thora_2004 16.03.05, 23:23 Czy jest w Szczecinie coś takiego jak "Grota solna"? Jeśli ktoś coś wie proszę o info. ...oraz o ewentualny adres i cenę ...i czy można tam iść z maluszkiem (2 latka). Dzięki! thora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stuzia Re: Grota solna? 22.03.05, 22:35 My z moja 2,5 letnia corcia chodzimydo groty od ponad roku. Jest bardzo fajnie, szczegolnie jak sie pojdzie z dziecka rowiesnikiem. Nie wiem czy udowodniono jej dobroczynne dzialanie ale sol "dezynfekuje" nawet chore gardlo wiec latamy tam szczegolnie jak sie pojawia katarek albo kaszelek. Jedna jest gdzies za Slonecznym jak sie jedzie na Stargard a druga na Lukasinskiego 42d, 488 62 19. Dorosli placa chyba 15pln a dzieci do lat 3 gratis. A moze zrobic "dzieciece" godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
thora_2004 Re: Grota solna? 27.03.05, 23:10 Dzięki za wiadomość w sprawie groty.Dostałam właśnie maila od nich i napisali mi ,że seanse są tak ustawiane ,żeby były dzieci , albo po prostu siedzi się samemu z dzieciaczkiem .A Ty jak chodzisz z córcią to ona jest tam sama z Toba , czy sa też inne dzieci .A co robi córcia przez te 45 minut , bawi się (napisali mi ,że mają tam zabawki). Zamierzam się wybrać z synkiem na Lukasińskiego.Muszę napisać ,że właściwie to ze względu na siebie chciałam tam iść , bo synek zdrowy jak rybka, tylko ja mam kłopoty i niestety nie mam go z kim zostawic , a i jemu przecież nie zaszkodzi. thora Odpowiedz Link Zgłoś
stuzia Re: Grota solna? 28.03.05, 15:34 No wiec ja zawsze umawiam sie z kolezanka z dzieckiem w tym samym wieku. Tam jest dosyc fajnie bo inaczej (jesli chodzi o odczucia dzieci) brodza w soli (i grubych skarpetkach, zeby nozki nie marzly), maja zabawki jak do piasku, przesypuja sol z pudelka do pudelka wzniecajac tabuny "kurzu" solnego co tylko lepiej penetruje drogi oddechowe. Dla mnie- rewelacja! Teraz jestem poza Szczecinem (wracam w polowie kwietnia) ale po powrocie chetnie do Was dolaczymy. Acha! Zawsze umawialam sie tak jak mi pasowalo, uprzedzajac, ze bedzie dziecko- niektorym to pasje, inni uzytkownicy wola cisze. Jesli chodzi o obsluge to roznie bywa z ich uprzejmoscia (zalezy na kogo sie trafi) ale dziecku sie podoba i nie mamy wyboru innego miejsca. Napisz thora_2004 jak wam sie podobalo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś