Dodaj do ulubionych

cisza.....:-)

14.12.04, 08:26
od dłóższego czasu zrobiło się tu smutno ..nikt nie zagląda , nic nie
pisze...zdaje się, że jest to spowodowane przed świątecznymi zakupami i
pożądkami...drogie panie jak daleko z pożadkami?:-)))))....panowie czy z
oddaniem pomagacie swoim kobietom??:-)))))
Obserwuj wątek
    • deeem Re: cisza.....:-) 14.12.04, 11:50
      ależ skąd to żaden z w/w powodów

to zwykłe lenistwo

ciepło pozdrawiam pracusiów :-)
    • shizol1 Re: cisza.....:-) 14.12.04, 14:42
      Lenistwo... :-P
      • sheki Re: cisza.....:-) 14.12.04, 16:52
        Ło,nawet shizol poczuł się wywołany do tablicy.:)Biję się w piersi,moja wina,Bozka nie bij,obiecuję poprawę!.:))
        • bozka70 Re: cisza.....:-) 14.12.04, 19:08
          sheki mam nadzieję na poprawe....a reszta panów wstyd mi za was...jak można nie
          pomagać paniom w pożądkach przed świątecznych weście się w garść i koniec z
          lenistwem, bo Mokołaj do was nie przyjdzie :-)))))))))))))
          • iza-bela8 Re: cisza.....:-) 18.12.04, 10:10
            Panowie pomagaja w sprzataniu, i owszem... Po prostu podnoszą nogi do góry,
            podczas gdy my dzielnie odkurzamy. :))
            • parkowy Re: cisza.....:-) 18.12.04, 17:45
              Iza,nie prowokuj mnie.:) Moja żona pracuje praktycznie tylko w ciągu dnia,więc siłą rzeczy wszelkie prace domowe spadają na mnie.Inna sprawa,że królem kuchnie jestem ja,po prostu w rodzinie nikt nie dorównuje mi talentem kulinarnym.To nie są tszcze przechwałki!:))
              • bozka70 Re: cisza.....:-) 19.12.04, 10:30
                parkowy..należą Ci się ogromne brawa,mało jest takich mężczyzn a można się o
                tym łatwo przekonać przechodząc w obecnym, przed światecznym oresie w pobliżu
                pubów....cóż za tłok:-))))))
                • sheki Re: cisza.....:-) 19.12.04, 20:12
                  Cóż... ja również poproszę o brawa - w pubach nie bywam,a kuchnia nie jest dla mnie czymś wyjątkowym.Od środy zaczynam świąteczne gotowanie.;)
                  • bozka70 Re: cisza.....:-) 19.12.04, 20:30
                    sheki brawa i dla ciebie.....och!!!żeby więcej było takich Panów:-)))))))
              • iza-bela8 Re: cisza.....:-) 23.12.04, 12:23
                Nie watpię Parkowy, nie watpię... :))
                Panowie od zawsze byli dobrymi kucharzami, krawcami, itp. itd. Szkoda tylko, że
                tak rzadko zaglądają do garów, i to najczęściej wtedy, gdy są głodni. Ale to
                taka uszczypliwa uwaga podyktowana obserwacją z własnego podwórka... :(
                • sheki Re: cisza.....:-) 25.12.04, 00:19
                  Właśnie wróciłem z pracy,by zasiąść z rodzinką do stołu wigilijnego.Jeszcze raz wszystkim życzę spokojnych świąt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka