ldexp 12.01.05, 01:55 Do wszystkich którzy tu zagladają i mają związek z Choszcznem - proszę wpisujcie miasta w których teraz przebywacie!! Poznań... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: Gdzie teraz mieszkacie?? 28.01.05, 19:04 mój ojciec urodził się w Choszcznie, część rodziny mieszka w pobliżu Pruszków/k. Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
buuubaaa Re: Gdzie teraz mieszkacie?? 24.02.05, 14:11 Mieszkamy w warszawie, ale lubie jeździć do Choszczna i tam na rowerze po okolicy, pływać w różnych jeziorach i śmigać na rolkach po placu zabaw... Odpowiedz Link Zgłoś
konkursowe Re: Gdzie teraz mieszkacie?? 09.03.05, 16:31 ja tez w warszawaie a ktory jestes rocznik? Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Ja nadal w Choszcznie :D 18.04.05, 18:57 Hej. Pozdrawiam Was wszystkich. Ja nadal od 27 lat mieszkam w Choszcznie i nie zamierzam się stąd ruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
ldexp mały słowotalk 12.06.05, 13:13 Gdybym mógł pracować w Choszcznie w swoim zawodzie to też bym się nie wyprowadzał bo jest tam wiele miejsc gdzie można aktywnie wypocząć i mieć nieustajace wakacje nad wodą i wśród lasów. Jednocześnie jest blisko do Poznania i nad morze. Ale nie dokońca jest tak słodko. Z tego co słyszałem to choszczeńskim politykom słoma z butów wystaje. Zarówno tym u władzy( związani z Samooborą??) jak i tym poprzednim czyli skorumpowanym czerwonym. Nie przejmowałbym sie gdyby nie zaangażowanie miejscowej inteligencji i prasy, które nie jest najwyższych lotów. Poza tym klucz partyjny stosowany podczas obsady wszystkich ważnych stanowisk ( lepiej platnych bo z ważnościa nie ma to nic wspólnego) powoduje że straciłem złudzenia. Przykład?? Proszę bardzo chociazby Dyrektor Liceum w-fista , nie wiem jak ci moi dumni nauczyciele godzą sie na to, drugi przykład dyrektor Gimnazjum-bez komentarza. Miejscowa prasa to jakaś gebelsowska propaganda. Jest tak ponieważ nie ma w Choszcznie nikogo poważnego, żadnego znaczącego inwestora który mógłby wpłyać na normalnośc tej społeczności. Głównym pracodawcą jest państwo Polskie a tu lekko rozmijamy sie z celem. Lekarstwem jest nie przejmowac się i nie wnikać w to bagienko ale gdybym chciał zainwestowac gdzieś pieniadze to co wybiore rodzinne miasto?? Dla kogo to zrobic jeśli liczy sie dla mnie coś wiecej niż ekonomia?? Warto się zmieniać i wyrastac z małomiasteczkowości bo prowincja w negatywnym znaczeniu tego słowa jest tam gdzie ją się buduje a w Choszcznie postanowiony przez Kielę wieżowiec wypełnia się jeźdźcami bez głowy. Pamietajcie, że tam gdzie jest Choszczno teren był bagienny. Wieżowiec runie. Gdzie jesteście moi "uczciwi i mądrzy" wychowawcy??!!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7 Re: Gdzie teraz mieszkacie?? 30.06.05, 22:01 Szczecin. Czy masz imię Piotr ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.dab Re: Gdzie teraz mieszkacie?? 03.10.05, 14:46 Szczecin. Nie było pracy to i wybyłam. Ale z nostalgią wracam. Anka Odpowiedz Link Zgłoś