Dodaj do ulubionych

kibice gdzie jestescie???

IP: 192.168.0.* 17.04.02, 13:36
dlaczego nikt nie przezywa dzisiejszego meczu?
moze jakies typy? ile przegramy??
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: kibice gdzie jestescie??? IP: 212.244.77.* 17.04.02, 13:41
      Gość portalu: skuter napisał(a):

> dlaczego nikt nie przezywa dzisiejszego meczu?
      > moze jakies typy? ile przegramy??

A z kim dzisiaj będziemy PRZEGRYWAĆ???
      • franekkk Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 13:42

sQter ty abnegusie
        dzisiaj sa co najmniej 2 interesujace mecze
        o ktory ci chodzi?:)
        • milseog Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 14:00
          na rozkaz! mi tez was brakowalo!:)
          oto moje typy:jako pogon wygramy 2:0, jako narod zremisujemy z rumunami 1:1.
          dziekuje i do zobaczenia na sektorze.
          • franekkk Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 14:03

pogon wygra 3:1 wszystkie bramki walburg
            powtarzam wszystkie:))
            polacy 1:1 z lekkim wskazaniem na nas
            • Gość: Tomik Re: kibice gdzie jestescie??? IP: *.ncr.com 17.04.02, 14:12
              franekkk - wynik może być ! Ale czemu wszystkie 4 Walburg ??? A jak jemu się
              pomyli i 3 walnie w naszą bramkę ?? :))))))
            • milseog jezuuuu! hej marek gol!! na na na nanaana:) 17.04.02, 14:14
              franku, przeciez to idealna sytuacja! marek "szczela", sciaga koszulke, pod
              nia pogon walczaca i napisik: real madrid. a trybyny na stojaco. w ogole nie
              siadaja. ciekawe czy kuras wzorem engela podal juz sklad?:) juz drze o to
              biedne radomsko.
              hej marek gol!
              • franekkk Re: jezuuuu! hej marek gol!! na na na nanaana:) 17.04.02, 14:16

biedni radomszczanie to wogole tak narobia w gacie ze az
                1. podroz
                2. olsniewajaca oprawa (tak jasno to pewnie nawet przy goleniu nie maja:))
                pomysla ze choinka i marco val burgo dostanie prezent
                • milseog Re: jezuuuu! hej marek gol!! na na na nanaana:) 17.04.02, 14:21
                  na niego teraz mowia w madrycie valbito i tak ma na koszulce wydrapane:)
                  coz za wymarzona kariera: najpierw pograza radomsko a potem juz tylko ajax,
                  liverpool, milan, man utd, deportivo, arsenal, bayern...i kto powiedzial ze
                  liga mistrzow jest za duza?:)))))))
            • Gość: Gradus Re: kibice gdzie jestescie??? IP: *.eemagine.com 17.04.02, 14:19
              franekkk: dla Radomska tez strzeli Walburg? Chociaz bym sie nie zdziwil gdyby
              strzelil tylko jedna i to dla Radomska. Przy takim wsparciu jakie ma zawsze od
              kibicow to jest calkiem mozliwe. Swoja droga to na meczu z GKSem to on walczyl
              za 2 - biegal do ataku a potem jako jedyny sie wracal. Fakt, ze nie wszystko mu
              wychodzilo ale sie staral ;)

No ale niestety ja nie zobacze ani jednego ani drugiego meczu :(. Nie mam tu TV
              (zreszta 1 chyba bym nie zlapal) a na Radomsko to nie bede jechal 150 km w
              jedna strone :(.

Pozdro.
              • milseog Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 14:23
                skuter, spoko, ze marek z gieksa zagral zyciowke. ale niczym sie nie przejmuj
                bo i marek sie nie przejmuje tym co o nim mowia. o idzie za glosem serca i jak
                pieknie wtedy gra.
            • Gość: skuter Re: kibice gdzie jestescie??? IP: 192.168.0.* 17.04.02, 14:20
              nawet nie wiedzialem, ze lokalnym patriotyzmem tez mam sie dzis wykazac.
              chodzilo mi o to ile naszym "orlom" dokopie dzis druga reprezentacja potegi
              pilkarskiej z Rumunii.
              Po meczu z Japoncami, ktory jako zywo przypominal nasz lokalny popis z Fylkirem
              spodziewac mozemy sie ciekawego widowiska.
              Tu kolega z pokoju podpowiada mi zebym napisal

Majdan de Best (czy cos tak:)
              • franekkk Re: kibice gdzie jestescie??? 17.04.02, 14:28
                Gość portalu: skuter napisał:

> Majdan de Best (czy cos tak:)

to jakis rumun?
                czy holender:)
                • Gość: skuter Slubuje IP: 192.168.0.* 17.04.02, 14:44
                  ze jezeli c pomoca sedziego, kibicow, swiatel na stadionie i Boga wygramy dzis
                  oba mecze to nie bede marudzil do konca tygodnia
                  • franekkk Re: Slubuje 17.04.02, 14:56

do konca tygodnia ale w sprawach meczowych czy wszystkich?
                    skuter co ty forum padnie
                    • Gość: skuter Re: Slubuje IP: 192.168.0.* 17.04.02, 15:12
                      franekkk napisał(a):

>
                      > do konca tygodnia ale w sprawach meczowych czy wszystkich?

wszystkich:)

> skuter co ty forum padnie

juz padlo- strony GW szczecin/forum otwieraja sie u mnie po kilka kilkanascie
                      minut albo wcale
                      czy tylko ja tak mam?
                      • franekkk Re: Slubuje 17.04.02, 15:16

ja dzisiaj normalnie
                        trzymam za slowo
                    • Gość: skuter Re: Slubuje IP: 192.168.0.* 17.04.02, 15:21
                      franekkk napisał(a):

>
                      > do konca tygodnia ale w sprawach meczowych czy wszystkich?

wszystkich:)

> skuter co ty forum padnie

juz padlo- strony GW szczecin/forum otwieraja sie u mnie po kilka kilkanascie
                      minut albo wcale
                      czy tylko ja tak mam?
                      • stettiner Re: Slubuje 17.04.02, 15:26
                        dzisiaj tylko ty :)
                        ale czasami całymi dniami mnie ta ułomność techniczna prześladuje
                        • Gość: Budrys Re: Slubuje IP: *.sssa.com.pl 18.04.02, 11:33
                          Tak coś w naszym narodzie nie jest dobrze.
                          Tłukli mi szyby i przecinali koła bezinteresownie w Poznaniu , we Wrocławiu ...
                          I to niekoniecznie pod stadionem !
                          Zapamiętałem też , że gdy zapytam o drogę w Posen a pytany najpierw spojrzy na
                          rejestrację a potem odpowie - to mam tylko 50% szansy dojechać tam gdzie
                          pytałem.
                          Zresztą po Szczecinie jeżdżą auta na poznańskich blachach z wyraźnym
                          oznakowaniem :Szczecin , jestem kibicem Pogoni itd.
    • Gość: Gradus Re: kibice gdzie jestescie??? IP: *.eemagine.com 17.04.02, 17:02
      Przeczytal sklad naszej reprezentacji i ... jestem pelen obaw. Znowu jakies
      udziwnienia, Iwan w pierwszym skladzie ..... Ech kiepsko to widze.
      Na poczatku jak Engel wszystko przegrywal to mialem dla niego uznanie, ze
      staral sie zrobic cos nowego i calkiem logicznego. Ale jak przyszlo pare
      wygranych meczy to znowu chyba w kadrze zaczeli rzadzic zawodnicy (tak jak za
      Wojcika). Poza tym to ciagle popieranie swoich ulubiencow i zawodnikow ze
      stajni Lubanskiego (Iwana, Zewlakowow, Zdebla). Ale i tak mam nadzieje, ze
      wygraja.

Pozdro.
    • Gość: skuter Podziekujmy Rumunom IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 19:23
      za to , ze przyslali do nas rezerwy a nie reprezentacje:(
      i za to, ze moge dalej marudzuc:)
      • milseog Dudek wcale nie zachwyca 18.04.02, 10:21
        bylo zle - to wiadomo. ale ja chce o dudku. Dobry jest skurczybyk, ale w
        ostatnich meczach jakos nie zachwyca. szczegolnie jego gra na przedpolu.
        zauwazyliscie, ze boi sie wychodzic? zawsze wtedy mysle, ze radek majdan by
        tych wszystkich szarzujacych na niego napastnikow osmieszyl. a dudek jakby sie
        bal. karnego obronil i za to czapka z glowy. jego kumple za to beznadziejni.
        tak, tak, podziekujmy rumuni za rezerwy, ale w korei to juz nie beda
        cwiczenia :)
        a pogon z radomskiem? powiem tylko jedno: el valbito (nazywany tak przez
        kibicow z madrytu) albo valburghini (przez tych z mediolanu) lub val burg
        (amsterdamu) wszedl o wiele za pozno i nie zdazyl juz poukladac gry w zespole.:)
        • franekkk Re: Dudek wcale nie zachwyca 18.04.02, 10:23

ale ten strzal kroczem
          coz to bylo za mistrzostwo
          • Gość: Gradus Re: Dudek wcale nie zachwyca IP: *.eemagine.com 18.04.02, 10:27
            Mimo tego wyniku to jednak szkoda mi, ze nie moglem byc na tym meczu. Z roznych
            wypowiedzi widze, ze moglo byc calkiem ciekawie :)

Pozdro.
            • milseog bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 10:59
              wrecz cyrkowo momentami;) ale malo nas bylo. myslicie, ze ta gadka o pokoju z
              lechem to prawda?
              • Gość: Gradus Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.eemagine.com 18.04.02, 11:02
                milseog - no nie przesadzaj bo pomysle, ze masz 10 lat :)
                • milseog Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 11:05
                  nie, wczoraj skonczylem 11 :) ale chyba masz racje - jestem troche jak dziecko
                  bo jaram sie kazda nowinka. swoja droga byloby dobrze chociaz sie tolerowac.
                  nie musimy razem pic jak z legia, ale po jakiego grzyba od razu palami sie po
                  mordach okladac?
                  pozdr
                  • Gość: Gradus Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.eemagine.com 18.04.02, 11:09
                    Cos takiego jak z Legia jest wogole nie mozliwe. Przynajmniej przez nastepnych
                    20 lat. :). Ale w Niemczech kibice roznych druzyn moga sie nienawidziec (w
                    sensie kibicowskim :) ) co wcale nie przeszkadza im w siedzeniu w tych samych
                    sektorach obok siebie np: Schalke i Dortmund. I taki model by mi odpowiadal :)

Pozdro.
                    • franekkk Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 11:12

wlasnie ten zascianek jestes inny w morde
                      kibic przyjezdnych w morde
                      nosisz glany w morde
                      jestes studencik w morde
                      .....itd
                      • milseog Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 11:16
                        :)))))))))
                        moj szacuneczek franku, zajebista konstrukcja! siedze i smieje sie sam do
                        siebie jak glupi do sera.
                        oczywiscie - zgadzam sie:)
                    • milseog Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? 18.04.02, 11:14
                      no wlasnie! pieknie to nazwales:), wlasnie o to mi chodzilo. przeciez nie
                      mowie, ze kocham lecha. tak jak nie kocham legii, a tylko i na zawsze POGOŃ.
                      ale kibice lecha sa dla mnie przede wszystkim ludzmi i nie palam zadza ich
                      natychmoastowej eksterminacji. moglbym siedziec kolo nich i delikatnie ich
                      tyrac kiedy po raz czwarty w meczu valburghini wepchnalby im pilke do
                      siatki.kroczem :)
                      pozdr
                      • Gość: Gradus Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.eemagine.com 18.04.02, 11:23
                        No i wlasnie tak to sie odbywa w Niemczech. Pare lat temu bylem na meczu Hertha-
                        Wolfsburg. Kibice tych druzyn nie kochaja sie wzajemnie :) ale gosc z
                        Wolfsburga postawil swoj samochod tuz pod stadionem i ... nic . :) Notabene ten
                        samochod to byl oczywiscie Volkswagen i to do tego koloru zielonego :).
                        A u nas gdyby jakis lechita postawil pod stadionem swojego niebieskiego :)
                        Solarisa (dawniej Neoplana) to wiekszosc ludzi by to zlala ale na pewno
                        znalazlo by sie paru, ktorym by to przeszkadzalo :).

Pozdro. :)
                        • Gość: Budrys Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.sssa.com.pl 18.04.02, 11:34
                          Tak coś w naszym narodzie nie jest dobrze.
                          Tłukli mi szyby i przecinali koła
                          bezinteresownie w Poznaniu , we Wrocławiu ...
                          I to niekoniecznie pod stadionem !
                          Zapamiętałem też , że gdy zapytam o
                          drogę w Posen a pytany najpierw spojrzy na
                          rejestrację a potem odpowie - to mam
                          tylko 50% szansy dojechać tam gdzie
                          pytałem.
                          Zresztą po Szczecinie jeżdżą auta na
                          poznańskich blachach z wyraźnym
                          oznakowaniem :Szczecin , jestem kibicem
                          Pogoni itd.
                          • Gość: Tomik Re: bylo ciekawie....:) a co z tym lechem? IP: *.ncr.com 18.04.02, 11:49
                            :)) Macie rację - od razu, czy potem się naparzać - bez sensu! Ale pokój z
                            Lechem ?! Nieeeeeeeeee.... Kto bije Lecha idzie do nieba, bo Lech to...... i
                            bić go trzeba! :)))))))))))
                            • milseog pokoj z lechem i wszystkimi innymi! 19.04.02, 10:11
                              • milseog Re: pokoj z lechem i wszystkimi innymi! 19.04.02, 10:13
                                mam juz dosc tej gadki o nienawisci. kibicuje pogoni, ale ludzie w innych
                                barwach sa ludzmi. o co w tym chodzi?
                                ojciec nie pozwala mojemu braderskiemu przylepic naklejki pogon walczaca na
                                samochod bo jak pojada do poznania to im szyby wybija. no k...a, to ma byc
                                normalny kraj?opamietajcie sie!!!
                                • franekkk czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 10:25
                                  milseog napisał:

> ojciec nie pozwala mojemu braderskiemu przylepic naklejki pogon walczaca na
                                  > samochod bo jak pojada do poznania to im szyby wybija.

bo pewnie wasz tati jest z poznania:))

tez mialem swietna przygode kiedys piechota po poznaniu i za cholere nie moglem
                                  znalezc adresu w koncu co sie bede meczyl i irytowal zlapalem taxi a ten gnojek
                                  jak uslyszal ze nie z poznania ze gdzie to niepojedzie
                                  odjechal i skubany przejezdzal obok bo sie okazalo ze 250m na wprost
                                  normalni sa wszedzie
                                  gnoje tez sa wszedzie
                                  pozostaje jedynie subtelna roznica w proporcji:)))
                                  • milseog Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 10:39
                                    to by trzeba bylo do ksiazek siegnac:)
                                    franekk, moj stary nie jest z poznania, zapewniam.
                                    jasne, ze gnoje sa i tu i tam, ale czy nie czas zerwac z tymi uprzedzeniami?
                                    ja juz mam dosc.
                                    • franekkk Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 12:00
                                      milseog napisał:

> franekk, moj stary nie jest z poznania, zapewniam.

przysiegam, zarzekam sie, z poznania tfu:))

moj stary jest jagiellonia aa eja eja oo
                                      moja mami jest zaglebie sosnowiec za to jej mama babcia znaczy....

POGOŃ LWÓW !!!!!
                                      • milseog Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 12:06
                                        no to pojechales:)))
                                        skoro juz sie sobie tak zwierzamy to leci to tak:
                                        babka - tez zaglebie sosnowiec
                                        dziadek - polonia warszawa
                                        mateczka - lechia gdansk
                                        a stary wypadl poza wszelkie ligi:)))
                                        naturlanie wszystko to wylacznie z urodzenia. liczy sie przeciez tylko POGOŃ
                                        WALCZĄCA!
                                        trzymanes
                                        • franekkk Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 12:12
                                          milseog napisał:

> a stary wypadl poza wszelkie ligi:)))

jak to? co on z marsa:)) albo z ksiezyca
                                          jak kojarzysz to czlowiek z ksiezyca pochodzil z kaspiaru male wyspiarskie
                                          panstwo na mozu kaspijskim ale sie utopilo to i pewnie lige zlikwidowali:)
                                          na co dany de vito: i'm sorry

> liczy sie przeciez tylko POGOŃ WALCZĄCA! trzymanes
                                          • milseog Re: czy nasi przodkowie kibicowali lechowi???? 19.04.02, 12:16
                                            ja juz nawet nie pamietam gdzie moj stary przyszedl na swiat. ale przysiegam ze
                                            to taka dziura, ze pewnie jedyne mecze jakie tam sie odbywaja to ksieza vs.
                                            taksowkarze albo cos w tym stylu:)))
                                            czyli prawie mars!
                                            i am sorry, either :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka