Dodaj do ulubionych

pijackie ekscesy radnego PiS

09.11.04, 14:05
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,6079156,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Antyknajak Jak pić to tylko narodowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 14:08
      Mam nadzieję, że poseł PiS upił się wódką pochodzącą z polskich , czysto
      polskich gorzelni a nie jakimiś tam "kolorkami" z zagranicy
      • Gość: H56 Rosjanie kolorków nie lubią IP: *.comnet.krakow.pl 09.11.04, 14:17
        oto jak prawica z lewicą potrafi znaleźć wspólny język. A jacy koleżeńscy, nie
        chciał kolegi zostawić w obcym kraju.
        • Gość: Antyknajak Re: Rosjanie kolorków nie lubią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 14:37
          Nie jestem znawcą kultury rosyjskiej ale powtierdzam. Tak kolorków nie lubieją.
          Stanowczo preferują przezroczyste trunki :-)
          • blackexit w porzadku chlop 09.11.04, 14:55
            przynajmniej na koncu zachowal sie honorowo. pozdrawiam black
    • Gość: XYZ Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: 213.155.191.* 09.11.04, 15:06
      Hehehehe a w wiadomościach Radia Zet, główny nacisk położono na radnego dawniej
      z SLD. Choć to nie on się po lotnisku walał. pewnikiem się okarze, że to wrazy
      komuch aniołka z PiSssss podstępnie upił:)
      • blackexit Re: pijackie ekscesy radnego PiS 09.11.04, 15:08
        Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Hehehehe a w wiadomościach Radia Zet, główny nacisk położono na radnego
        dawniej
        >
        > z SLD. Choć to nie on się po lotnisku walał. pewnikiem się okarze, że to
        wrazy
        > komuch aniołka z PiSssss podstępnie upił:)

ciekawe czy teraz zachowa sie jak ten z pis czy mzoe powie z enei wiedzial co
        pije i gdzie jest a wogole to nie pamieta nic i to atak na demokracje wolnosci
        slowa i grozi nam faszyzm mediow ligi poslkich rodzin i rydzyka.
        pozdrawiam black
        • Gość: XYZ Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: 213.155.191.* 09.11.04, 15:15
          Nie, zachowa się jak pewien jedyny sprawiedliwy , który wszystkich odsądza od
          czci i wiary za różne niegodziwości, a gdy sam owe niegodziwości popełnia,
          lawiruje mataczy i chachmęci, siląc się przy tym na dowcip;)
          • blackexit Re: pijackie ekscesy radnego PiS 09.11.04, 15:27

> Nie, zachowa się jak pewien jedyny sprawiedliwy , który wszystkich odsądza od
            > czci i wiary za różne niegodziwości, a gdy sam owe niegodziwości popełnia,
            > lawiruje mataczy i chachmęci, siląc się przy tym na dowcip;)

dowcip piekna rzecz. pozdrawiam black
          • blackexit Re: pijackie ekscesy radnego PiS 09.11.04, 15:28

> Nie, zachowa się jak pewien jedyny sprawiedliwy , który wszystkich odsądza od
            > czci i wiary za różne niegodziwości, a gdy sam owe niegodziwości popełnia,
            > lawiruje mataczy i chachmęci, siląc się przy tym na dowcip;)

pod jaki paragraf przypada oskarzenie o mataczenie? pozdrawiam black
            • Gość: leon Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: *.devs.futuro.pl 12.11.04, 18:40
              sorry a ja myślałem że chodzi o naszego radnego PiS , który za kołnierz nie
              wylewa i jest też bardzo "rozrywkowy"
      • skuter70 Re: pijackie ekscesy radnego PiS 09.11.04, 15:09

pojechac do rosji i nie wypic to obraza gospodarzy
      • Gość: mim Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 19:41
        Było już lepiej , ale znowu"byk". Wyraz "okaże" od okazywać pochodzi
        dlatego "ż"a nie "rz" pisać należy.
    • Gość: Korowiow Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: *.szczecin.mm.pl 09.11.04, 20:02
      Byk to byk. Dlaczego nie, jak tak? Meser nie lubi upierdliwych korektorów.
    • zaczepialski EPILOG 09.11.04, 23:51
      "Przewodniczący gdańskiej rady wysłał wczoraj list z przeprosinami do przewodniczącego Zgromadzenia Ustawodawczego St. Petersburga, konsula generalnego RP i kierownictwa rosyjskiej linii lotniczej. Wezwał także obu radnych - nieobecnych na sesji - do złożenia mandatów. Posłuchał jedynie Strzelczyk. Dostarczył kolegom oświadczenie, w którym "rezygnuje, bo zawiódł zaufanie wyborców i naraził na szwank dobre imię miasta Gdańska". Strzelczyk wystąpił także z PiS.

Głogowski mówi tymczasem, że ma co prawda wyrzuty sumienia, ale nie zamierza rezygnować z mandatu radnego. - Wypiłem za dużo, ale nie popełniłem przestępstwa - powiedział naszemu reporterowi przez telefon.
      - Były niektóre złośliwe sformułowania z mojej strony w czasie tego wyjazdu, ale co mam powiedzieć... jestem, jaki jestem, a robi się z tego międzynarodową aferę."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka