Dodaj do ulubionych

zamiast Sediny postawmy pomnik Jacyny!!!!

16.11.04, 16:42
Wyszla propozycja od absztyfikanta by twarz Sediny miala twarz radnej Jacyny.
I po licho komu takie komplikacje? Postawny pomnik po prostu Jacyny-Witt od
zera. Moze zaprojektowac go ten pan od Piety, a przeciez pani radna poparla
wersje, ktora lansowal prezydent Jurczyk, wiec powinna sie zgodzic na niego.
Pomnik Jacyny powinien stac na wysokim postumencie, radna powinna byc w
futrze, w ciemnych okularach i zamiast szabli czy miecza dzierzyc kij od
golfa, a w drugiej ksiege z napisem 52 procent poparcia. Zamiast fauny i
flory jak u Sediny w nogach monumentu powinny znalezc sie szczecinskie cory
Koryntu, ktore pani radna popierala, kibice pogoni, Teresa Lubinska jako
Pieta i przydent Jurczyk jako siusiajacy amorek jak w Brukseli.
Obserwuj wątek
    • mlody.patriota ze strony ośki 16.11.04, 18:35
      Kandydatka na senatora broni prostytutek
      Małgorzata Jacyna-Witt (UW) kandydująca w okręgu szczecińskim z listy Blok
      Senat 2001 wystosowała list otwarty, który był reakcją na wypowiedź
      niezależnego kandydata na senatora w tym samym okręgu - Andrzeja
      Łuszczewskiego, który na łamach lokalnej prasy porównał prostytutki z
      biznesmenami, uwłaczając takim porównaniem - zdaniem Jacyny-Witt - tym drugim.
      Cytat, na który reakcją był list otwarty brzmiał: "Związki między polityką a
      biznesem są na całym świecie. Tak jak na całym świecie są kobiety. Tylko nie
      każda z nich to prostytutka".

W swoim liście Jacyna-Witt napisała: "Porównanie prostytutek z biznesmenami
      korzystającymi ze wsparcia polityków uwłacza tym pierwszym. One są uczciwe w
      swoich działaniach i po prostu ciężko pracują. (...) byłabym bardzo wdzięczna,
      gdyby Pan Andrzej Łuszczewski używał określeń bardziej przyjaznych kobietom i
      rodzinie".

Moj komentarz: jesli dla radnej prostytutka to to samo co rodzina to ja zyje w
      jakims innym swiecie.

• Gość: mamoniowa Re: zamiast Sediny postawmy pomnik Jacyny!!!! IP: *.ksiazat.v.pl 16.11.04, 20:06
      Za ow wysoki postument powinna sluzyc urna wyborcza, no bo w koncu te 52 %
      musza sie gdzies pomiescic :-)
      • Gość: Marian Paździoch Re: zamiast Sediny postawmy pomnik Jacyny!!!! IP: *.ksiazat.v.pl 16.11.04, 20:13
        co ci się stało mamoniowa?
        jesteś po imprezie?
        mp.
        • Gość: Lucy Re: zamiast Sediny postawmy pomnik Jacyny!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:42
          A CO ROKU W DNIU IMIENIN MAŁGORZATY, KWIATY POD POMNIKIEM ZŁOŻĄ EMERYTOWANE
          PANIENKI Z ''BABILONU'' I lNNYCH dYSKOTEK W KTÓRYCH PRZED LATY BRYLOWAŁA ICH
          PATRONKA
          • babciny_bambosz Re: zamiast Sediny postawmy pomnik Jacyny!!!! 17.11.04, 12:02
            By the rivers of Babilon...
          • Gość: Pola Re: zamiast Sediny postawmy pomnik Jacyny!!!! IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 11:00
            Jeżeli chodzi o lokale,w których przed laty brylowała Pani radna to były to
            raczej Kaskada i Bajka.
        • Gość: mamoniowa Re: zamiast Sediny postawmy pomnik Jacyny!!!! IP: *.ksiazat.v.pl 16.11.04, 23:32
          prezdej ciebie bym o kaca podejrzewala hehe
          • Gość: Marian Paździoch Re: zamiast Sediny postawmy pomnik Jacyny!!!! IP: *.ksiazat.v.pl 17.11.04, 07:57
            to może jesteś po remoncie mieszkania? wtedy też takie bzdury wypisywałem.he he.
            mp.
            • Gość: mamoniowa born to...... IP: *.ksiazat.v.pl 18.11.04, 23:35
              Mimo wszystko mam nadzieje, ze nie urodziles sie po to, by remontowac to
              mieszkanie he he he
              • Gość: Marian Paździoch Re: born to...... IP: *.ksiazat.v.pl 20.11.04, 18:35
                dziękuję ci. zawsze mówiłem i trwam w przekonaniu, że jesteś osobą przejmującą
                się losem bliźnich.
                mp.
    • absztyfikant w sprawie Piety-Teresy 17.11.04, 13:12
      Swinia jestem:))) Czy Pieta Teresa mialaby trzymac tego amorka za...
      • ja_aska Re: w sprawie Piety-Teresy 17.11.04, 13:22
        pomnikom mówimy nie. co do prostytutek to popieram (pierwszy i mam nadzieję, że
        ostatni raz w życiu) jacynę. wolę dziwki od biznesmenów.
      • xyz-xyz Re: w sprawie Piety-Teresy 17.11.04, 13:36
        Niesprawiedliwość na forum. Absztyfa za obscenę nie wycinaja, a mnie nawet za
        piękne kobiety. Paula zazdrośnica :)~~
        • absztyfikant Re: w sprawie Piety-Teresy 17.11.04, 14:19
          A gdzie sa te moje obscena? Bo ja widze wylacznie aluzje...
          • xyz-xyz Re: w sprawie Piety-Teresy 17.11.04, 15:22
            Oj dobra miałem na myśli "trzymanie", panne Paulę jeszcze raz przepraszam i
            młodego.patriotę też i wszystkich. (czuje się jak ośmiolatek, który stłukł
            wazon)
        • Gość: Pola Re: w sprawie Piety-Teresy IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 11:13
          Ouuuu,Xyz komunista-skarżypyta?
      • Gość: mamoniowa Re: w sprawie Piety-Teresy IP: 212.244.77.* 17.11.04, 15:17
        .....skrzydlo, aby nie odfrunal he he
        • andrzej_lepper Re: w sprawie Piety-Teresy 18.11.04, 11:17
          Balcerowicz musi odejść!
      • student1 Re: w sprawie Piety-Teresy 17.11.04, 16:24
        wątek wyjątkowo głupi
        ale jedno jest bardzo ciekawe
        po pierwsze absztyfikant który biecał że odcghodzi nie dotrzymał słowa
        oczywiście bajer o wyjeździe był absolutnie niewiarygodny ale jakoś trezba było
        zwrócić na siebie uwagę
        teraz musi wycinać polskie znaki
        biedaczek
        a przecież poczciwina do zbyt pracowitych nie należy
        • babciny_bambosz Re: w sprawie Piety-Teresy 18.11.04, 13:19
          Watek bardzo artystyczny. Juz wiem czemu studentowi sie nie spodobal. Student
          uwaza, ze 52 procent poparcia to tym razem za malo. No to licytujemy. Zacznijmy
          od 60%. Moze byc?
          • ja_aska Re: w sprawie Piety-Teresy 18.11.04, 13:41
            daję 1
          • pudrowany_pieknis Re: w sprawie Piety-Teresy 21.11.04, 18:50
            O, Błogosławiona Małgorzato, rozważając głęboko cierpienia i śmierć naszego
            Ukrzyżowanego Pana, uczyłaś się odwagi i zyskiwałaś łaskę znoszenia własnych
            udręk. Wyjednaj dla mnie tę łaskę i odwagę, których tak pilnie potrzebuję, abym
            zdolny był przyjmować swe słabości i udręki w zjednoczeniu z naszym Cierpiącym
            Zbawicielem. Uproś mi też tę łaskę szczególną, o którą teraz proszę Boga za
            Twym wstawiennictwem.
        • Gość: Pola Re: w sprawie Piety-Teresy IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 11:20
          Studentko,zamiast ogonem merdać,że pomnik Ci chcą stawiać usiłujesz kąsać
          bezzębną szczeną?A mówiąc poważnie,Małgorzato,nie zastanawiałaś się nigdy,czemu
          nikt nie bierze Cię poważnie?
          • babciny_bambosz Re: w sprawie Piety-Teresy 22.11.04, 15:44
            Merdac ogonem? O co chodzi ?
    • absztyfikant MJW a'la Cruella de Ville 20.11.04, 15:43
      www.animationusa.com/picts/wdpict/cruellamaster.jpg
      Mentalnosc ludzaco podobna, ale MJW nie pali cygaretek. Futra nosza obydwie,
      reszta tez sie zgadza. Na tym pomniku postawa MJW powinna byc wlasnie taka. :))
      • ja_aska Re: MJW a'la Cruella de Ville 22.11.04, 12:23
        dobre:-)
        • babciny_bambosz Re: MJW a'la Cruella de Ville 25.11.04, 16:36
          a dalmatynczyki?
          • babciny_bambosz Re: MJW a'la Cruella de Ville 07.02.05, 19:20
            I co dalej?
            • Gość: carlos Re: MJW a'la Cruella de Ville IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:06
              Może chociaż odcisk kościstego tyłka w alei prowadzącej do U.M?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka