Dodaj do ulubionych

Sylwester - czy ktoś już planuje ?

IP: *.cai.com 04.09.01, 21:12
Czy macie jakieś pomysły na zabawę sylwestrową ? Gdzie było w miarę tanio, ale
przede wszytkim fajnie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: A&Z Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:30
      Gość portalu: Edek napisał(a):

> Czy macie jakieś pomysły na zabawę sylwestrową ? Gdzie było w miarę tanio, ale
      > przede wszytkim fajnie ?

Dobra zabawe jak co roku zapewnia NOT.
      • Gość: A&Z Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:32
        To znaczy :
        Nocne Ogladanie Telewizji!!!
    • Gość: Edek Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? NOT IP: *.cai.com 04.09.01, 21:43
      Dobrze, że dodałeś, bo już chciałem napisać, że znajomi byli tam 2 lata temu i
      nie za bardzo
      • Gość: A&Z Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? NOT IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:57
        Gość portalu: Edek napisał(a):

> Dobrze, że dodałeś, bo już chciałem napisać, że znajomi byli tam 2 lata temu i
        > nie za bardzo
        To satary szczecinski numer .Pamietam kiedy mielismy z kumplami po nascie lat i
        pustki w kieszeniach, zawsze przed i po sylwestrze zgrywalismy sie miedzy soba.
        Jak ktos powiedzial ze byl w NOT-cie to wszystko bylo jasne.
        • Gość: MICHAL Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? NOT IP: *.skane.se 05.09.01, 04:15
          Z kim chialbys tego Sylwestra spedzac.Czu masz juz nagrane jakies towarzystwo.
          • Gość: Edek Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.cai.com 05.09.01, 08:43
            Jesteśmy we czwórkę - szukamy: dobrej muzyki, fajnej atmosfery, miłej obsługi i
            wystarczająco miejsca do poruszania się.
    • Gość: grogreg Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: 212.160.165.* 05.09.01, 07:52
      Alez oczywiscie. Wlasnie szukam ramowki programu telewizyjnego na ten dzien.
    • Gość: Jano Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:46
      Sylwestry na "domowkach" sa najlepsze. W zeszlym roku sylwestra zalatwilem sobie
      30.12. I bylo OK (zauwazcie ze to duze ok ;-))
      • Gość: grogreg Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: 212.160.165.* 05.09.01, 13:52
        Pod warunkiem, ze to nie twoja "domowka".
        • Gość: Jano Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 14:47
          Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Pod warunkiem, ze to nie twoja "domowka".

zalezy kogo zapraszasz. jezeli zaprosiles znajomych, ktorzy zaprosili swoich
          znajomych, ktorzy przyszli ze swoimi znajomymi... to moze sylwester "nie
          wypalic" ;)))
          • szpiro Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? 05.09.01, 23:38
            Gość portalu: Jano napisał(a):

> Gość portalu: grogreg napisał(a):
            >
            > > Pod warunkiem, ze to nie twoja "domowka".
            >
            > zalezy kogo zapraszasz. jezeli zaprosiles znajomych, ktorzy zaprosili swoich
            > znajomych, ktorzy przyszli ze swoimi znajomymi... to moze sylwester "nie
            > wypalic" ;)))

JANO napisz do mnie na moj e-mail.

• Gość: emigrant Re: IP: *.cai.com 05.09.01, 14:47
      Hej, a ja 4 lata temu bylem w paryzu, cala noc na na polach elizejskich, 2
      miliony gosci, 2 lata temu bylem w Amsterdamie przed ratuszem, 800 000 gosci,
      to jest impreza, po przejsciu 200 metrow przepijasz po drodze z kupa narodu we
      wszystkich jezykach swiata, po 300 metrach mowisz we wszystkich jezykach , po
      400 metrach myslisz we wszystkich jezykach (tyle, ze naraz), po 400 nie mowisz
      i nie myslisz i nie jestes pewien czy istniejesz, a jesli tak to gdzie.
      • szpiro Re: JANO 05.09.01, 23:40
        Napisz do mnie na moj e-mail.Niedlugo bede w Szczecinie.
        • Gość: Jano Re: JANO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 15:05
          szpiro napisał(a):

> Napisz do mnie na moj e-mail.Niedlugo bede w Szczecinie.

napisalem ale... my sie znamy czy nie???
          • szpiro Re: JANO 06.09.01, 21:02
            Gość portalu: Jano napisał(a):

> szpiro napisał(a):
            >
            > > Napisz do mnie na moj e-mail.Niedlugo bede w Szczecinie.
            >
            > napisalem ale... my sie znamy czy nie???

O D P I S A L E M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka