Dodaj do ulubionych

Absztyfikancie!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 23:36
Absztyfikancie jestes naprawde wspanialym towarzyszem. Twoja pomoc jest
nieoceniona.Wielkie dzieki ze pomagasz wtedy kiedy tego potrzebuje. Wiem ze
uwielbiasz wszelakie laurki...
Jeszcze raz dzieki...
Obserwuj wątek
    • Gość: buba pedofil !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 02:15
    • Gość: H56 Re:Absztyfikancie!!! cioty Cię podrywają, uważaj ! IP: *.comnet.krakow.pl 20.06.04, 09:58
      co te pedały nie wyprawiają !
    • Gość: zdecudowany Re: Absztyfikancie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:13
      Nie bardzo wiem co maszna myśli. Nie wiem jakiej orientacji seksualnej jest
      Absztyfikant. Niecierpię pedałów. Jednak orientacja życiowa Absztyfikanta jest
      dla mnie gorsza stada gejów.
      • sylwia33 Re: Absztyfikancie!!! 20.06.04, 20:35
        Trochę więcej tolerancji dla odmienności.
        • dyrgosia Re: Absztyfikancie!!! 20.06.04, 20:52
          ....a komu to przeszkadza ?
        • Gość: zdecydowany Re: Absztyfikancie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:30
          No to już raczej stoleruję pedała.
      • sylwia33 Re: Absztyfikancie!!! 21.06.04, 09:07
        Gośc pod pseudonimem H56 ma nierówno pod sufitem. Wszystko mu przeskadza.
        Obrażliwie wyraża się o pkł. Kuklińskim , nienawidzi inności. Gdzie Twoja
        tolerancja chłopie A może masz poglądy nacjonalisty i rasisty?
        • Gość: H56 Re: Sylwio33 ! IP: *.comnet.krakow.pl 21.06.04, 09:49
          Lubię absztyfikanta,wieprzowinę, piwo Tyskie i dziewczyny, nie trawię głupich
          katoli co chcą aby Polska była w watykańskiej niewoli. Nie lubię zdrajców i
          sprzedawczyków. Nacjonalizm jest mi obcy, rasistą jestem umiarkowanym, brak mi
          tolerancji wobec ekspansywnych zachowań mniejszości seksualnych i fanatyków
          religijnych. Pod sufitem mam równo, bo moja praca wymaga regularnych badań
          lekarskich. Zastanawiam się ,co Ty sobą i kogo reprezentujesz,że ubliżasz
          nie znanej sobie osobie ,tylko dlatego,że ma inne poglądy od Twoich
          • sylwia33 Re: Sylwio33 ! 21.06.04, 17:33
            Nie obrażam Ciebie jako osoby, ale masz poglądy z którymi sie nie zgadzam. Ty
            równiez nie znasz ludzi, o ktorych wyrażasz się "pedały', jest to bardzo
            obrazliwe . Pomyśl czasem , że jest ktoś , kto ma inne poglądy i sposób na
            życieniżTy.
            • Gość: Antyknajak Sylwio33 ! Nie moge tolerować innych niż ja :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 18:20
              >Pomyśl czasem , że jest ktoś , kto ma inne poglądy i sposób na
              >życie niż Ty.
              Ja myślę o tych co mają inny sposób na życie niż ja. Na przykład poseł
              Łapiński,Neuman, Minister Piechota, Dyrektor Wieczorek, Zbigniew Zalewski i
              wielu innych mają inny sposób na życie niz ja.
              Przyznam Ci się tutaj do braku tolerancji tej ich inności. Jakos nie potrafie
              byc tolerancyjny wobec wszystkich mających inny sposób .... itd
              • sylwia33 Re: Sylwio33 ! Nie moge tolerować innych niż ja : 22.06.04, 07:56
                Zgadzam się w pełni z tobą. Choć uważam się za osobę tolerancyjną nie mogę
                znieść chamstwa, obłudy, złodziejstwa i głupoty.
                • Gość: H56 Re: Sylwio33 ! Nie moge tolerować innych niż ja : IP: *.comnet.krakow.pl 22.06.04, 08:24
                  Ja też sie z Wami zgadzam ,ale nie można przymykać oczu na złodziejstwo i
                  niegospodarność ludzi prawicy Krzaklewski,Kolasiński,Lewandowski,Wąsacz oraz
                  działalność kościoła katolickiego który podpiera się konkordatem, Salezjanie,
                  Stella Maris, Rydzyk, Caritas, przejmowane mienie, wyłudzanie dotacji.Bądżcie
                  obiektywni, rozliczyć trzeba wszystkich złodzieji.
              • Gość: zdumiony pozytywni Re: Sylwio33 ! Nie moge tolerować innych niż ja : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 08:32
                Stary!! dwa razy czytałem Twój post. Naprawdę zdębiałem .Wśród wypowiadających
                się tu chamów, półgłówków i Judaszów, wreszcie normalnie widzący, porządny
                człowiek!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka