Gość: skuter IP: 192.168.0.* 17.04.02, 13:36 dlaczego nikt nie przezywa dzisiejszego meczu? moze jakies typy? ile przegramy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: kibice gdzie jestescie??? IP: 212.244.77.* 17.04.02, 13:41 Gość portalu: skuter napisał(a): > dlaczego nikt nie przezywa dzisiejszego meczu? > moze jakies typy? ile przegramy?? A z kim dzisiaj będziemy PRZEGRYWAĆ??? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 13:42 sQter ty abnegusie dzisiaj sa co najmniej 2 interesujace mecze o ktory ci chodzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 14:00 na rozkaz! mi tez was brakowalo!:) oto moje typy:jako pogon wygramy 2:0, jako narod zremisujemy z rumunami 1:1. dziekuje i do zobaczenia na sektorze. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 14:03 pogon wygra 3:1 wszystkie bramki walburg powtarzam wszystkie:)) polacy 1:1 z lekkim wskazaniem na nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: kibice gdzie jestescie??? IP: *.ncr.com 17.04.02, 14:12 franekkk - wynik może być ! Ale czemu wszystkie 4 Walburg ??? A jak jemu się pomyli i 3 walnie w naszą bramkę ?? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog jezuuuu! hej marek gol!! na na na nanaana:) 17.04.02, 14:14 franku, przeciez to idealna sytuacja! marek "szczela", sciaga koszulke, pod nia pogon walczaca i napisik: real madrid. a trybyny na stojaco. w ogole nie siadaja. ciekawe czy kuras wzorem engela podal juz sklad?:) juz drze o to biedne radomsko. hej marek gol! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jezuuuu! hej marek gol!! na na na nanaana:) 17.04.02, 14:16 biedni radomszczanie to wogole tak narobia w gacie ze az 1. podroz 2. olsniewajaca oprawa (tak jasno to pewnie nawet przy goleniu nie maja:)) pomysla ze choinka i marco val burgo dostanie prezent Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jezuuuu! hej marek gol!! na na na nanaana:) 17.04.02, 14:21 na niego teraz mowia w madrycie valbito i tak ma na koszulce wydrapane:) coz za wymarzona kariera: najpierw pograza radomsko a potem juz tylko ajax, liverpool, milan, man utd, deportivo, arsenal, bayern...i kto powiedzial ze liga mistrzow jest za duza?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: kibice gdzie jestescie??? IP: *.eemagine.com 17.04.02, 14:19 franekkk: dla Radomska tez strzeli Walburg? Chociaz bym sie nie zdziwil gdyby strzelil tylko jedna i to dla Radomska. Przy takim wsparciu jakie ma zawsze od kibicow to jest calkiem mozliwe. Swoja droga to na meczu z GKSem to on walczyl za 2 - biegal do ataku a potem jako jedyny sie wracal. Fakt, ze nie wszystko mu wychodzilo ale sie staral ;) No ale niestety ja nie zobacze ani jednego ani drugiego meczu :(. Nie mam tu TV (zreszta 1 chyba bym nie zlapal) a na Radomsko to nie bede jechal 150 km w jedna strone :(. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 14:23 skuter, spoko, ze marek z gieksa zagral zyciowke. ale niczym sie nie przejmuj bo i marek sie nie przejmuje tym co o nim mowia. o idzie za glosem serca i jak pieknie wtedy gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: kibice gdzie jestescie??? IP: 192.168.0.* 17.04.02, 14:20 nawet nie wiedzialem, ze lokalnym patriotyzmem tez mam sie dzis wykazac. chodzilo mi o to ile naszym "orlom" dokopie dzis druga reprezentacja potegi pilkarskiej z Rumunii. Po meczu z Japoncami, ktory jako zywo przypominal nasz lokalny popis z Fylkirem spodziewac mozemy sie ciekawego widowiska. Tu kolega z pokoju podpowiada mi zebym napisal Majdan de Best (czy cos tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 14:28 Gość portalu: skuter napisał: > Majdan de Best (czy cos tak:) to jakis rumun? czy holender:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Slubuje IP: 192.168.0.* 17.04.02, 14:44 ze jezeli c pomoca sedziego, kibicow, swiatel na stadionie i Boga wygramy dzis oba mecze to nie bede marudzil do konca tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Slubuje 17.04.02, 14:56 do konca tygodnia ale w sprawach meczowych czy wszystkich? skuter co ty forum padnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: Slubuje IP: 192.168.0.* 17.04.02, 15:12 franekkk napisał(a): > > do konca tygodnia ale w sprawach meczowych czy wszystkich? wszystkich:) > skuter co ty forum padnie juz padlo- strony GW szczecin/forum otwieraja sie u mnie po kilka kilkanascie minut albo wcale czy tylko ja tak mam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: Slubuje IP: 192.168.0.* 17.04.02, 15:21 franekkk napisał(a): > > do konca tygodnia ale w sprawach meczowych czy wszystkich? wszystkich:) > skuter co ty forum padnie juz padlo- strony GW szczecin/forum otwieraja sie u mnie po kilka kilkanascie minut albo wcale czy tylko ja tak mam? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Slubuje 17.04.02, 15:26 dzisiaj tylko ty :) ale czasami całymi dniami mnie ta ułomność techniczna prześladuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budrys Re: Slubuje IP: *.sssa.com.pl 18.04.02, 11:33 Tak coś w naszym narodzie nie jest dobrze. Tłukli mi szyby i przecinali koła bezinteresownie w Poznaniu , we Wrocławiu ... I to niekoniecznie pod stadionem ! Zapamiętałem też , że gdy zapytam o drogę w Posen a pytany najpierw spojrzy na rejestrację a potem odpowie - to mam tylko 50% szansy dojechać tam gdzie pytałem. Zresztą po Szczecinie jeżdżą auta na poznańskich blachach z wyraźnym oznakowaniem :Szczecin , jestem kibicem Pogoni itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: kibice gdzie jestescie??? IP: *.eemagine.com 17.04.02, 17:02 Przeczytal sklad naszej reprezentacji i ... jestem pelen obaw. Znowu jakies udziwnienia, Iwan w pierwszym skladzie ..... Ech kiepsko to widze. Na poczatku jak Engel wszystko przegrywal to mialem dla niego uznanie, ze staral sie zrobic cos nowego i calkiem logicznego. Ale jak przyszlo pare wygranych meczy to znowu chyba w kadrze zaczeli rzadzic zawodnicy (tak jak za Wojcika). Poza tym to ciagle popieranie swoich ulubiencow i zawodnikow ze stajni Lubanskiego (Iwana, Zewlakowow, Zdebla). Ale i tak mam nadzieje, ze wygraja. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Podziekujmy Rumunom IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:23 za to , ze przyslali do nas rezerwy a nie reprezentacje:( i za to, ze moge dalej marudzuc:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Dudek wcale nie zachwyca 18.04.02, 10:21 bylo zle - to wiadomo. ale ja chce o dudku. Dobry jest skurczybyk, ale w ostatnich meczach jakos nie zachwyca. szczegolnie jego gra na przedpolu. zauwazyliscie, ze boi sie wychodzic? zawsze wtedy mysle, ze radek majdan by tych wszystkich szarzujacych na niego napastnikow osmieszyl. a dudek jakby sie bal. karnego obronil i za to czapka z glowy. jego kumple za to beznadziejni. tak, tak, podziekujmy rumuni za rezerwy, ale w korei to juz nie beda cwiczenia :) a pogon z radomskiem? powiem tylko jedno: el valbito (nazywany tak przez kibicow z madrytu) albo valburghini (przez tych z mediolanu) lub val burg (amsterdamu) wszedl o wiele za pozno i nie zdazyl juz poukladac gry w zespole.:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Dudek wcale nie zachwyca 18.04.02, 10:23 ale ten strzal kroczem coz to bylo za mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Dudek wcale nie zachwyca IP: *.eemagine.com 18.04.02, 10:27 Mimo tego wyniku to jednak szkoda mi, ze nie moglem byc na tym meczu. Z roznych wypowiedzi widze, ze moglo byc calkiem ciekawie :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 10:59 wrecz cyrkowo momentami;) ale malo nas bylo. myslicie, ze ta gadka o pokoju z lechem to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.eemagine.com 18.04.02, 11:02 milseog - no nie przesadzaj bo pomysle, ze masz 10 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 11:05 nie, wczoraj skonczylem 11 :) ale chyba masz racje - jestem troche jak dziecko bo jaram sie kazda nowinka. swoja droga byloby dobrze chociaz sie tolerowac. nie musimy razem pic jak z legia, ale po jakiego grzyba od razu palami sie po mordach okladac? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.eemagine.com 18.04.02, 11:09 Cos takiego jak z Legia jest wogole nie mozliwe. Przynajmniej przez nastepnych 20 lat. :). Ale w Niemczech kibice roznych druzyn moga sie nienawidziec (w sensie kibicowskim :) ) co wcale nie przeszkadza im w siedzeniu w tych samych sektorach obok siebie np: Schalke i Dortmund. I taki model by mi odpowiadal :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 11:12 wlasnie ten zascianek jestes inny w morde kibic przyjezdnych w morde nosisz glany w morde jestes studencik w morde .....itd Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 11:16 :))))))))) moj szacuneczek franku, zajebista konstrukcja! siedze i smieje sie sam do siebie jak glupi do sera. oczywiscie - zgadzam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 11:14 no wlasnie! pieknie to nazwales:), wlasnie o to mi chodzilo. przeciez nie mowie, ze kocham lecha. tak jak nie kocham legii, a tylko i na zawsze POGOŃ. ale kibice lecha sa dla mnie przede wszystkim ludzmi i nie palam zadza ich natychmoastowej eksterminacji. moglbym siedziec kolo nich i delikatnie ich tyrac kiedy po raz czwarty w meczu valburghini wepchnalby im pilke do siatki.kroczem :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.eemagine.com 18.04.02, 11:23 No i wlasnie tak to sie odbywa w Niemczech. Pare lat temu bylem na meczu Hertha- Wolfsburg. Kibice tych druzyn nie kochaja sie wzajemnie :) ale gosc z Wolfsburga postawil swoj samochod tuz pod stadionem i ... nic . :) Notabene ten samochod to byl oczywiscie Volkswagen i to do tego koloru zielonego :). A u nas gdyby jakis lechita postawil pod stadionem swojego niebieskiego :) Solarisa (dawniej Neoplana) to wiekszosc ludzi by to zlala ale na pewno znalazlo by sie paru, ktorym by to przeszkadzalo :). Pozdro. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budrys Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.sssa.com.pl 18.04.02, 11:34 Tak coś w naszym narodzie nie jest dobrze. Tłukli mi szyby i przecinali koła bezinteresownie w Poznaniu , we Wrocławiu ... I to niekoniecznie pod stadionem ! Zapamiętałem też , że gdy zapytam o drogę w Posen a pytany najpierw spojrzy na rejestrację a potem odpowie - to mam tylko 50% szansy dojechać tam gdzie pytałem. Zresztą po Szczecinie jeżdżą auta na poznańskich blachach z wyraźnym oznakowaniem :Szczecin , jestem kibicem Pogoni itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.ncr.com 18.04.02, 11:49 :)) Macie rację - od razu, czy potem się naparzać - bez sensu! Ale pokój z Lechem ?! Nieeeeeeeeee.... Kto bije Lecha idzie do nieba, bo Lech to...... i bić go trzeba! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: pokoj z lechem i wszystkimi innymi! 19.04.02, 10:13 mam juz dosc tej gadki o nienawisci. kibicuje pogoni, ale ludzie w innych barwach sa ludzmi. o co w tym chodzi? ojciec nie pozwala mojemu braderskiemu przylepic naklejki pogon walczaca na samochod bo jak pojada do poznania to im szyby wybija. no k...a, to ma byc normalny kraj?opamietajcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 10:25 milseog napisał: > ojciec nie pozwala mojemu braderskiemu przylepic naklejki pogon walczaca na > samochod bo jak pojada do poznania to im szyby wybija. bo pewnie wasz tati jest z poznania:)) tez mialem swietna przygode kiedys piechota po poznaniu i za cholere nie moglem znalezc adresu w koncu co sie bede meczyl i irytowal zlapalem taxi a ten gnojek jak uslyszal ze nie z poznania ze gdzie to niepojedzie odjechal i skubany przejezdzal obok bo sie okazalo ze 250m na wprost normalni sa wszedzie gnoje tez sa wszedzie pozostaje jedynie subtelna roznica w proporcji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 10:39 to by trzeba bylo do ksiazek siegnac:) franekk, moj stary nie jest z poznania, zapewniam. jasne, ze gnoje sa i tu i tam, ale czy nie czas zerwac z tymi uprzedzeniami? ja juz mam dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 12:00 milseog napisał: > franekk, moj stary nie jest z poznania, zapewniam. przysiegam, zarzekam sie, z poznania tfu:)) moj stary jest jagiellonia aa eja eja oo moja mami jest zaglebie sosnowiec za to jej mama babcia znaczy.... POGOŃ LWÓW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 12:06 no to pojechales:))) skoro juz sie sobie tak zwierzamy to leci to tak: babka - tez zaglebie sosnowiec dziadek - polonia warszawa mateczka - lechia gdansk a stary wypadl poza wszelkie ligi:))) naturlanie wszystko to wylacznie z urodzenia. liczy sie przeciez tylko POGOŃ WALCZĄCA! trzymanes Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 12:12 milseog napisał: > a stary wypadl poza wszelkie ligi:))) jak to? co on z marsa:)) albo z ksiezyca jak kojarzysz to czlowiek z ksiezyca pochodzil z kaspiaru male wyspiarskie panstwo na mozu kaspijskim ale sie utopilo to i pewnie lige zlikwidowali:) na co dany de vito: i'm sorry > liczy sie przeciez tylko POGOŃ WALCZĄCA! trzymanes Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 12:16 ja juz nawet nie pamietam gdzie moj stary przyszedl na swiat. ale przysiegam ze to taka dziura, ze pewnie jedyne mecze jakie tam sie odbywaja to ksieza vs. taksowkarze albo cos w tym stylu:))) czyli prawie mars! i am sorry, either :)))) Odpowiedz Link Zgłoś