Dodaj do ulubionych

szpital miejski

11.12.04, 21:48
1 grudnia urodzilam coreczke w szpitalu miejskim - mialo byc naturalnie
okazalo sie ze sa komplikacje - urodzilam przez cc bardzo sie balam czy
wszystko bedzie w porzadku ale lekarze, polozne i pielegniarki sa tam chyba
najlepsze w szczecinie. nie spotkalam sie wczesniej z taka troska,
zainteresowaniem i serdecznoscia. nastepne dziecko tez urodze w miejskim
Obserwuj wątek
    • martiii Re: szpital miejski 12.12.04, 14:57
      ;))) Bardzo fajny post. Ja tez zamierzam rodzic w tym szpitalu,a twoja
      wiadomosc bardzo bardzo mnie podbudowala. Dobrze slyszec takie informacje od
      zupelnie nieznajomych i niezaleznych osob!! DZIEKI!!!!!!!! :))))))))))))) Zycze
      zdrowia tobie i maluszkowi, trzymajcie sie cieplutko i Wesolych Swiat! Marta
      • izqa Re: szpital miejski 12.12.04, 16:50
        czytalam na forum o wielu szpitalach w szczecinie i o miejskim jest niewiele,
        co mnie bardzo dziwi bo lezalam tam na patologii w sumie 2 tygodnie,chodzilam
        do szkoly rodzenia, potem sam porod i naprawde wszystko bylo super.wczesniej
        rodzila tu moja kolezanka i tez byla zadowolona.
    • kate_mala Re: szpital miejski 12.12.04, 18:04
      Gratuluję córeczki. Bardzo mnie ucieszył Twój post, bo ja także zamierzam tam
      rodzić. Co prawda dopiero na początku kwietnia, ale miło słyszeć dobre opinie o
      tym szpitalu.
      Nie wiem tylko czy będę mogła skorzystać z porodu rodzinnego nie chodząc
      wcześniej do szkoły rodzenia - mam zakaz od gina. Czy w tym szpitalu przy
      porodzie rodzinnym wymagają zaświadczenia o ukończonej szkole rodzenia???

Pozdrawiam i życzę dobrej formy i zdrowiutkiej córci
      • martiii Re: do Kate 13.12.04, 10:25
        Kate, nie slyszalam nic takiego, takze na 99,9 % nie jest potrzebne takie
        zaswiadczenie. Poza tym szkola rodz jest przecierz dobrowaolna, bo NIE
        bezplatna, wiec chyba nie mogliby wymagac czegos takiego. Ale dla pewnosci
        spytam jeszcze mojego lekarza prowadzacego (z tego wlasnie szpitala), takze jak
        czegos sie dowiem, to dam znac! Pozdrowionka, Marta
        • kate_mala Re: Martiii :) 13.12.04, 14:04
          Bardzo Ci dziękuję Martiii!!! Też mi się wydaje, że to by była przesada. Tylko
          tak od kogoś słyszałam, że jak nie ma zaświadczenia, to męża nie chcą
          wpuszczać. Ale nie pamiętam jakiego szpitala to dotyczyło.
          Jak coś będziesz wiedziała, to pisz.
          Sama też się spróbuję czegoś w tym szpitalu dowiedzieć.

Pozdrawiam serdecznie
    • mazuba Re: szpital miejski 27.12.04, 23:05

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=18580438&a=18580438
      warto znac rozne opinie...
      pozdr
      magda
      • izqa Re: szpital miejski 30.12.04, 13:48
        ja jak tylko moglam tzn jak zaczelam normalnie funkcjonowac po cesarce wzielam
        mala do siebie i byla ze mna cale noce - nie bylo z tym zadnego problemu,
        dziewczyny ktore ze mna lezaly rowniez mialy dzieci przy sobie. co do opieki ad
        noworodkami - wiadomo ze polozna czy pielegniarka z dlugim stazem nie obchodzi
        sie z dzieckiem jak z jajkiem - wszystko robia szybko i sprawnie ale bylam przy
        kapieli 2 dzieci z mojej sali i zadnego chlapania nie zauwazylam. wiadomo ze
        kazdy by chcial zeby jego dzieckiem zajmowac sie szczegolnie ale na to w
        szpitalu raczej nie ma miejsca;-) moja niunia po 5 dniowym pobycie miala
        gladziutka dupke,"odpadniety" pępek i byla ogolnie zadbana.natomiast lezala ze
        mna dziewczyna z polic ktora juz raz rodzila w policach i stwierdzila ze juz
        nigdy w zyciu tam nie wroci.
    • migotka24 Re: szpital miejski 30.12.04, 15:03
      no i właśnie- jest wiele róznych opinii... na temat każdego szpitala w mieście.
      A ja wciąż nie wiem i nie mogę się zdecydować..Hmm.. Macie już zaplanowane gdzie
      będziecie rodzić? czym się kierujecie przy wyborze szpitala- opinią lekarza?
      znajomych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka