laton 19.08.04, 10:25 Jak donoszą "źródła" nasze słoneczko w towarzystwie swojego przybocznego Mongoła wybrało się na wycieczkę do Szwajcarii. Wietrzę kolejny szwindel może być jeszcze weselej (zawsze może być weselej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowa Re: Gdzie jest Marian!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:36 a co zazdrościsz Odpowiedz Link Zgłoś
laton Re: Gdzie jest Marian!? 19.08.04, 10:48 oczywiście ze zazdroszczę - dobrego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Gdzie jest Marian!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:06 i tak trzymaj. Ważne żeby dbać o swoje samopoczucie. Prezydent musi wyjeżdzać, robili to wszyscy inni i nikt się nie obruszał. Teraz wielkie zdziwienie.Sprawiedliwie będzie jak sobie darujemy te złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Gdzie jest Marian!? 19.08.04, 11:20 na pewno pojechali pogadac czy da sie zainwetowac w Szczecinie pieniadze z kont naumana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY Re: Gdzie jest Marian!? IP: 212.14.63.* 19.08.04, 12:00 a ja myślę, że chłopcy dostali cynk, że jest już w sprzedaży nowy wielofunkcyjny szwajcarski scyzoryk z nożyczkami do odcinania kuponów... Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: Gdzie jest Marian!? 20.08.04, 12:43 albert_c napisał: > na pewno pojechali pogadac czy da sie zainwetowac w Szczecinie > pieniadze z kont naumana... Moze wpadli na pomysl schowania kasy miejskiej przed Gondorem i Bekdasem. Tylko dlaczego chowaja ja na kontach Ptaka? Odpowiedz Link Zgłoś
laton Re: Gdzie jest Marian!? 19.08.04, 11:24 Gość portalu: nowa napisał(a): > i tak trzymaj. Ważne żeby dbać o swoje samopoczucie. Prezydent musi wyjeżdzać, > robili to wszyscy inni i nikt się nie obruszał. Teraz wielkie > zdziwienie.Sprawiedliwie będzie jak sobie darujemy te złośliwości. Masz rację - Prezydent musi wyjechać - na dzialki i na zawsze. Tylko czy On o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Gdzie jest Marian!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:29 podoba mi się Twoje poczucie humoru.Brawo.Tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Gdzie jest Marian!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:31 mamy odmienny światopogląd, ale to dobrze.Ja szanuję demokratyczne wybory, brałam w nich udział a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Gdzie jest Marian!? 20.08.04, 13:06 Gość portalu: nowa napisał(a): > mamy odmienny światopogląd, ale to dobrze.Ja szanuję demokratyczne wybory, > brałam w nich udział a ty? czy prezydent szanuje slowe slowa? mial ustapic jesli bedzie wiecej w referendum niz na niego glosowalo. twoim zdaniem to dobry prezydent? podba ci sie to co dzije sie w tym miescie? ludzie ktorych sobie dobral? jego inteligencja? znajomosc swiata? pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Gdzie jest Marian!? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 11:48 Jest pewna różnica inni jeździli i wiedzieli po co. Nawet jeżweli ich intencje nie były czyste natomiast Marian nie ma pojęcia po co jedzie bo on w ogóle nie ma pojęcia co się wkoło niego dzieje. Wróciłem właśnie z Braniewa przy ruskiej granicy.zwykli ludzie wiedzą tam że mamy prezydenta debila i wspólczują nam że nie udało się go odwołać. Marianowi niestety nie można dać one way ticket bo on jest cholerny bumerang i zawsze wraca,tym bardziej że wielu mu w tym pomagha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana nowa masz rację... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 14:17 faktycznie.prezydent powinien wyjeżdżać.powinien coś robić dla miasta.powinien nie być ubekiem.powinien mieć wykształcenie.powinien nie łamać prawa.powinien nie wchodzić w śmierdzące układy,powinien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwak Re: nowa masz rację... IP: 217.153.6.* 19.08.04, 15:40 co plecicie. Marian i tak nie wie gdzie jest obojętnie gdzie by był. Przydupasy natomiast wiedzą gdzie,za co i po co. To że się z nas prawie cała Polska śmieje to fakt. Odpowiadam że Szczecin lubi mieć takiego misia co mu oczko... i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: do bolka IP: *.ksiazat.v.pl 19.08.04, 22:53 jeżeli tak bardzo się wstydzisz, to przecież mogłeś pozostać w braniewie, kolebce wschodniej kultury. skoro wróciłes, musisz przywyknąć. jeżeli twoja wrażliwość, i poczucie wartości jest wystawiona na szwank, radzę wyjechać do braniewa. możesz zabrać z sobą pozostałych wrażliwych, łaknących dobrobytu i wschodnich rozkoszy. rozumiem że twój pobyt na wschodzie i porównania poziomu życia tu i tam, przekonują cię do wystawiania takich opinii. przemyśl to, i zrób co ci radzę. na pewno ci się spełni. pozdrawiam serdecznie! m.p. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: do bolka 19.08.04, 23:50 widzialem go w drodze do czestochowy. Szedl zawierzyc szczecin pod opieke hetmance polskiej,bogurodzicy, dziewicy nieskalanej etc, etc... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Swar 20.08.04, 13:11 swarozyc napisał: > robilem reportaz do "playboya".. > > > * naprawde az tak subtelnie bylo?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar 20.08.04, 15:05 albert_c napisał: * naprawde az tak subtelnie bylo?;-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' robili to bardzo dyskretnie. W krzakach. Z jezusem na ustach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Swar IP: 213.155.191.* 20.08.04, 15:08 robili to bardzo dyskretnie. > W krzakach. > Z jezusem na ustach... Sodoma Gomora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Swar 20.08.04, 15:15 przeslij mi fotki z tej gomory. nie wstyd Ci teraz przed bracmi poganami zes sie zabral z wiara na pielgrzymke?:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar 20.08.04, 15:23 albert_c napisał: > przeslij mi fotki z tej gomory. > nie wstyd Ci teraz przed bracmi poganami zes sie zabral z wiara na > pielgrzymke?:) '''''''''''''''''''''''''''' zostalem skierowany na rozpoznanie ale nie walka, przez "kolo Swarozycowe"... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Swar 20.08.04, 15:25 przykro mi, ta przygoda na pewno Cie odmieni, a laska panska...moze juz splynela, co? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swar 20.08.04, 15:31 albert_c napisał: a co Asia juz przeslala zdjecie? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' jeszcze nie. wlasnie negocjuje warunki... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Swar 20.08.04, 15:45 myslalem ze dostales fotke od Asi...ze polecialo...jak nie od niej to od kogo do cholery?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Swar IP: 213.155.191.* 20.08.04, 15:27 > ta, z laski juz splynelo... Swar plis hamuj, bo juz mnie szczęka od śmiechu boli:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: do bolka 20.08.04, 13:09 Gość portalu: Marian Pażdzioch napisał(a): > jeżeli tak bardzo się wstydzisz, to przecież mogłeś pozostać w braniewie, > kolebce wschodniej kultury. skoro wróciłes, musisz przywyknąć. blad w zalozeniu prezydent prostak bywa i mija. miasto nalezy do mieszkancow. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolan Re: do bolka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 15:22 Szczecin jest nasz a nie Jurczyka. Jurczyk to napływowa chamota spod Łodzi i to chamota która ani się nie wykształciła ani wiedzy nie zdobyła bo do głowy nie wchodziło. A my jesteśmy już stąd , więc to on niech wraca do siebie na wieś bo tam pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana powrót w rodzinne strony.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 15:31 po drodze,niech pod łódż(w ramach optymalizacji kosztów transportu)może niech ptaka i kolegę jego zabierze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: do bolka IP: *.ksiazat.v.pl 20.08.04, 20:54 błąd powiadasz? można i tak to nazwać nie będę się kłócił ani ci utrudniał( taką masz pracę). bolkowi tylko radzę. tak z dobroci serca i wszystkim wstydliwym. temu wolanowi z 'chamota' też. bo przejęło się chłopisko, szkoda chłopa mimo wszystko. do braniewa! jak do raju,żadnych trosk tam nie zaznają. piszesz, że miasto należy do mieszkańców. zgoda! i oni właśnie zdecydowali olewając widowisko pt. 'prywatne referendum' więc wg.tych wstydliwych, wszyscy olewający tę hecę to fiksum-dyrdum więc radzę jak na wstępie.ot w czym rzecz? pozdrawiam serdecznie! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas szkoda człowieka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 21:25 normalnie nim będą dzieci straszyli. Jak się nie będziesz uczył to skonczysz jak magazynier...będą się z Ciebie wszyscy smieli i szkód narobisz. No tak będą. No i szkoda człowieka tak przegrac swoje nazwisko, swoją legendę za butelkę(ki) koniaka.... toż to nie do wiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: andreas na prezydeta!!! IP: *.ksiazat.v.pl 20.08.04, 22:55 aż tak? dzieci będą staszyli? ja cie przepraszam! i to za butelkę koniaka? co ty powiesz? ty to masz wiedzę! kronikarze będą o tobie pisali! przestraszone dzieci będą uspakajać twym imieniem. będziesz sławniejszy niż ojciec dyrektor! ale żeby za butelkę koniaka...? no, nno! przegrać i nazwisko wraz z legendą. pozdrawiam serdecznie! mp. Odpowiedz Link Zgłoś