Dodaj do ulubionych

czubek nosa Gryfa...

IP: 213.155.191.* 06.10.04, 12:06
polityka.onet.pl/artykul.asp?M=FS&NR=2471-2004-39
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: czubek nosa Gryfa... 06.10.04, 12:24
      qrwa natychmiast przerwijcie to nawalanie się wątkach nickami.
      • Gość: H56 Re: czubek nosa Gryfa... IP: *.comnet.krakow.pl 06.10.04, 12:46
        nie przesadzaj, nieraz innym trzeba podsunąć materiały ,aby przkonali się że
        mylą się w swoich ocenach.
        • ja_aska Re: czubek nosa Gryfa... 06.10.04, 12:50
          jakieś tendencje się porobiły!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: XYZ Re: czubek nosa Gryfa... IP: 213.155.191.* 06.10.04, 12:53
        Jak wg ciebie aśka miałem poinformować Gryfa, że post jest kierowany do niego?
        Przecie go nie obraziłem, a gdy tekst przeczytasz zrozumiesz tytuł posta.
        • ja_aska Re: czubek nosa Gryfa... 06.10.04, 13:10
          politykę to ja kupuję gazetową . jak przeczytam to się ustosunkuję. wystarczy
          napisać: do gryfa.
          • albert_c Re: czubek nosa Gryfa... 06.10.04, 13:15
            ja_aska napisała:

wystarczy
            > napisać: do gryfa.

* Asiu, taki banal to nie w Stylu:)))))))))))))))))
    • Gość: Gryf Re: czubek nosa Gryfa... IP: *.nitka.net.pl 06.10.04, 23:05
      Artykul ten pisany jest bardzo tendencyjnie z wyraznym poparciem dla polityki
      Moskwy na Kaukazie.
      Jakos autorowi uciekly takie fakty z histori jak rozpad imperium carskiej Rosji
      ktore to imperium mialo przetrwac 1000 lat, przypomne ze jedna z nielicznych
      krnabrnych mniejszosci "prywislanej guberni" byli Polacy.Autor ani slowkiem nie
      wspomnial o podziale Jugoslawi ktora znawcy tematu porownuja do Rosji tylko w
      mikroskopijnej skali i zbawiennym dla tych krajow niepodleglosciowym zrywie.
      Czym Łotysze,Estonczycy,Litwini sie roznia od Czeczencow?
      Musi sie zmienic mentalnosc huno-finow gwalconych setki lat przez Chanow
      twardym batogiem.To nie Czeczency,Polacy,Litwini,Lotysze itd. upokarzaja Rosjan
      tylko histerycznie reagujacy Rosjanie ktorych "imperium" wali sie w gruzy
      rozkradane przez politycznych urkow*

Ps."Zgoda buduje niezgoda rujnuje" to motto powinno przyswiecac Rosjanom.

*urka - najbardziej prymitywny pozbawiony czlowieczenstwa przestepca.

Sumienie i slowo czynia czlowieka krolem ziemi.
      • Gość: XYZ Re: czubek nosa Gryfa... IP: 213.155.191.* 07.10.04, 09:00
        > Artykul ten pisany jest bardzo tendencyjnie z wyraznym poparciem dla polityki
        > Moskwy na Kaukazie.

Twoja zaś wypowiedź, to personifikacja obiektywizmu podszytego, głęboka wiedza
        historyczną...
        • Gość: Gryf Re: czubek nosa Gryfa... IP: *.nitka.net.pl 07.10.04, 09:31
          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> > Artykul ten pisany jest bardzo tendencyjnie z wyraznym poparciem dla poli
          > tyki
          > > Moskwy na Kaukazie.
          >
          Twoja zaś wypowiedź, to personifikacja obiektywizmu podszytego, głęboka wiedza
          historyczną...

Nasi sasiedzi Rosjanie sa jak wielkie drzewo ktoremu ucieto wszystkie galezie i
          zostal sam tepy sterczacy pien.

Ps.Uzylem specjalnie tej przenosni abys XYZ-cie pomeczyl sie troche
          intelektualnie;-)

• Gość: XYZ Re: czubek nosa Gryfa... IP: 213.155.191.* 07.10.04, 09:40
            Niektóre gałązki jednak usiłuja spowrotem przyrosnąć do pnia. Także te
            kaukaskie...
            • Gość: Gryf Re: czubek nosa Gryfa... IP: *.nitka.net.pl 07.10.04, 18:08
              Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Niektóre gałązki jednak usiłuja spowrotem przyrosnąć do pnia. Także te
              > kaukaskie...

Przyrosnac!!!??? Oj XYZ-cie to sie usmialem. Specjalnie nie blysnales
              intelektem dajac ta odpowiedz?

• Gość: XYZ Re: czubek nosa Gryfa... IP: 213.155.191.* 08.10.04, 11:14
                Widzisz Gryfie. Tak byś ocenił każda moją wypowiedź. Jednak mnie twoje oceny
                nie interesują. Błyskiem twojego intelektu jest prymitywna rusofobia, zatem
                ksenofobia. Pewnie nie lubisz tez Niemców, Żydów, Chińczyków, Białorusinów,
                Zimbabwańczyków. Ty lubisz tylko katolaków, choć i to nie wszystkich vide
                Blackexit. Nawet Czeczenów masz w dupie. Tyle, że bardziej od nich nie
                lubisz "kacapów", więc wygodnie jest ci odmieniać Czeczenię przez wszystkie
                przypadki. To moja opinia, nie wiedza. Więc mam prośbę: nie oceniaj mojego
                intelektu, bo ani mnie nie znasz, ani nie rozumiesz. Nie lubisz. Oby tylko...
                • Gość: Gryf Re: czubek nosa Gryfa... IP: *.nitka.net.pl 08.10.04, 17:35
                  Aaaaaaaaa!!!! Wyszlo szydlo z worka.Twoj intelekt znam dosc dobrze czytajac to
                  co napisales.Ublize Tobie w najgorszy z mozliwych sposobow XYZ-
                  cie......"znizasz sie do poziomu czernojwyxoda" fujjj!!!!!

Ps. Obrzydliwoscia lewakow Twojego pokroju jest oczernianie vide:...

"Błyskiem twojego intelektu jest prymitywna rusofobia, zatem
                  > ksenofobia. Pewnie nie lubisz tez Niemców, Żydów, Chińczyków, Białorusinów,
                  > Zimbabwańczyków. Ty lubisz tylko katolaków, choć i to nie wszystkich vide
                  > Blackexit. Nawet Czeczenów masz w dupie. Tyle, że bardziej od nich nie
                  > lubisz "kacapów", więc wygodnie jest ci odmieniać Czeczenię przez wszystkie
                  przypadki............"

Brak Ci argumentow a i mentalnosc komusza wychodzi z Twojego ego.

• Gość: XYZ Re: czubek nosa Gryfa... IP: 80.48.117.* 09.10.04, 10:20

> Aaaaaaaaa!!!!

Zabolało coś?

Twoj intelekt znam dosc dobrze czytajac to
                    > co napisales.

MOże gdybyś rozumiał, mógłbyś ewentualnie tak napisać.

Ublize Tobie w najgorszy z mozliwych sposobow XYZ-
                    > cie......"znizasz sie do poziomu czernojwyxoda" fujjj!!!!!

Mam się śmiać?

Ps. Obrzydliwoscia lewakow Twojego pokroju jest oczernianie vide:...

Ja nie oczerniam, stwierdzam fakt. Jesteś rusofobem, czyli ksenofobem.

> Brak Ci argumentow a i mentalnosc komusza wychodzi z Twojego ego.

Argumentów? Jak argumentować ocenę mtafory? Metafory, któraj widać nie
                    rozumiesz. Zostało ci więc podważanie mojej inteligencji. Aha nie zniżyłem się
                    do poziomu blackiego, tylko głębiej... do twojego...

• ja_aska albercik 07.10.04, 09:32
          może i nie w stylu ale po pyskówce o blekiego (ręka mi usycha!!!) jakoś
          mnie "takie coś" drażni.
          • albert_c Aska 07.10.04, 09:55
            ja_aska napisała:

> może i nie w stylu ale po pyskówce o blekiego (ręka mi usycha!!!) jakoś
            > mnie "takie coś" drażni.

* a moze jest inny powod 'podraznienia':))))?

'reka ci usycha':)? no co Ty...
            • blackexit Re: Aska 07.10.04, 18:13
              albert_c napisał:

>
              > 'reka ci usycha':)? no co Ty...

juz cyrankiewicz o tym wspominal wszystkim czerwonym uschna lapy podniesione
              nad polska. pozdrawiam black
              • albert_c Re: Aska 08.10.04, 09:39
                blackexit napisał:

> albert_c napisał:
                >
                > >
                > > 'reka ci usycha':)? no co Ty...
                >
                > juz cyrankiewicz o tym wspominal wszystkim czerwonym uschna lapy podniesione
                > nad polska. pozdrawiam black
                >

* Mr Black powoluje sie na cyrankieiwcza - to musi byc czarny piatek:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka