ciecin 07.12.12, 12:24 Panie radny Duklanowski ty też kończ i wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.teleton.pl 07.12.12, 12:31 wszedzie go pełno. Czy odwraca od czegoś lub kogoś uwagę szczecinian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.tktelekom.pl 07.12.12, 12:41 Gość portalu: bart napisał(a): > wszedzie go pełno. Czy odwraca od czegoś lub kogoś uwagę szczecinian? www.24kurier.pl/Aktualnosci/Szczecin/Epidemia-w-urzedzie Moze od tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.12, 13:25 nie od tego, jego dolegliwość leczą inni specjaliści.. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź 07.12.12, 14:05 W wyborach prezydenckich zaglosuje na kazdego kto zadeklaruje, ze w pierwszej kolejnosci wypieprzy duklanowskiego na bezrobocie z cieplej posady w miejskiej spolce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 18:18 Duklanowskiego nie jest wszędzie pełno, tylko pracownicy redakcji latają za nim jak suki z cieczką . Radnych jest 60, a tylko jego cytują . Przecież tam jest tylu inteligientnych i elegancko sie wypowiadających jak brat Napieralskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.tktelekom.pl 07.12.12, 19:44 Gość portalu: twarda wazelina napisał(a): > Radnych jest 60, a tylko jego cytują . Jeśli ci się ręka na klawiaturze nie omsknęła to w zasadzie należałoby zakończyć z tobą dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 21:02 Oj omsknęło mi się, omsknęło , ale 30tu to też nie mało, a tylko jeden wzbudza takie zainteresowanie. Wynika z tego ,że reszta w ocenie dziennikarzy nie ma nic do powiedzenia. Kęsika od czasu do czasu pokażą . <a href=http://download.cnet.com/YouTube-To-MP3/3000-2071_4-75810474.html >there</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 11:42 Czy to nie dotyczy jego-, ALE CZY KTOŚ WIDZIAŁ ŚWINIE KTÓRA DOBROWOLNIE WYCIĄGNIE RYJ Z KORYTA Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrwrrr Nieuk 07.12.12, 13:44 Taki trochę niedouczony ten nasz radny i kiepsko łapie kontekst. "Kończ waść, wstydu oszczędź" mówił Kmicic do Wołodyjowskiego widząc, że obrywa od kurdupla cięgi. Czyżby Duklanowski - jak Kmicic - zauważył, że jest cieniasem i prosił, by oszczędzić mu wstydu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Re: Nieuk IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.12, 14:17 Widać, że PiSuar nigdy nie przeczytał Potopu. Gdzieś tylko, coś słyszał. Albo w telewizji widział ale do końca nie zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_turalny Re: Nieuk 07.12.12, 14:50 A już chciałem to samo napisać :) PiS często lubi do tego cytatu nawiązywać nie znając jego kontekstu. Ale czego można się spodziewać po partii, której prezes miał ojca uczącego elity PZPR-u na kursach ideologii marksistowsko-leninowskiej? PiSu niestety wstyd nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Jestem za obnizką a nie podwyzka czynszow !!! 07.12.12, 17:13 Panowie i panie radni pomyslcie jak obnizyc anie podwyzszac czynsze ,przeciez ludzie nie maja pieniedzy i nie beda płacic bo z czego ? Pan TUSK ogłosił KRYZYS I WIEKSZE BEZROBOCIE A KREDYTOW JUZ ROSTKOWSKI NIE MA OD KOGO BRAC.PLATFUSI ORAZ ICH POPRZEDNICY SPRZEDALI WSZYSTKO CO SIE DAŁO I ZLIKWIDOWALI NIERENTOWNE STOCZNIE A WY TU PODNOSICIE CZYNSZE ZA MIESZKANIA ? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Jestem za obnizką a nie podwyzka czynszow !!! 07.12.12, 17:36 To nie tusk zrobil podwyzki czynszow a twoi ulubiency z pis. Albo jestes slepy albo glupi, ze tego nie widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 Re: Nieuk 08.12.12, 22:13 Nie sądzę, by Duklanowski to wiedział. Nie sądzę, by Duklanowski cokolwiek wiedział. Jak przystało na absolwenta US, Duklanowski nie wie nic i nic nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
dsone PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź 07.12.12, 19:35 Mareczek w młodości chyba częściej bawił się PiSiorkiem niż książkami. I tak mu zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szit fak szczecińskie tumany wybrały Arłukowicza :))) IP: 80.90.12.* 08.12.12, 11:56 po rozłożeniu przez PO stoczni i rybołówstwa minister zdrowia z PO powinien zarządzić eutanazje mieszkańców szczecina (z małej litery). To byłby jakiś pozytyw, może reszta kraju odetchnęłaby od pomorskiej i zachodniopomorskiej głupoty. Wylęgarnie debilizmu i aferałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: szczecińskie tumany wybrały Arłukowicza :))) IP: *.szczecin.mm.pl 08.12.12, 12:16 a gdzie w tym czasie należał Krzystek? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Szczecinski PiS przeciwko prezesowi Kaczyńskiemu? 08.12.12, 14:19 Oto słowa Prezesa Kaczyńskiego: "- Tu została przedłożona społeczeństwu pewnego rodzaju oferta, pewien projekt, mówię tutaj o wystąpieniu premiera. Projekt ten - można powiedzieć - ma cechy w jakiejś mierze klasyczne, w tym sensie słowa klasyczne, bo odnosi się do powtarzalności pewnego modelu, do jego utrwalenia. To jest klasyczna próba obciążenia części społeczeństwa i to wcale nie tej najsilniejszej, najbogatszej, kosztami kryzysu, na różne sposoby - mówił Kaczyński na czwartkowej konferencji pt. "Kryzys można pokonać", zorganizowanej w Sejmie. " finanse.wp.pl/kat,1342,title,Kaczynski-rzad-probuje-obciazyc-spoleczenstwo-kosztami-kryzysu,wid,14019119,wiadomosc.html?ticaid=1faa7 Czytajac te słowa prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego odnosze wrażenie, jakoby szczeciński PiS był przeciwko temu co mówi Prezes. Czy moze ja czegos nie zrozumiałem... bo prosty chłopak jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Szczecinski PiS przeciwko prezesowi Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 21:25 Ja tez tak rozumiem ,ale wierzyć się nie chce aby cieciński oddział PiSlamskiej sekty tak bardzo nie rozumiał tego co przechodzi przez bezzębne usta ich guru Jadosława . Odpowiedz Link Zgłoś