anamar 03.03.05, 09:31 a gdzie się podział wątek o sarence psującej powietrze?czy z oczami coś mam,czy też spisek a'la mycha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek.zienkiewicz Re: admin,admin,admin 03.03.05, 10:23 anamar napisała: > a gdzie się podział wątek o sarence psującej powietrze?czy z oczami coś > mam,czy też spisek a'la mycha? Właśnie zastanawiałem się kto i dlaczego go "schował". Oprócz tego "skasowali" też wątek o..... kasowaniu wątków przez admina! Czy tu takie praktyki są częste? Pozdrawiam JZ Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 ana 03.03.05, 10:29 moze napisz co to za organizacja interesuje sie wylacznie duzymi darowiznami bo bardzo mnie to zaciekawilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka25 Re: admin,admin,admin 03.03.05, 10:45 Za tym spiskiem stoją na pewno wraże siły: KGB, CIA, MI5, Towarzystwo Opieki nad Niepełnosprawnymi Moralnie Politykami, LOP, Koło Gospodyń z Połczyna, WSI, międzynarodowa Masoneria, 2 Urząd Skarbowy, 3 Urząd Skarbowy, (niepotrzebne skreślić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARACELLUS Re: ja tez :) b/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:48 I CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: *.comnet.krakow.pl 07.03.05, 11:16 chyba ,że teraz ktoś inny tnie Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 11:22 może się wstydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 13:26 jestem ciekawa kto jest teraz głównym skrobiącym? czy aby dalej paula? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 15:04 paula od czasu do czasu odpowiadała na pytania....teraz adminem jest ktoś,kto udaje,że go nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: *.comnet.krakow.pl 07.03.05, 15:11 cicho-ciemny. Mnie się wydaje ,że taki admin powinien być jawny i mieć swój adres do kontaktów. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 15:48 napisz brzydkie słowo to moze zauważy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: 62.69.200.* 07.03.05, 21:04 ja_aska napisała: > napisz brzydkie słowo to moze zauważy i wykasuje he he Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała 07.03.05, 21:21 ja_aska napisała: > napisz brzydkie słowo to moze zauważy Dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolkiewicz. Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:26 Spróbujmy raczej " Admin jest dupa!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post it! Re: chyba Cię nie lubi, mnie kiedyś odpisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:28 A gdzie wątek sie podział Admin dalej nie odpowiada.Wyjątkowe olewanie forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 ale mi nie chodzilo o admina:) 08.03.05, 09:28 chce tylko zeby anamar odpowiedziala na moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 08.03.05, 09:49 sqter,chetnie odpowiem,ale nie bardzo rozumiem,o co ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 08.03.05, 09:51 może tak: admin ma na dupie celulitis Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Dochnal doniósł, że adminem jest blackexit ! 08.03.05, 11:03 mają go teraz wezwać przed komisje ,ciekawe czy się stawi ? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Dochnal doniósł, że adminem jest blackexit ! 08.03.05, 11:21 henio56 napisał: > mają go teraz wezwać przed komisje ,ciekawe czy się stawi ? ................................................................................ honorowy facet,stawi się na pewno.w odróżnieniu od prezia... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Dochnal doniósł, że adminem jest blackexit ! 08.03.05, 12:24 honorowy????????????????????????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 08.03.05, 12:32 pytalem o organizacje pozytku publicznego odpisalas pytaniem: ile chce wplacic? gdy stwierdzilem, ze malo to nic nie odpisalas wnioskuje z tego, ze znasz organizacje , ktora interesuja tylko duze wplaty:) wiec ciekawy jestem, ktora to? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 10.03.05, 09:48 sqterze,polecam"porozumienie bez barier".będziesz w doborowym towarzystwie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 10.03.05, 10:24 ana znowu na plotkach bazujesz. czyli caritas to banda przekrętów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 10.03.05, 15:52 No na plotkach, poniewaz pani Jola tyle dobrego czyni, organizuje na przyklad dzieciakom wakacje na ...Cyprze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parquaio@ Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:49 Chodzą plotki, że Olek jest slodki! Ale tylko dla kolesiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: 62.69.200.* 10.03.05, 20:06 Nie tylko slodki, ale i tlusty. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 01:43 Tłusty jest on, bardzo "tłusty" bo za dużo chce "kapusty". Kalisz zaś mu w tym wtóruje, choć go Siwiec nie całuje. Bizantyjski dwór czerwony większy jest niż włoskiej Bony. Kasę naszą wciąż wydaje, przed komisją zaś nie staje. Dumny, dworny i wyniosły, Aż go nerwy już poniosły. Jasiu K. czy jakaś Waga, gdzie urzędu jest powaga? Ktoś tnie lewe interesy, to nie on lecz jakieś biesy. Razem z pewnym panem Kuna, chcieliby złotego runa. Za ten całus Jolka-Żagiel Giertych chce mu zrobić magiel. Woli tańczyc, woli śpiewać, aż komisja zacznie ziewać. Drażni to zaś Wassermana, Dajmy może mu banana! I zadawał się z Ungierem, Kto tu jest naprawdę zerem? JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 08:59 he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 07:44 a moze slodko-kwasny .....?? he he Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 08:19 para prezydencka nie należy do moich ulubieńców ale doceniam to co robi. na tematy "porozumienia bez barier" wypowiadają się ludzie którzy mało o dziłalności wiedzą. znają ja z plotek i pomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 08:55 Twoim zdaniem plotka jest podany przeze mnie fakt o wakacjach na Cyprze? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:29 a zasiadanie ciemnych typów w radzie fundacji...prawda czy plotka?a opłatek i całusy z kuną,którego jolanta przecież nie zna...a biznesy p.kratiuka- przewodniczącego fundacji,prawda to czy wroga propaganda? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:42 mam zdjęcie z giertychem (niestety): czy to świadczy, że mam z nim romans? lubie go? znam go? z osobami publicznymi robia sobie zdjęcia rozni ludzie. bardzo sorry ale dla mnie te argumenty są nie dość, że głupie to do tego tendencyjne. na cyprze i w egipcie i gdzie indziej prezydentowa była z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:48 a wyobraż sobie,że masz fundację.w radzie fundacji zasiada bandyta...o czym TO świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 10:11 Nie zartuj sobie. Z dziecmi ?? Niesamowite, ze o tym wlasnie napisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 12:49 No na plotkach, poniewaz pani Jola tyle dobrego czyni, organizuje na przyklad dzieciakom wakacje na ...Cyprze. tu jest napisane, ze zle ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 13:38 empatycznie widać, że zadowolona nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:42 tylko Stowarzyszenie Rodzin Katolickich, lub Caritas... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:49 powodem obecnych problemów fundacji jolanty,nie jest fakt konkurowania z caritasem,ani też spisek rodzin katolickich....nie wygłupiaj się małgosiu... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 09:53 jaki bandyta? skąd to wiadomo? a jak tak? konkurencja z jej strony była baaardzo duża. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 10:02 ok,zgoda.afera orlenu jest spiskiem pań z caritasu.amen. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 10:21 z caritasu znam akurat panów.... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 10:41 dyrgosia napisała: > z caritasu znam akurat panów.... ................................................................................ ...a to poproś ich przy okazji,by przestali juz mścić się na jolce... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 11:11 w aferze orlenu jeszcze nie ma wniosków tylko są domysły. przeważnie szkalujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 11.03.05, 12:51 He he juz chyba wiem kto przez ciebie przemawia. Brakuje tylko stwierdzenia, ze wyrok jeszcze nie zapadl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP....gov.pl Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:14 A godzi się to z komputera administracji państwowej napadać na głowę państwa i jego familę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP...gov.pl Re: ale mi nie chodzilo o admina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:20 Teraz widać co robią ludzie w Agencji Nieruchomści Rolnych - zamiast pracować za pieniądze podatników - bawią się na forum GW w rostrzasanie czy Prezio ma tyłek umoczony w Orlenie czy nie?! Albo czy Jolka K. zatrudniała gangsterów w swej fundacji czy nie? Moze Prezio w wolnych chwilach poprosi administrację rządową by przeglądnęła kadry w rządowej agencji, bo się nudzą i plują mu za kołnierz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 11.03.05, 16:29 chyba generalizujesz z tymi kompami admninistracji? JZ Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ale mi nie chodzilo o admina:) 13.03.05, 11:13 a admin dalej udaje trupa.w dupie mają czytelników,czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: admin,admin,admin 13.03.05, 16:19 Ana, raczej nie licz na odzew szczecińskiego admina. On chyba preferuje zachowania a'la sarenka lub ewentualnie kwaśny prezio. Puścić bączka i główka w piasek, bo powaga urzędu admina by ucierpiała. Pozdrawiam JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: ktoś jednak z GW zareagował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:29 Zauważ, że Ci którzy zapewne byli sprawcami wystąpień sarenki są teraz rzadko na tym forum. Tak więc może nie tyle admin ile .... wyciągnął z tego wnioski i poprosił swoich .... zachowujcie się normalnie. Teraz raz na jakiś czas wpadną na forum z rzadka napiszą ale już bez inwektyw i ewidentnych oczernień i pomówień ich (ich zdaniem) przeciwników politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: ktoś jednak z GW zareagował 13.03.05, 16:35 To też fakt. Aczkolwiek podejrzewam że w jakimś stopniu było to działanie admina centralnego - pana Tomasza B., z którym miałem przyjemność wymienić kilka maili. Ale tak czy siak skutek generalnie pozytywny. pozdrawiam JZ PS. Ach, czy umiecie mi wyjaśnić co to jest Fundusz Państwowo-Rodzinny? Odpowiedz Link Zgłoś