Dodaj do ulubionych

jottka !!!!!

24.06.02, 21:24

czesc no text tylko cos musze sprawdzic
daj znac ze zyjesz
Obserwuj wątek
    • Gość: jottka Re: jottka !!!!! IP: 64.9.159.* 24.06.02, 21:29
      zyje,zyje, ale co to za zycie......
      • franekkk Re: jottka !!!!! 24.06.02, 21:30

kecaj nie podszywaj sie
        • Gość: JACEK Re: jottka !!!!! IP: 64.9.159.* 24.06.02, 21:33
          Oj Franciu czujny jak na zebraniu samoobrony, he he he ;-))))))))))
          • franekkk Re: jottka !!!!! 24.06.02, 21:35

dobra zapomnialem ze ty tez nos non stop w monitorze trzymasz
            pokazuje komus jak to dziala bo normalnie to nie potrafie wytlumaczyc
    • franekkk Re: jottka !!!!! 25.06.02, 00:01

tak przy okazji czy jest tam pani redaktor??
      • Gość: JOTKKKA Re: jottka !!!!! IP: 64.9.159.* 25.06.02, 00:17
        NIMA!!!!!!!!!!!
        • franekkk Re: jottka !!!!! 25.06.02, 00:28

no to ty smierdziuchu o czym chcesz pogadac??
          doszly juz do ciebie te ogniska czy jeszcze nie
          • Gość: JACEK Re: jottka !!!!! IP: 64.9.159.* 25.06.02, 00:36
            Zawsze sie zastanawiam, dlaczego w twoim nicku masz KKK , powiedz mi ze to zbieg okolicznosci!!!!
            • franekkk Re: jottka !!!!! 25.06.02, 00:39

tak tak ja z tych co twierdza ze ze stanami wygralismy 2:1
              • franekkk Re: jottka !!!!! 25.06.02, 00:46

niby to nie telefon ale co tak glucho
                zaklocilo ci cos??
                • Gość: JACEK Re: jottka !!!!! IP: 64.9.159.* 25.06.02, 00:55
                  Przepraszam, ogien rozpalalem by zrobic jakies T-bone steki, moze to nie weekend ale smak na dobrego steka
                  mam...he he he he
                  zawsze myslalem ze twoje KKK to aluzja do ku-klux-klan....a ja ich nie lubie
                  • Gość: francccp Re: jottka !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 01:11

tak tak a jottka to na czesc tetetki
                    ja zawsze wolalem ho bo wieksze wagoniki
                    • Gość: JACEK Re: jottka !!!!! IP: 64.9.159.* 25.06.02, 01:26
                      TT-KA znana byla ze walenia gdzie popadnie(strzelalem z oryginalnej TT-ki jakies dwa lata temu) to by byla bron
                      dla Kosti nie dla ciebie, zostan ze swo trafnoscia postowa za swym Franekkk ksywa!!!!!
                      • franekkk Re: jottka !!!!! 25.06.02, 02:13

ty chyba jednak jestes starszy od papierza
                        tt-ka to kolejka
                        szyny zwrotnice wagoniki ciuchcie mosty wiadukty
                        ty masz pieniadze
                        a ja fantazje

dziadkuuuu

przy okazji pytanie z innej beczki (a moze nie zupelnie:)
                        zona twoja co jej podobno w tym roku szczecin bedziesz pokazywal
                        to oridzinal polisz czy oridzinal amerikanisz
                        a moze olisadebisz:))))
                        • Gość: Tomik Re: jottka !!!!! IP: *.ncr.com 25.06.02, 08:04
                          He,he,he :))) Toście sobie po nocy pogadali! :))) Ale - gdzie jest Jottka???
                          Glon z Velthusena ją skonsumował? :))))))
                          • jottka nobezczelność, 25.06.02, 21:07
                            robić sobie ze mnie oblatywacza :(( Albo się podszywać!!! Głos macie za gruby i
                            zęby za duże, Jacuś..

Informuję, że jeszcze się taki glon nie narodził, co by mnie zeżarł, ale
                            zostałam przymuszona do pracy niewolniczej - do jutra na działce porzeczki,
                            agrest, poziomki i wszelką inną drobnojagodową gadzinę zrywać :((( Komputer
                            odebrali i wiadro wręczyli, och

ale być może jutro wrócę :))

• Gość: jottka Re: nobezczelność, IP: 64.9.159.* 25.06.02, 21:25
                              no to dopiero jest bezczelnosc, to ja jestem jottka !!!!!!
                              • jottka Re: nobezczelność, 25.06.02, 21:43
                                weźcie spojrzyjcie w lustro samozwańcze - cóż za długie zęby wam wyrosły :(((
                                • Gość: jottka Re: nobezczelność, IP: 64.9.159.* 25.06.02, 21:48
                                  franekk powiedz tej idjottce ze to ja jestem jottka!!!!
                                  • jottka Re: nobezczelność, 25.06.02, 21:50
                                    nie potrzebuję frankkka prosić do rozwiązywania zagadek własnej tożsamości :) a
                                    swoją drogą, ciekawe - do tej pory różni tacy podawali się za Napoleona albo
                                    Klintona, a teraz, proszę - za mnie :)))
                                    • Gość: jottka Re: nobezczelność, IP: 64.9.159.* 25.06.02, 21:59
                                      no to udowodnij ze jestes jottka!!!!
                                      • jottka Re: nobezczelność, 25.06.02, 22:04
                                        to jak Ty udowodnisz, że jestes Jacek :)))

a w ogóle to muszę wracać do porzeczek :((
                                        • franekkk Re: nobezczelność, 25.06.02, 22:44

a wrocisz jeszcze??:)) w sumie bez znaczenia prawdziwa czy falszywa
                                          • Gość: Tomik Re: nobezczelność, IP: *.ncr.com 26.06.02, 08:06
                                            No to ja już nic nie rozumiem.... :))) Jottka w wielu postaciach.... :)))
                                            Efekt uboczny intensywnych badań nad teleportacją ??? :))))) I wiadro zamiast
                                            komputera..., jakiś nowy pomysł pana Gatesa?? :)))))
                                            • franekkk Re: nobezczelność, 26.06.02, 08:08

tomik co z toba??

zadnego watku nie kumasz

ty lepiej walnij ta zubrowke juz po osmej
                                              • Gość: jottka Re: nobezczelność, IP: 64.9.159.* 26.06.02, 14:42
                                                Franku, prosze przestan namawiac ludzi do picia alkoholu, to przeciez szkodzi!!! ten alkohol,znaczy sie.....
                                                • jotttka Re: nobezczelność, 26.06.02, 14:47
                                                  Gość portalu: jottka napisał(a):

> Franku, prosze przestan namawiac ludzi do picia alkoholu, to przeciez szkodzi!!
                                                  > ! ten alkohol,znaczy sie

alkohol pity w miare nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach
                                                  • Gość: Tomik Re: nobezczelność, IP: *.ncr.com 26.06.02, 14:53
                                                    Właśnie tym najwidoczniej różnię się od żaby: żaba KUMA :)))) Bo urodę
                                                    (he,he,he - urodę) to mam raczej zbliżoną :))))) Wasze zdrowie ! Franekk -
                                                    dzięki za radę i dyspensę :)))
                                                • Gość: rg Re: nobezczelność, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 16:52
                                                  alkohol Twój wróg, lej go w mordę ;-))
                                                  • Gość: Tomik Re: nobezczelność, IP: *.ncr.com 26.06.02, 16:55
                                                    Ot to,to, to ! :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka