Dodaj do ulubionych

PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź

07.12.12, 12:24
Panie radny Duklanowski ty też kończ i wstydu oszczędź.
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.teleton.pl 07.12.12, 12:31
      wszedzie go pełno. Czy odwraca od czegoś lub kogoś uwagę szczecinian?
      • Gość: ? Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.tktelekom.pl 07.12.12, 12:41
        Gość portalu: bart napisał(a):

> wszedzie go pełno. Czy odwraca od czegoś lub kogoś uwagę szczecinian?

www.24kurier.pl/Aktualnosci/Szczecin/Epidemia-w-urzedzie
        Moze od tego?
        • Gość: Janina Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.12, 13:25
          nie od tego, jego dolegliwość leczą inni specjaliści..
          • zed.1 Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź 07.12.12, 14:05
            W wyborach prezydenckich zaglosuje na kazdego kto zadeklaruje, ze w pierwszej kolejnosci wypieprzy duklanowskiego na bezrobocie z cieplej posady w miejskiej spolce.
      • Gość: twarda wazelina Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 18:18
        Duklanowskiego nie jest wszędzie pełno, tylko pracownicy redakcji latają za nim jak suki z cieczką . Radnych jest 60, a tylko jego cytują . Przecież tam jest tylu inteligientnych i elegancko sie wypowiadających jak brat Napieralskiego

• Gość: Tomek Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.tktelekom.pl 07.12.12, 19:44
          Gość portalu: twarda wazelina napisał(a):
          > Radnych jest 60, a tylko jego cytują .

Jeśli ci się ręka na klawiaturze nie omsknęła to w zasadzie należałoby zakończyć z tobą dyskusję.
        • Gość: twarda wazelina Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 21:02
          Oj omsknęło mi się, omsknęło , ale 30tu to też nie mało, a tylko jeden wzbudza takie zainteresowanie. Wynika z tego ,że reszta w ocenie dziennikarzy nie ma nic do powiedzenia.
          Kęsika od czasu do czasu pokażą .

<a href=http://download.cnet.com/YouTube-To-MP3/3000-2071_4-75810474.html >there</a>
          • Gość: MIESZKANIEC Re: PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 11:42
            Czy to nie dotyczy jego-, ALE CZY KTOŚ WIDZIAŁ ŚWINIE KTÓRA DOBROWOLNIE WYCIĄGNIE RYJ Z KORYTA
    • mrrrwrrr Nieuk 07.12.12, 13:44
      Taki trochę niedouczony ten nasz radny i kiepsko łapie kontekst.
      "Kończ waść, wstydu oszczędź" mówił Kmicic do Wołodyjowskiego widząc, że obrywa od kurdupla cięgi.
      Czyżby Duklanowski - jak Kmicic - zauważył, że jest cieniasem i prosił, by oszczędzić mu wstydu?
      • Gość: Janko Re: Nieuk IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.12, 14:17
        Widać, że PiSuar nigdy nie przeczytał Potopu. Gdzieś tylko, coś słyszał. Albo w telewizji widział ale do końca nie zrozumiał.
        • cool_turalny Re: Nieuk 07.12.12, 14:50
          A już chciałem to samo napisać :) PiS często lubi do tego cytatu nawiązywać nie znając jego kontekstu. Ale czego można się spodziewać po partii, której prezes miał ojca uczącego elity PZPR-u na kursach ideologii marksistowsko-leninowskiej?

PiSu niestety wstyd nie boli
          • Gość: zynik Re: Nieuk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.12, 16:46
            zarowa blysnal
            • adams96 Jestem za obnizką a nie podwyzka czynszow !!! 07.12.12, 17:13
              Panowie i panie radni pomyslcie jak obnizyc anie podwyzszac czynsze ,przeciez ludzie nie maja pieniedzy i nie beda płacic bo z czego ? Pan TUSK ogłosił KRYZYS I WIEKSZE BEZROBOCIE A KREDYTOW JUZ ROSTKOWSKI NIE MA OD KOGO BRAC.PLATFUSI ORAZ ICH POPRZEDNICY SPRZEDALI WSZYSTKO CO SIE DAŁO I ZLIKWIDOWALI NIERENTOWNE STOCZNIE A WY TU PODNOSICIE CZYNSZE ZA MIESZKANIA ?
              • zed.1 Re: Jestem za obnizką a nie podwyzka czynszow !!! 07.12.12, 17:36
                To nie tusk zrobil podwyzki czynszow a twoi ulubiency z pis. Albo jestes slepy albo glupi, ze tego nie widzisz.
      • lonelyboy1989 Re: Nieuk 08.12.12, 22:13
        Nie sądzę, by Duklanowski to wiedział. Nie sądzę, by Duklanowski cokolwiek wiedział. Jak przystało na absolwenta US, Duklanowski nie wie nic i nic nie rozumie.
    • dsone PiS: Kończ Platformo, wstydu oszczędź 07.12.12, 19:35
      Mareczek w młodości chyba częściej bawił się PiSiorkiem niż książkami. I tak mu zostało...
    • Gość: szit fak szczecińskie tumany wybrały Arłukowicza :))) IP: 80.90.12.* 08.12.12, 11:56
      po rozłożeniu przez PO stoczni i rybołówstwa minister zdrowia z PO powinien zarządzić eutanazje mieszkańców szczecina (z małej litery). To byłby jakiś pozytyw, może reszta kraju odetchnęłaby od pomorskiej i zachodniopomorskiej głupoty. Wylęgarnie debilizmu i aferałów.
      • Gość: ? Re: szczecińskie tumany wybrały Arłukowicza :))) IP: *.szczecin.mm.pl 08.12.12, 12:16
        a gdzie w tym czasie należał Krzystek?
    • andreas.007 Szczecinski PiS przeciwko prezesowi Kaczyńskiemu? 08.12.12, 14:19
      Oto słowa Prezesa Kaczyńskiego:

"- Tu została przedłożona społeczeństwu pewnego rodzaju oferta, pewien projekt, mówię tutaj o wystąpieniu premiera. Projekt ten - można powiedzieć - ma cechy w jakiejś mierze klasyczne, w tym sensie słowa klasyczne, bo odnosi się do powtarzalności pewnego modelu, do jego utrwalenia. To jest klasyczna próba obciążenia części społeczeństwa i to wcale nie tej najsilniejszej, najbogatszej, kosztami kryzysu, na różne sposoby - mówił Kaczyński na czwartkowej konferencji pt. "Kryzys można pokonać", zorganizowanej w Sejmie. "
      finanse.wp.pl/kat,1342,title,Kaczynski-rzad-probuje-obciazyc-spoleczenstwo-kosztami-kryzysu,wid,14019119,wiadomosc.html?ticaid=1faa7
      Czytajac te słowa prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego odnosze wrażenie,
      jakoby szczeciński PiS był przeciwko temu co mówi Prezes.
      Czy moze ja czegos nie zrozumiałem... bo prosty chłopak jestem.
      • Gość: mada Re: Szczecinski PiS przeciwko prezesowi Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 21:25
        Ja tez tak rozumiem ,ale wierzyć się nie chce aby cieciński oddział PiSlamskiej sekty tak bardzo nie rozumiał tego co przechodzi przez bezzębne usta ich guru Jadosława .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka