Gość: Edek IP: *.cai.com 04.09.01, 21:12 Czy macie jakieś pomysły na zabawę sylwestrową ? Gdzie było w miarę tanio, ale przede wszytkim fajnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A&Z Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:30 Gość portalu: Edek napisał(a): > Czy macie jakieś pomysły na zabawę sylwestrową ? Gdzie było w miarę tanio, ale > przede wszytkim fajnie ? Dobra zabawe jak co roku zapewnia NOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:32 To znaczy : Nocne Ogladanie Telewizji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? NOT IP: *.cai.com 04.09.01, 21:43 Dobrze, że dodałeś, bo już chciałem napisać, że znajomi byli tam 2 lata temu i nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? NOT IP: *.monsanto.com 04.09.01, 21:57 Gość portalu: Edek napisał(a): > Dobrze, że dodałeś, bo już chciałem napisać, że znajomi byli tam 2 lata temu i > nie za bardzo ******************** To satary szczecinski numer .Pamietam kiedy mielismy z kumplami po nascie lat i pustki w kieszeniach, zawsze przed i po sylwestrze zgrywalismy sie miedzy soba. Jak ktos powiedzial ze byl w NOT-cie to wszystko bylo jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? NOT IP: *.skane.se 05.09.01, 04:15 Z kim chialbys tego Sylwestra spedzac.Czu masz juz nagrane jakies towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.cai.com 05.09.01, 08:43 Jesteśmy we czwórkę - szukamy: dobrej muzyki, fajnej atmosfery, miłej obsługi i wystarczająco miejsca do poruszania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: 212.160.165.* 05.09.01, 07:52 Alez oczywiscie. Wlasnie szukam ramowki programu telewizyjnego na ten dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:46 Sylwestry na "domowkach" sa najlepsze. W zeszlym roku sylwestra zalatwilem sobie 30.12. I bylo OK (zauwazcie ze to duze ok ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: 212.160.165.* 05.09.01, 13:52 Pod warunkiem, ze to nie twoja "domowka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 14:47 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Pod warunkiem, ze to nie twoja "domowka". zalezy kogo zapraszasz. jezeli zaprosiles znajomych, ktorzy zaprosili swoich znajomych, ktorzy przyszli ze swoimi znajomymi... to moze sylwester "nie wypalic" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Sylwester - czy ktoś już planuje ? 05.09.01, 23:38 Gość portalu: Jano napisał(a): > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > Pod warunkiem, ze to nie twoja "domowka". > > zalezy kogo zapraszasz. jezeli zaprosiles znajomych, ktorzy zaprosili swoich > znajomych, ktorzy przyszli ze swoimi znajomymi... to moze sylwester "nie > wypalic" ;))) JANO napisz do mnie na moj e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: IP: *.cai.com 05.09.01, 14:47 Hej, a ja 4 lata temu bylem w paryzu, cala noc na na polach elizejskich, 2 miliony gosci, 2 lata temu bylem w Amsterdamie przed ratuszem, 800 000 gosci, to jest impreza, po przejsciu 200 metrow przepijasz po drodze z kupa narodu we wszystkich jezykach swiata, po 300 metrach mowisz we wszystkich jezykach , po 400 metrach myslisz we wszystkich jezykach (tyle, ze naraz), po 400 nie mowisz i nie myslisz i nie jestes pewien czy istniejesz, a jesli tak to gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: JANO 05.09.01, 23:40 Napisz do mnie na moj e-mail.Niedlugo bede w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: JANO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 15:05 szpiro napisał(a): > Napisz do mnie na moj e-mail.Niedlugo bede w Szczecinie. napisalem ale... my sie znamy czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: JANO 06.09.01, 21:02 Gość portalu: Jano napisał(a): > szpiro napisał(a): > > > Napisz do mnie na moj e-mail.Niedlugo bede w Szczecinie. > > napisalem ale... my sie znamy czy nie??? O D P I S A L E M Odpowiedz Link Zgłoś