Gość: Mike IP: 194.195.43.* 15.05.01, 14:29 Ja najbardziej lubie Niechorze. Nie jest tak bardzo szpanerskie, dosc przytulne, mozna (bylo) ciuchcia pojechac do Trzebiatowa albo Gryfic, no i jest latarnia dostepna dla zwiedzajacych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: az Re: JAK NAD MORZE TO TYLKO DO... IP: *.monsanto.com 15.05.01, 17:07 Wiselka kiedys byla rownie przytulna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: JAK NAD MORZE TO TYLKO DO... IP: 194.195.43.* 15.05.01, 19:56 Gość portalu: obs napisał(a): > Jak nad morze, to tylko Śródziemne! Taniej, ładniej i cieplej. Widzialem wiele plaz (na roznych kontynentach) i musze szczerze wyznac ze te nad Baltykiem to zdecydowana extraklasa. Szczegolnie w porownianiu do tych nad Srodziemnym. Niestety Baltyk to juz III liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: JAK NAD MORZE TO TYLKO DO... IP: *.mdacc.tmc.edu 15.05.01, 23:04 A ja spedzilem 3 krotnie fajne wakacje z rodzina na kempingu w Swietoujsciu.. gdzie plaza nie jest tak oblezona jak np. w Miedzyzdrojach. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: JAK NAD MORZE TO TYLKO DO... 16.05.01, 07:32 a ja z 15 lat mieszkalem w Swinoujsciu... jak ktos sietam wybiera to moge cos polecic:+))))) rywatnie uwielbiam Rewal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: JAK NAD MORZE TO TYLKO DO... IP: 194.195.43.* 16.05.01, 09:47 kuku napisał(a): > a ja z 15 lat mieszkalem w Swinoujsciu... jak ktos > sietam wybiera to moge cos polecic:+))))) > rywatnie uwielbiam Rewal.... A wiesz Kuku, ze Rewal jest najdynamiczniej rozwijajaca sie gmina nadmorska - i to widac (ilosc budow, nowe chodniki, latarnie, oznaczenia). Wladze dzierzy tam dosc mlody zarzad, i jakos tak im zalezy (namowili na koncerty takie gwiazdy jak Bregovic albo Brathanki). Ja dosc czesto bawam tez w Pobierowie to widze zmiany. Pobierowo, Pogorzelica, Trzesacz - tez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś