mlody.patriota 09.11.04, 14:05 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,6079156,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antyknajak Jak pić to tylko narodowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 14:08 Mam nadzieję, że poseł PiS upił się wódką pochodzącą z polskich , czysto polskich gorzelni a nie jakimiś tam "kolorkami" z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Rosjanie kolorków nie lubią IP: *.comnet.krakow.pl 09.11.04, 14:17 oto jak prawica z lewicą potrafi znaleźć wspólny język. A jacy koleżeńscy, nie chciał kolegi zostawić w obcym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Rosjanie kolorków nie lubią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 14:37 Nie jestem znawcą kultury rosyjskiej ale powtierdzam. Tak kolorków nie lubieją. Stanowczo preferują przezroczyste trunki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit w porzadku chlop 09.11.04, 14:55 przynajmniej na koncu zachowal sie honorowo. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: 213.155.191.* 09.11.04, 15:06 Hehehehe a w wiadomościach Radia Zet, główny nacisk położono na radnego dawniej z SLD. Choć to nie on się po lotnisku walał. pewnikiem się okarze, że to wrazy komuch aniołka z PiSssss podstępnie upił:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: pijackie ekscesy radnego PiS 09.11.04, 15:08 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Hehehehe a w wiadomościach Radia Zet, główny nacisk położono na radnego dawniej > > z SLD. Choć to nie on się po lotnisku walał. pewnikiem się okarze, że to wrazy > komuch aniołka z PiSssss podstępnie upił:) ciekawe czy teraz zachowa sie jak ten z pis czy mzoe powie z enei wiedzial co pije i gdzie jest a wogole to nie pamieta nic i to atak na demokracje wolnosci slowa i grozi nam faszyzm mediow ligi poslkich rodzin i rydzyka. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: 213.155.191.* 09.11.04, 15:15 Nie, zachowa się jak pewien jedyny sprawiedliwy , który wszystkich odsądza od czci i wiary za różne niegodziwości, a gdy sam owe niegodziwości popełnia, lawiruje mataczy i chachmęci, siląc się przy tym na dowcip;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: pijackie ekscesy radnego PiS 09.11.04, 15:27 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Nie, zachowa się jak pewien jedyny sprawiedliwy , który wszystkich odsądza od > czci i wiary za różne niegodziwości, a gdy sam owe niegodziwości popełnia, > lawiruje mataczy i chachmęci, siląc się przy tym na dowcip;) dowcip piekna rzecz. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: pijackie ekscesy radnego PiS 09.11.04, 15:28 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Nie, zachowa się jak pewien jedyny sprawiedliwy , który wszystkich odsądza od > czci i wiary za różne niegodziwości, a gdy sam owe niegodziwości popełnia, > lawiruje mataczy i chachmęci, siląc się przy tym na dowcip;) pod jaki paragraf przypada oskarzenie o mataczenie? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: *.devs.futuro.pl 12.11.04, 18:40 sorry a ja myślałem że chodzi o naszego radnego PiS , który za kołnierz nie wylewa i jest też bardzo "rozrywkowy" Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: pijackie ekscesy radnego PiS 09.11.04, 15:09 pojechac do rosji i nie wypic to obraza gospodarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 19:41 Było już lepiej , ale znowu"byk". Wyraz "okaże" od okazywać pochodzi dlatego "ż"a nie "rz" pisać należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korowiow Re: pijackie ekscesy radnego PiS IP: *.szczecin.mm.pl 09.11.04, 20:02 Byk to byk. Dlaczego nie, jak tak? Meser nie lubi upierdliwych korektorów. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski EPILOG 09.11.04, 23:51 "Przewodniczący gdańskiej rady wysłał wczoraj list z przeprosinami do przewodniczącego Zgromadzenia Ustawodawczego St. Petersburga, konsula generalnego RP i kierownictwa rosyjskiej linii lotniczej. Wezwał także obu radnych - nieobecnych na sesji - do złożenia mandatów. Posłuchał jedynie Strzelczyk. Dostarczył kolegom oświadczenie, w którym "rezygnuje, bo zawiódł zaufanie wyborców i naraził na szwank dobre imię miasta Gdańska". Strzelczyk wystąpił także z PiS. Głogowski mówi tymczasem, że ma co prawda wyrzuty sumienia, ale nie zamierza rezygnować z mandatu radnego. - Wypiłem za dużo, ale nie popełniłem przestępstwa - powiedział naszemu reporterowi przez telefon. - Były niektóre złośliwe sformułowania z mojej strony w czasie tego wyjazdu, ale co mam powiedzieć... jestem, jaki jestem, a robi się z tego międzynarodową aferę." Odpowiedz Link Zgłoś