Dodaj do ulubionych

Ortodoncja - Gabinet Orto-Magic Mierzyn

15.11.13, 11:37
Witam !
Chciałam zapytać czy ktoś ma doświadczenia z aparatem clear aligner oraz gabinetem Orto-Magic na Mierzynie ? Od pół roku noszę ww aparat, moja wada była niewielka ( m.in. dlatego też zdecydowałam się na leczenie CA ) i ilośc etapów CA jaka została mi wyliczona to 5 ( za ktore zapłaciłam) natomiast teraz noszę 7 etap i nadal zęby są PRAWIE proste. Generalnie - nie wnikając w szczegóły obsługi w tym gabinecie, delikatnie powątpiewam w profesjonalizm Orto-Magic. Czy ktoś ma podobne odczucia ? Bardzo proszę o opinie, bardzo dużo pieniędzy już włożyłam w leczenie w tym gabinecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Ortodoncja - Gabinet Orto-Magic Mierzyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 23:38
      dzien dobry!
      czy nie podpisla apani umowy zgodnie z którą za kazdy etap "nadprogramowy" nie ponosi pani kosztów? z tego co wiem ja podpisąłam umowe na 8 etapow i jesli po tych 8 etapow moje zbey bylyby niezgodne z wizualizacja to kolejne etapy bylyby pokrywane z kieszenie ortodonty
      • monikasy Re: Ortodoncja - Gabinet Orto-Magic Mierzyn 26.11.13, 15:18
        Witam,
        dziękuje serdecznie za odpowiedz. Owszem podpisałam umowę na 5 etapów, w tej chwili kończe 7 ( za 6 i 7 już nie płaciłam ) i zęby nadal nie są w tej pozycji w której powinny być, wręcz muszę przyznać, że niewiele się zmieniło przez ostatnie dwa etapy. Bardzo mnie to martwi. Zaczynam sie zastanawiać czy oby na pewno leczenie zostało dobrze dobrane, a Pani dr Madzi zaufałam w 100% :( a jak wygląda sytuacja u Pani ? jest Pani w trakcie noszenia CA ?
        • Gość: jula Re: Ortodoncja - Gabinet Orto-Magic Mierzyn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.14, 03:35
          Ja około 5 tyg temu skonczyłam się leczyć Clear Aligner. Miałam bardzo wąską górną szczękę, jedynki i dwójki górne bardzo nachodziły na siebie. Było robione 12 etapów na obie szczęki i ani jednego więcej. Efekt o niebo lepszy. W koncu widac ze mam tez zęby na bokach. Jestem bardzo zadowolona bo chciałam uniknąć aparatów stałych. Z tego co wiem to technik wykonuje szyny dla Pani Dr więc prawdopodobnie tam się wydłużyło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka