06.04, 13:04 Okres poznego socjalizmu. Zatloczony tramwaj. Na przystanku wpycha sie do niego jeszcze wiecej ludzi. Sliczna blondynka, popchnieta przez wspolpasazerow, depcze noge mlodzienca stojacego za nia. Zawstydzona odwraca sie, i przepraszajaco mowi do niego: - Ale tlok! - To moj - z duma odpowiada chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: A TY TU CZEGO! IP: *.comnet.krakow.pl 17.06.04, 13:19 cienkie to,ja słyszałem podobny dowcip ale dotyczyło to księdza na procesji. Proszę ksiedza Andrzeja,zrozumiałem tą aluzję, ale jest bezzasadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A TY TU CZEGO! IP: *.nll.se 17.06.04, 13:51 Nie zrozumiales nic synu! Niech bedzie Ci to wybaczone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A TY TU CZEGO! IP: *.nll.se 17.06.04, 14:26 Akcja Alternatywna Naszosc, Federacja Anarchistyczna, Nowa Lewica. The end! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poncki Re: Rozdanie świadectw u salezjanów IP: *.devs.futuro.pl 17.06.04, 14:04 WOW, pozdro dla x.Romka! Odpowiedz Link Zgłoś