alienacz 05.08.13, 15:50 Ktoś może rzuci jakiegoś linka ze spisem lokali, które warto docenić omijając po regatach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 16:14 Chrobry sobota piwo Tyskie z Tanka 18zł najpierw myślałem że 10zł jak już do mnie dotarło, że się myliłem to dopiwszy piwo notabene całkiem niezłe wyszedłem z lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Ceny na pazernych stoiskach spadają na ryj IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 16:39 Zawsze powtarzam, że w Ciecinie najprzyzwoitsi są menele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 17:19 Porto Grande: małe (!!!) piwo 14PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.13, 16:52 A ja się pytam, kto tu jest dla kogo?! Odpowiedz Link Zgłoś
stasiuxx Colorado 05.08.13, 19:20 Bylem stalym kientem,ale juz nie bede.Schabowy 39.90 bez ziemniakow i dodatkow.Jedz sam od dzisiaj. s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Colorado IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.13, 00:34 Stek - 90 zł. Dla kogo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Ciecin opanowany przez chciwych i biednych IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 10:59 W rejonie Wałów Chrobrego w restauracjach piwo kosztowało nawet 16 zł. W centrum miasta danie jednej z restauracji podrożało z 16 do 23 zł. Cały tekst: szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,14390568,Przecena_regat__Ceny_na_stoiskach_spadaja_o_polowe_.html Bieda z nędzą, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^ Re: Colorado IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 23:58 ... ale w TV przez kilkadziesiąt minut było kolorowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Ludzie nie narzekajcie IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 05.08.13, 20:06 swiniobicie jest raz na jakis czas wiec nie dziwne ze kazdy chce szarpnac cos ze swiniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Ludzie narzekajcie! IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 23:56 Bo ciecińscy geszefciarze to bidoki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ludzie narzekajcie! IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 08.08.13, 08:23 bo do wykarmienia maja caly UM... Odpowiedz Link Zgłoś
rowerem999 Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o poł... 05.08.13, 20:32 Koło Porto Grande sprzedawali pizzę w małych kawałkach po 10 zł za kawałeczek. Zapamiętam bo byłem głodny ale odszedłem z pustym śmiechem. To nie biznes ale żenująca chciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.play-internet.pl 05.08.13, 21:12 Wszędzie ceny rosną w trakcie eventów, tylko w Szn będzie to napiętnowane !! Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p 08.08.13, 09:18 Gość portalu: gosc napisał(a): > Wszędzie ceny rosną w trakcie eventów, tylko w Szn będzie to napiętnowane !! Trzeba było dodac: wszędzie w Polsze. A propos - trakcie czego??? Odpowiedz Link Zgłoś
joagel Tu jest winny MTS 05.08.13, 21:34 Za tak wysokie ceny winny jest MTS. Narzucone przez niego stawki za kawałek chodnika 3x3 zaczynały się od 2.200 a kończyły na ponad 20.000; Więc ja się nie dziwię że są takie ceny - podejrzewam że połowie handlowców nie zwróci się koszt wynajmu, a co dopiero koszty towarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak inwazja smaków? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 22:27 ja rozumiem, że impreza, tłumy ludzi, więc ceny piwa na starówce z 7 na 12 skoczyły - prawo popytu i podaży, ok. ale przez takiego "Lecha" o smaku wody z "ludwikiem" jakiego za te 12 zł w "Pomiędzy" w sobotę wieczorem mi nalali więcej moja noga tam nie postanie (a na starówce bywam często) kiedy byłem w tym lokalu w czw lub środę, to piwo smakowało normalnie "Pomiędzy" po tym syfie z soboty jest dla mnie spalone! NIe rozumiem - nie wystarczy zarobić na podwójnych marżach , trzeba jeszcze orżnąć na produkcie??! Czy w innych knajpach też coś takiego spotkaliście? Dzisiaj byłem 2 ogródki dalej - "Lech" smakował jak normalne koncernowe-masowe piwo z kija - zgodnie z oczekiwaniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: inwazja smaków? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 05.08.13, 22:48 Jak pijesz lecha to sam sobie jestes winien - mi wystarczy pol pinty lecha zeby mnie leb rozbalal - nie wiem co jest tym piwie ale wszystkie wyroby "kompani piwowarskiej" sa tej samej jakosci - okreslenie piwo jest w tym wypadku obraza dla najgorszego sika - to tak jakby odswiezana slaska ktora kosztuje 5,5 za kilo nazwac szynka parmenska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak Re: inwazja smaków? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 00:26 no żesz qva, znalazł się znawca, specjalista od odróżniania coca-coli od pepsi, co nie umie czytać ze zrozumieniem i prezentuje swoje smakowe wysublimowanie Chcę się napić chłodnego piwa w ciepły wieczór na starówce , więc muszę brać, to co leją - same koncernowe wynalazki , akurat wybieram lecha bo jest najsłabszy - nie przekracza 5% - chodzi o łyk chłodnego napoju o pewnej charakterystyce smaku - im ma mniej procentów tym lepiej. Wszystkie smakują podobnie. pisałem, że nagle zaczęli lać coś o smaku ścierki namoczonej w ludwiku zamiast piwa i to pomimo ceny 12pln / szklankę 0,5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: inwazja smaków? IP: 195.124.114.* 06.08.13, 07:50 piwo z kija to zawsze loteria ... pierwsze biore w butelce, dopiero jak znajomi powiedza ze koszerne to tez zamawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: inwazja smaków? IP: *.szczecin.mm.pl 06.08.13, 09:12 Dokladnie, najbezpieczniej z butelki. Jednak co do lecha to tez go pic nie moge bo po 2-3 zle sie czuje. Nie wiem co oni do niego teraz leja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: inwazja smaków? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 06.08.13, 22:13 > no żesz qva, znalazł się znawca, specjalista od odróżniania coca-coli od pepsi, Odrozniam bez problemu - ty chyba masz z tym problem... > Chcę się napić chłodnego piwa w ciepły wieczór na starówce , więc muszę brać, t > o co leją - same koncernowe wynalazki , akurat wybieram lecha bo jest najsłabsz > y - nie przekracza 5% To kup piwo w butelce - wydaj te 2 zl wiecej, nalej sobie do plastikowego kubka - przynajmniej nie bedziesz wciagal czegos co nawet kolo piwa nie stalo... tajemnica dla nikogo nie jest ze piwo w kegu z kija jest wacka warte... A jesli akceptujesz syf to nie narzeika - jakbym dostal syf to bym je reklamowal albo wylal jak nie umiem geby otworzyc zeby powiedziec ze mi sie nie podoba to ze mnie robia w wacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Tu jest winny MTS IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 01:03 joagel napisał(a): > Za tak wysokie ceny winny jest MTS. Narzucone przez niego stawki za kawałek cho > dnika 3x3 zaczynały się od 2.200 a kończyły na ponad 20.000 Czy mts to firma stworzona przez Wieczorka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dann Re: Tu jest winny MTS IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.13, 21:55 Stary, a gupi ? w 1991 roku prezydentem był niejaki Lisewski , , cierpisz coś do Wieczorka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: Tu jest winny MTS IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 00:54 Wieczorek tego nie stworzył a wstawil tam jedynie właściwą kadrę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.13, 10:07 To taka promocja Szczecina zarówno przez MTS - to dla przedsiębiorców oraz zeby także turyści zapamiętali, ze Szczecin to drogie miasto... To jak z tym Floating Garden z błędami do zapamiętania, to teraz Regaty z cenami do niezapomnienia!!! Zwykła promocja miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Horendalne ceny na stoiskach :( IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.13, 00:29 Bieda, nędza i chciwość - oto polski Ciecin :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbik Re: Horendalne ceny na stoiskach :( IP: *.stavropol.su 16.08.13, 07:49 na imprezach zawsze ceny wypasione nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Horendalne ceny na stoiskach :( IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.13, 12:38 Za moich czasów, nawet w kapitalizmie, na jarmarkach i odpustach ceny zawsze były niższe. Teraz ludzie biedni na takich okazjach próbują się dorabiać bo obowiązuje tu parszywa chciwość! Dlatego nic z tego nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś