Dodaj do ulubionych

admin,admin,admin

03.03.05, 09:31
a gdzie się podział wątek o sarence psującej powietrze?czy z oczami coś
mam,czy też spisek a'la mycha?
Obserwuj wątek
    • jacek.zienkiewicz Re: admin,admin,admin 03.03.05, 10:23
      anamar napisała:

> a gdzie się podział wątek o sarence psującej powietrze?czy z oczami coś
      > mam,czy też spisek a'la mycha?

Właśnie zastanawiałem się kto i dlaczego go "schował". Oprócz tego "skasowali"
      też wątek o..... kasowaniu wątków przez admina!
      Czy tu takie praktyki są częste?
      Pozdrawiam
      JZ
    • skuter70 ana 03.03.05, 10:29
      moze napisz co to za organizacja interesuje sie wylacznie duzymi darowiznami bo
      bardzo mnie to zaciekawilo:)
    • sarenka25 Re: admin,admin,admin 03.03.05, 10:45
      Za tym spiskiem stoją na pewno wraże siły: KGB, CIA, MI5, Towarzystwo Opieki
      nad Niepełnosprawnymi Moralnie Politykami, LOP, Koło Gospodyń z Połczyna, WSI,
      międzynarodowa Masoneria, 2 Urząd Skarbowy, 3 Urząd Skarbowy, (niepotrzebne
      skreślić)
    • anamar Re: admin,admin,admin 04.03.05, 10:16
      proszę o odpowiedź...
      • skuter70 ja tez :) b/t 04.03.05, 10:24
        anamar napisała:

> proszę o odpowiedź...
        • Gość: PARACELLUS Re: ja tez :) b/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:48
          I CO?
          • Gość: H56 chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: *.comnet.krakow.pl 07.03.05, 11:16
            chyba ,że teraz ktoś inny tnie
            • anamar Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 11:22
              może się wstydzi?
              • ja_aska Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 13:26
                jestem ciekawa kto jest teraz głównym skrobiącym? czy aby dalej paula?
                • anamar Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 15:04
                  paula od czasu do czasu odpowiadała na pytania....teraz adminem jest ktoś,kto
                  udaje,że go nie ma...
                  • Gość: H56 Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: *.comnet.krakow.pl 07.03.05, 15:11
                    cicho-ciemny. Mnie się wydaje ,że taki admin powinien być jawny i mieć swój
                    adres do kontaktów.
                    • ja_aska Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 15:48
                      napisz brzydkie słowo to moze zauważy
                      • Gość: mamoniowa Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: 62.69.200.* 07.03.05, 21:04
                        ja_aska napisała:

> napisz brzydkie słowo to moze zauważy

i wykasuje he he
                      • 0rhplus Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 21:21
                        ja_aska napisała:

> napisz brzydkie słowo to moze zauważy

Dupa.
                        • Gość: Karolkiewicz. Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:26
                          Spróbujmy raczej " Admin jest dupa!"
                    • Gość: post it! Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:28
                      A gdzie wątek sie podział Admin dalej nie odpowiada.Wyjątkowe olewanie
                      forumowiczów.
    • skuter70 ale mi nie chodzilo o admina:) 08.03.05, 09:28
      chce tylko zeby anamar odpowiedziala na moje pytanie
      • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 08.03.05, 09:49
        sqter,chetnie odpowiem,ale nie bardzo rozumiem,o co ci chodzi...
        • ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 08.03.05, 09:51
          może tak:
          admin ma na dupie celulitis
          • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 08.03.05, 10:49
            ba!żeby tylko tam...
            • henio56 Dochnal doniósł, że adminem jest blackexit ! 08.03.05, 11:03
              mają go teraz wezwać przed komisje ,ciekawe czy się stawi ?
              • anamar Re: Dochnal doniósł, że adminem jest blackexit ! 08.03.05, 11:21
                henio56 napisał:

> mają go teraz wezwać przed komisje ,ciekawe czy się stawi ?
                ................................................................................
                honorowy facet,stawi się na pewno.w odróżnieniu od prezia...
                • ja_aska Re: Dochnal doniósł, że adminem jest blackexit ! 08.03.05, 12:24
                  honorowy????????????????????????????????????????????/
        • skuter70 Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 08.03.05, 12:32
          pytalem o organizacje pozytku publicznego
          odpisalas pytaniem: ile chce wplacic?
          gdy stwierdzilem, ze malo to nic nie odpisalas
          wnioskuje z tego, ze znasz organizacje , ktora interesuja tylko duze wplaty:)
          wiec ciekawy jestem, ktora to?
          • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 10.03.05, 09:48
            sqterze,polecam"porozumienie bez barier".będziesz w doborowym towarzystwie....
            • ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 10.03.05, 10:24
              ana znowu na plotkach bazujesz. czyli caritas to banda przekrętów?
              • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 10.03.05, 10:26
                na jakich plotkach?
                • Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 10.03.05, 15:52
                  No na plotkach, poniewaz pani Jola tyle dobrego czyni, organizuje na przyklad
                  dzieciakom wakacje na ...Cyprze.
                  • Gość: Parquaio@ Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:49
                    Chodzą plotki, że Olek jest slodki! Ale tylko dla kolesiów.
                    • Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: 62.69.200.* 10.03.05, 20:06
                      Nie tylko slodki, ale i tlusty.
                      • jacek.zienkiewicz Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 01:43
                        Tłusty jest on, bardzo "tłusty"
                        bo za dużo chce "kapusty".
                        Kalisz zaś mu w tym wtóruje,
                        choć go Siwiec nie całuje.
                        Bizantyjski dwór czerwony
                        większy jest niż włoskiej Bony.
                        Kasę naszą wciąż wydaje,
                        przed komisją zaś nie staje.
                        Dumny, dworny i wyniosły,
                        Aż go nerwy już poniosły.
                        Jasiu K. czy jakaś Waga,
                        gdzie urzędu jest powaga?
                        Ktoś tnie lewe interesy,
                        to nie on lecz jakieś biesy.
                        Razem z pewnym panem Kuna,
                        chcieliby złotego runa.
                        Za ten całus Jolka-Żagiel
                        Giertych chce mu zrobić magiel.
                        Woli tańczyc, woli śpiewać,
                        aż komisja zacznie ziewać.
                        Drażni to zaś Wassermana,
                        Dajmy może mu banana!
                        I zadawał się z Ungierem,
                        Kto tu jest naprawdę zerem?
                        JZ
                        • Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 08:59
                          he he he
                    • Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 07:44
                      a moze slodko-kwasny .....?? he he
                      • ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 08:19
                        para prezydencka nie należy do moich ulubieńców ale doceniam to co robi. na
                        tematy "porozumienia bez barier" wypowiadają się ludzie którzy mało o
                        dziłalności wiedzą. znają ja z plotek i pomówień.
                        • Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 08:55
                          Twoim zdaniem plotka jest podany przeze mnie fakt o wakacjach na Cyprze?
                          • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:29
                            a zasiadanie ciemnych typów w radzie fundacji...prawda czy plotka?a opłatek i
                            całusy z kuną,którego jolanta przecież nie zna...a biznesy p.kratiuka-
                            przewodniczącego fundacji,prawda to czy wroga propaganda?
                            • ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:42
                              mam zdjęcie z giertychem (niestety): czy to świadczy, że mam z nim romans?
                              lubie go? znam go? z osobami publicznymi robia sobie zdjęcia rozni ludzie.
                              bardzo sorry ale dla mnie te argumenty są nie dość, że głupie to do tego
                              tendencyjne.
                              na cyprze i w egipcie i gdzie indziej prezydentowa była z dziećmi.
                              • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:48
                                a wyobraż sobie,że masz fundację.w radzie fundacji zasiada bandyta...o czym TO
                                świadczy?
                              • Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 10:11
                                Nie zartuj sobie. Z dziecmi ?? Niesamowite, ze o tym wlasnie napisalam.
                                • ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 11:12
                                  i to jest złe?
                                  • Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 12:49
                                    No na plotkach, poniewaz pani Jola tyle dobrego czyni, organizuje na przyklad
                                    dzieciakom wakacje na ...Cyprze.

tu jest napisane, ze zle ?
                                    • ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 13:38
                                      empatycznie widać, że zadowolona nie jesteś.
                            • dyrgosia Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:42
                              tylko Stowarzyszenie Rodzin Katolickich, lub Caritas...
                              • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:49
                                powodem obecnych problemów fundacji jolanty,nie jest fakt konkurowania z
                                caritasem,ani też spisek rodzin katolickich....nie wygłupiaj się małgosiu...
                                • ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:53
                                  jaki bandyta? skąd to wiadomo?
                                  a jak tak? konkurencja z jej strony była baaardzo duża.
                                  • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 10:02
                                    ok,zgoda.afera orlenu jest spiskiem pań z caritasu.amen.
                                    • dyrgosia Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 10:21
                                      z caritasu znam akurat panów....
                                      • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 10:41
                                        dyrgosia napisała:

> z caritasu znam akurat panów....
                                        ................................................................................
                                        ...a to poproś ich przy okazji,by przestali juz mścić się na jolce...
                                    • ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 11:11
                                      w aferze orlenu jeszcze nie ma wniosków tylko są domysły. przeważnie szkalujące.
                                      • Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 12:51
                                        He he juz chyba wiem kto przez ciebie przemawia. Brakuje tylko stwierdzenia, ze
                                        wyrok jeszcze nie zapadl.
                                        • ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 13:37
                                          duch święty?
                                        • Gość: IP....gov.pl Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:14
                                          A godzi się to z komputera administracji państwowej napadać na głowę państwa i
                                          jego familę?!
                                          • Gość: IP...gov.pl Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:20
                                            Teraz widać co robią ludzie w Agencji Nieruchomści Rolnych - zamiast pracować za
                                            pieniądze podatników - bawią się na forum GW w rostrzasanie czy Prezio ma
                                            tyłek umoczony w Orlenie czy nie?!
                                            Albo czy Jolka K. zatrudniała gangsterów w swej fundacji czy nie?
                                            Moze Prezio w wolnych chwilach poprosi administrację rządową by przeglądnęła
                                            kadry w rządowej agencji, bo się nudzą i plują mu za kołnierz.
                                            • jacek.zienkiewicz Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 16:29
                                              chyba generalizujesz z tymi kompami admninistracji?
                                              JZ
                                              • anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 13.03.05, 11:13
                                                a admin dalej udaje trupa.w dupie mają czytelników,czy jak?
    • anamar Re: admin,admin,admin 13.03.05, 13:18
      up
      • jacek.zienkiewicz Re: admin,admin,admin 13.03.05, 16:19
        Ana, raczej nie licz na odzew szczecińskiego admina. On chyba preferuje
        zachowania a'la sarenka lub ewentualnie kwaśny prezio. Puścić bączka i główka w
        piasek, bo powaga urzędu admina by ucierpiała.
        Pozdrawiam
        JZ
        • Gość: Antyknajak Re: ktoś jednak z GW zareagował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:29
          Zauważ, że Ci którzy zapewne byli sprawcami wystąpień sarenki są teraz rzadko
          na tym forum. Tak więc może nie tyle admin ile .... wyciągnął z tego wnioski i
          poprosił swoich .... zachowujcie się normalnie. Teraz raz na jakiś czas wpadną
          na forum z rzadka napiszą ale już bez inwektyw i ewidentnych oczernień i
          pomówień ich (ich zdaniem) przeciwników politycznych.
          • jacek.zienkiewicz Re: ktoś jednak z GW zareagował 13.03.05, 16:35
            To też fakt. Aczkolwiek podejrzewam że w jakimś stopniu było to działanie admina
            centralnego - pana Tomasza B., z którym miałem przyjemność wymienić kilka maili.
            Ale tak czy siak skutek generalnie pozytywny.
            pozdrawiam
            JZ

PS. Ach, czy umiecie mi wyjaśnić co to jest Fundusz Państwowo-Rodzinny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka