Gość: xxx IP: *.chello.pl 21.04.05, 21:37 Mam pytanie. Czy ktos z Was probowal kiedys seksu grupowego? W jaki sposob mozna znalezc w Szczecinie osoby zainteresowane czyms takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sid Re: Wolnosc seksualna IP: 83.168.96.* 21.04.05, 22:24 Zgłoś się do poradni dla nosicieli HIV, napewno skontaktują cię z kimś kto udzieli ci wyczerpujących informacji.Życzę dużo zdrowia i miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Wolnosc seksualna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:32 Sid! znowu mi się podobasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas właściwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:55 właściwie, to przeciez to jak homoseksualizm jest taki jawny, znaczy maja swoje puby, to rzeczywiscie dlaczego nie "swingowcy"!! Może trzeba patrzec gdzie zbieraja sie takimi grupami, bo po czym ich rozpoznać? Ale to chodzi o seks grupowy czy taki dalej posuniety grupowo homo i hetero seksualny? No, aż miło mamy taką wolność!! Ja nie wiem, gdzie ... może trzeba by sie ogłosić albo znajomych popytać! Albo kup Kontakt !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: właściwie IP: *.chello.pl 22.04.05, 00:34 No wlasnie taki klub swingowcow milo by znalezc w Szczecinie :). Ja uwazam ze seks grupowy jest rownie dobry jak we dwoje.. Trzeba miec tylko zaufanie do swojego partnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: właściwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:39 znaczy zaufabie żeby nie robił tego z kim inny , czy ... bo nie zrozumiałem z tym zaufaniem? Bo jak nie ma tego z kim innym, to chyba nie seks grupowy, tylko raczej taki w grupie znaczy że kazdy sobie parami w grupie... ale to chyba nie o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Z Re: właściwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:41 Zaufanie do całej grupy nie ryzykowałbym w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: właściwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:44 zaufanie do całej grupy? O kurna to taka komuna jakaś! Ja tam straciłbym zaufanie do mojej partnerki jakby tak ona z całą grupa moich zaufanych kolegów jeszcze na moich oczach, to chyba zupa za słona to byłby pryszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Z Re: właściwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:51 Z całą grupą twoich kolegów i koleżanek można stracić zaufanie do całego gatunku ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: właściwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:56 patrz takie niby nic, taki seks grupowy, a można stracic zaufanie do całego gatunku ludzkiego!!! Ale podobno ludzki gatunek, to w ogóle nie monogamiczny, w ogóle - cos wiem na ten temat, ale nie grupowo zdobywałem wiedze, raczej indywidualnie w zespołach partnerskich Ona-On Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Wolnosc seksualna IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 22.04.05, 01:02 W poszukiwaniu wrażeń seksualnych bez uczuć wyższych przewidywane jest jeszcze homoseksualizm, zoofilia i na końcu nekrofilia plus pokrewne. A może naucz się jakiegoś języka lub poucz historii, albo basen, siłownia ....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko dyslektyk Re: Wolnosc seksualna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:59 oral sex is the best !!! Odpowiedz Link Zgłoś