Dodaj do ulubionych

Kacza moralność:

25.04.05, 11:54
"Poraża mnie całkowita pogarda dla opinii publicznej, jaka prezentuje Marek
Belka. Kiedyś takie wozy przysługiwały tylko ministrom, a dziś przysłowiowe
kartofle sie nimi wozi! Nie umiem powiedzieć, czym spowodowana jest arogancja
rządu. Te pieniądze przeznaczyłbym na głodne dzieci"
Jarosław Kaczyński (w kwestii zamiaru zakupu samochodów przez Rząd).

W marcu 2005 Miejskie Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych w Warszawie
(podległe Lechowi Kaczyńskiemu - Prezydentowi Warszawy) zakupiło karawan
marki Mercedes Benz za kwotę 100 tys. Euro! Jednym z pierwszych "klientów"
wiezionych przez ów karawan, był zmarły 17 kwietnia Rajmund Kaczyński
(kondolencje dla panów Kaczyńskich, niezależnie od mojej do nich miłości),
ojciec Lecha i Jarosława. Prośba do zaczepialskiego, który lubi zadawać
pytania lewusom: "proszę zapytać pana Lecha Kaczyńskiego, czy uważa swojego
ojca za kartofle i ile dzieci można by nakarmić za kwotę 100 tys. Euro?”

Co na to antyknajak? Stronnik i propagator Kaczorów...
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz No co tak milczycie????n/t 25.04.05, 12:08
    • xyz-xyz up/ nt 25.04.05, 12:29
    • Gość: pressnet Re: Kacza moralność: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:31
      Chyba forumowicze mają Cię gdzieś...
      • xyz-xyz Re: Kacza moralność: 25.04.05, 13:07
        Myślę, że gdzieś mają kacze szalbierstwa, bo to nie współgra z ich
        idealizowaniem Kaczorów.
    • blackexit plugawosc 25.04.05, 12:32
      nie sadzisz drogi komuszku ze to dosc plugawe robic sobie polityke na smieci
      ojca kogos kogo uznajesz za swojego politycznego przeciwnika? to samo robiliscie
      z zamarzajacymi bezdomnymi. napawasz mnie obrzydzeniem. pozdrawiam black
      • anamar Re: plugawosc 25.04.05, 12:36
        wyjatkowo obrzydliwy wątek.nawet jak na xyzeta...
        • xyz-xyz Re: plugawosc 25.04.05, 13:01
          Taki przykład:

Dyrektor Macioszek (szef ZUK) kupuje za pół miliona samochód, który następnie
          Marian Jurczyk wykorzystuje do wożenia ziemi na swoją działkę. Co na to anuś?
      • xyz-xyz Re: plugawosc 25.04.05, 12:53
        > nie sadzisz drogi komuszku ze to dosc plugawe robic sobie polityke na smieci
        > ojca kogos kogo uznajesz za swojego politycznego przeciwnika?

Nie nie uważam. Uważam za plugawe wykorzystywanie środków publicznych do
        prywatnych celów. Obrzydzeniem napawa mnie ruganie Premiera za chęć zakupu
        smochodów, po czym zakupienie za publiczne środki luksusowego samochodu, który
        następnie używa sie do prywatnych celów.
        • piotrmalinowski Re: plugawosc 25.04.05, 13:19
          Wybacz ale nie zgodzę się z Tobą. Nie widzę związku przyczynowo - skutkowego
          między śmiercią ojca Braci Kaczyńskich (tą drogą wyrazy współczucia) a zakupem
          luksusowego jakby nie było pojazdu.
          Moim zdaniem należy zadać inne pytanie. Czy rzeczywiście była potrzeba
          dokonania takiego zakupu?
          Zmarłych do tego bym nie mieszał.
          Pozdrawiam
          Piotr Malinowski
          • xyz-xyz Re: plugawosc 25.04.05, 13:49
            Niegdzie nie wskazuję związku przyczynowo skutkowego między śmiercią człowieka
            a zakupem samochodu.

Wskazuje natomiast dwulicowość Kaczora, który ruga Premiera za chęć zakupu
            samochodów (100 tys. zł od sztuki), po czym sam zezwala na zakup samochodu 4-
            krotnie droższego. Co do wykorzystania samochodu wskazuję pewien dysonans
            pomiędzy tym, co Kaczor mówi a tym co robi.
            • piotrmalinowski Re: plugawosc 25.04.05, 14:00
              To, ze Kaczory są dwulicowe wie każdy. Niestety jak wielu populistów bardzo
              łatwo docierają do ludzi i ich mamią wizją IV RP.
              Liczę, że to, że pierwszą przewożoną osobą był ŚP ojciec Kaczyńskich było
              przypadkiem. Jeśli nie to powinno się to nagłośnić.
              Myślę, że powoli społeczeństwo dostrzegać zacznie zagrożenia ze strony takich
              osób i ugrupowań i zmądrzeje. Niestety rozum podpiwoada mi, że najszybciej to
              nastąpi za jakieś trzy - cztery lata.
              Pozdrawiam
              Piotr Malinowski
        • Gość: STOP KLAMCOM! Re: plugawosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:44
          Do jakich prywatnych celów Panie XYZ? Proszę nie oszukiwać! Samochód zakupiono
          dla Zakł. Usług Komunalnych, do wożenia nieboszczyków. Ojciec P. Kaczynskiego
          umarł i dlatego karawan przewoził jego ciało, podobnie jak ciała innych
          zmarłych. Straszny z Pana kłamca i zły człowiek, PanieXYZ!
          • xyz-xyz Re: plugawosc 25.04.05, 13:52
            A czy przewiezienie zwłok nie jst prywatnym celem? Proszę o wskazanie kłamastwa
            panie/ pani wielonikowcu.

Doprecyzuję: Macioszek zakupi za 400 tys. zł ciężarówkę do przewozu ziemi,
            którą Marian przewiezie ziemię na swoją działkę.
    • opozycyjny Re: Kacza moralność: 25.04.05, 12:48
      " Lider Unii Wolności powiedział w "Salonie Politycznym Trójki", że sondaż
      mówiący o rosnącej popularności partii braci Kaczyńskich jest
      niepokojący. " Wirtualna Polska

Drogi panie Frasyniuk. Przecież spadek popularności Platformy to Pana
      zasługa. Zachowanie Tuska po powstaniu Pedecji unaoczniło wyborcom, że
      Platforma to różowawa świnka, która farbuje się na prawicę. I prawie im by
      się udało gdyby nie Pana inicjatywa. Nagle strach przed ucieczką
      mitycznego, niezagospodarowanego środka do Pedecji spowodował obnażające
      istotę partii Tuska i Rokity zachowanie. Cały czas mam w pamięci Noc
      Długich Noży , zaaferowanego Tuska obalającego z Wałęsą rząd Olszewskiego.
      Wiem o niewyjaśnionej roli Rokity w tzw Inwigilacji Prawicy za rządów
      Suchockiej. I do tej pory brałem za dobrą monetę wyznania Tuska i Rokity że
      dziś inaczej patrzą na tamte wydarzenia i są za lustracją. Gdyby nie
      powstanie Pedecji, w najbliższych wyborach głosowałbym na Platformę.
      Wierząc , że wyciągnęli wnioski z przeszłości. Jednak nerwowość ostatnich
      tygodni a zwłaszcza hołd lenny złożony przez Tuska Lechowi Wałęsie pokazał
      z całą jaskrawością, że największym problemem jest kompleks i uwikłanie w
      warszawski Salon czyli elit związanych z Unią Wolności i Adamem Michnikiem/
      Łysiak/. Jeżeli to tego dodamy tysiące balansujących na styku lewica-
      liberalizm działaczy partyjno-gospodarczych zmieniających partie w zależności
      od koniunktury i już wijących sobie gniazda w Platformie, to jawi się obraz
      partii poddanej ogromnej presji środowiskowej , partii niezdolnej spełnić
      swoich obietnic wyborczych.
      Śmieszne w całej historii jest to , że mityczny Środek po prostu nie
      istnieje, Unia Wolności nadal sytuuje się poniżej progu wyborczego a
      Platforma poszukując centrum straciła pozycję lidera. Zadziałały mechanizmy
      które obserwuję u siebie; jako wyborca sekuję każdą partię uwikłaną w
      zależności i wspólne interesy z Salonem, Michnikiem i Wyborczą.Jest to
      ogromnie wpływowe środowisko zakłamujące rzeczywistość i siejące nienawiść.
      W imię utrzymania swojej pozycji męczenników i wyzwolicieli uniemożliwiają
      poznanie prawdy o czasach ostatnich 25 lat. Zmiany w kraju mogą mieć
      miejsce jedynie wtedy gdy Michnik, Frasyniuk, Mazowiecki, Geremek przejdą na
      zasłużoną emeryturę. Chcąc miec pewność , że lustracja będzie możliwa to
      przeprowadzenia w przyszym Sejmie , dlatego swoje sympatie wyborcze bedę
      kierował na PiS. Tak sądzę, rozumuje większość tych którzy deklarują
      poparcie tej partii w przyszłych wyborach.
      • anika31 Re: Kacza moralność: 25.04.05, 14:28
        XYZ - podziwiam chyba codziennie rano zaczynasz dzien od wrzucenia w
        przeszukiwarkę Kaczyńskiech i wyciągania cokolwiek znajdziesz...niepodejmujesz
        dyskusji tylko obrzucasz błotem. Piszę to juz enty raz więc pewnie staje się
        nudne.
        Prawda jest taka że niestety nie ma ludzi o czystych zupełnie rękach bo tacy by
        się w polityce po prostu nie uchowali,. może w następnym pokoleniu ale nie
        teraz. Nie rozliczono się z przeszłością sprzed 89 roku co spowodowało poczucie
        bezkarności i braku odpowowiedzialności politycznej za słowa i czyny. NIe
        jestem elektoratem PiS, ze względu a brak amnezji, PO no cóż większośc
        polityków przeszła po to by "załapać" sie na sejm, to samo Z Pedecja choc tu to
        juz zupełna maskara...wo ogóle nie rozumiem w o co chodzi. Wiecei co jak tak
        dalej pójdzie to elektorat sie wjurzy i bedzie głosowac na Samoobronę i LPR i
        ciekawe czy wtedy XYZ bedzie nadal miał taką zadowoloną minę.
        • xyz-xyz Re: Kacza moralność: 25.04.05, 14:38
          Niestety aniko niczego nie włączam. Wystarczy, że nie bedę zmykał uszu na
          wydarzenia. Kaczory sami dbają o swoje "publicyty". Coś ostatnio nawet Hanka
          Gronkiewicz-Walz Kaczora beszta:))
          • anika31 Re: Kacza moralność: 25.04.05, 14:40
            no beszta beszta ..... ale jak ona to dobrze, kulturalnie i z klasą robi
            • xyz-xyz Re: Kacza moralność: 25.04.05, 14:42
              ale jak ona to dobrze, kulturalnie i z klasą robi

Czego nie mozna powiedzieć o Pokurczach
              • anika31 Re: Kacza moralność: 25.04.05, 14:53
                Pokurcz nie pokurcz ale jak daleko zaszedł czyżbyś zrobił się zazdrosny:)?
                • xyz-xyz Re: Kacza moralność: 25.04.05, 15:08
                  Pokurcz nie pokurcz ale jak daleko zaszedł czyżbyś zrobił się zazdrosny:)?

Nie aniko. Nie ma we mnie zazdrości. Słowo. Ja jestem zaniepokojony tym, że
                  ludzie o tej mentalności dostaną do ręki władzę. Uwierz, że tez powinnaś się
                  tym niepokoić.
                  • blackexit Re: Kacza moralność: 25.04.05, 15:15
                    xyz-xyz napisał:

> Pokurcz nie pokurcz ale jak daleko zaszedł czyżbyś zrobił się zazdrosny:)?
                    >
                    > Nie aniko. Nie ma we mnie zazdrości. Słowo. Ja jestem zaniepokojony tym, że
                    > ludzie o tej mentalności dostaną do ręki władzę. Uwierz, że tez powinnaś się
                    > tym niepokoić.

jesli wladze dostali do reki takie ludzi jak gomulka gierek czy oleksy czy
                    kwasniwski miler jakubowska czarzasty xyz to co nas jeszce gorszego moze
                    spotkac? nic. a nazywasz kaczynskich pokurcze bo sam zes brzydal i porawiasz
                    sobie samopoczucie :) pozdrawiam black
                    • xyz-xyz Re: Kacza moralność: 25.04.05, 15:25
                      jeszce gorszego moze
                      > spotkac?

Oddanie władzy tobie czarny rozumku i twoim Kaczorom, którzy mają podobną do
                      ciebie mentalność

nazywasz kaczynskich pokurcze bo sam zes brzydal i porawiasz
                      > sobie samopoczucie :)

Nie czarny rozumku. Po pierwsze Pokurcze to pokurcze o wzroście 1,64 m, po
                      drugie mimo, że Bradem Pittem nie jestem, przynajmniej chodzę uczesany:)
                      • blackexit Re: Kacza moralność: 25.04.05, 15:28
                        xyz-xyz napisał:

> jeszce gorszego moze
                        > > spotkac?

odpowiedzialem juz ze nic.

>
                        > Oddanie władzy tobie czarny rozumku i twoim Kaczorom, którzy mają podobną do
                        > ciebie mentalność

mowilem jzu ze ja po wladze nie dsiegam a kaczory nie sa moje. nie bede na nich
                        glosowal ale nie boje sie ich rzadow na pewno bnie beda gorsze niz sld.

>
                        > Nie czarny rozumku. Po pierwsze Pokurcze to pokurcze o wzroście 1,64 m, po
                        > drugie mimo, że Bradem Pittem nie jestem, przynajmniej chodzę uczesany:)

jeszce jakbys sie umyl to byloby pieknie. moze nawet wybraliby cie do waldz
                        regionu. pozdrawiam black
                        • xyz-xyz Re: Kacza moralność: 25.04.05, 15:50
                          mowilem jzu ze ja po wladze nie dsiegam a kaczory nie sa moje. nie bede na nich
                          > glosowal ale nie boje sie ich rzadow na pewno bnie beda gorsze niz sld.

Masz tego przykłady mercedesowe.

> jeszce jakbys sie umyl to byloby pieknie. moze nawet wybraliby cie do waldz
                          > regionu.

Drogi czarny rozumku, nie będę się z tobą tarmosił na poziomie piaskownicy.
                          • ja_aska Re: Kacza moralność: 25.04.05, 16:02
                            a ja się obawiam. szczególnie takich co wszystko niby wiedzą.
    • zaczepialski choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 25.04.05, 16:30
      jak nie można łączyć rządowe wydatki na limuzyny dla vicemimistrów z zakupem
      przez spółkę samorządu Warszawy (która posiada swój autonomiczny zarząd - o ile
      wiem nie ma tam żadnego Kaczyńskiego) samochodu pogrzebowego. Dodatkowo wrzucasz
      jeszcze do swej nienawistnej walki pseudo politycznej zmarłego ojca panów na
      punkcie których masz obsesję. Trzeba być ociemnialym z nienawiści i zupelnie
      naiwnym żeby wierzyć iż taka interentowa pseudopropaganda może być skuteczna i
      będzie sprzyjać twojej politycznej przyszłości na lewiźnie. Kompromitujesz się
      waść wstydu sobie oszczędź
      • xyz-xyz Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 25.04.05, 16:45
        Sądząc z zajadłości z jaką mnie atakujesz trafienia są bardzo celne:))) Dla
        twojej wiadomości drogi zaczepialski. Twój ulubieniec Kaczor jest w MPUK
        jednoosobowym zgromadzeniem wspólników. Comprende? Wielki zwalczacz korupcji i
        nieprawidłowości u innych zaczepialski, nie widzi niczego zdrożnego w tym, że
        komunalna spółka wypierdzieliła ponad 400 tys. zł na wózeczek.

Powielę po raz któryś przykład. Doprecyzuję. Pan prezes Zieliński zakupił
        niegdyś Mercedesa Vito za 1/3 ceny zapłaconej za karawan. Forumowa prawica
        darła gębulki, że rozrzutność. Teraz kaczuszkowe zuch wywaliły 100 tys. Euro i
        jest wszystko w porzo. Zaczepialski, to ty powinieneś oszczędzić sobie wstydu.
        Nie zapomnij zapytać Kaczora ile warszawskich dzieci można wyżywić za 100 tys.
        Euro.
        • zaczepialski Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 25.04.05, 17:07
          myślę że to problem warszawy i warszawiaków w ktorej Kaczyński ma ponad 40%
          poparcia. Karawan i bryka dla viceministra są dla ciebe tożsame. Dla mnie nie.
          poza tym za decyzje niech odpowiada ten co podejmuje a w spólce nawet miejskiej
          jest zarząd który odpowiada za gospodarność. Czep sie zarządu. Ups zapomniałem
          że masz obsesję. ps słyszałem że dwie ulice od Kaczyńskich w 1973 roku mieszkał
          pewien esbek co do kościoła chodził - to powinien być temat twojego nowego wątku
          :-)))
          • xyz-xyz Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 26.04.05, 08:10
            Drogi zaczepialski, gdyby pan Mikrus startował na Prezia Warszawy, to pal go
            sześć. Niestety ten krętacz i matacz, chce startować na Prezia RP i na dodatek
            buduje swoje poparcie na odwoływaniu się do prawa i sprawiedliwości. Taki on
            prawy i sprawiedliwy. Za całość spraw związanych z gospodarowaniem mieniem
            komunalnym odpowiada prezydent miasta. Co do samochodów, to zwrócę uwagę na
            kacze połajanki w stronę Premiera. Tyle, że samochody rządowe to konieczność, a
            karawan można kupić za 20 % ceny, którą wywalił Kaczor. Inna rzecz, że zbieg
            czasowy może sugerować, że zakup został dokonany w pewnym celu (pewnie w
            karawanie była teczka Kaczora:))) ). Odnośnie pana z SB, to wydaje mi się, że
            palnąłeś kulą w płot. To twój idol wymyśla dyrdymały o teczkach moskiewskich, a
            wice Konus Wasserman kuje teorie spiskowe, ponieważ na jednej ulicy z Oleksym
            mieszkał Auganow. Ten wątek już był, zatem istotnie jest się z czego nabijać.
            Mianowicie z ciebie i twoich idoli:))))))
      • Gość: Karolkiewicz. Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 17:17
        Co to znaczy pogłębia się? Jego choroba jest juz tak zaawansowana, żenie może
        się pogłębić!
        • anamar Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 25.04.05, 17:23
          a ja mysle,że on wcale nie jest chory....to tylko relatywizm,skrajne
          zepsucie,zwykła głupota i nienawisć poparte zakłamaniem.do tego strach o własną
          d...
          • xyz-xyz Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 26.04.05, 08:12
            Anuś i znowu napiszesz jaki, to ze mnie cham, a tyś taka bidulka. Powiem jednak
            tyle, że twoje inwektywy zaczynają być nudnawe, więc rozwiń skrzydła i daj się
            ponieść uczuciu, które wzbiera w twoim serduszku. No limits...:))))
            • anamar Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 26.04.05, 08:15
              qrcze,zaczepialski...chyba jednak miałes rację....
              • xyz-xyz Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 26.04.05, 08:17
                Nie ograniczaj się anuś. :))))) Daj upust swoim do mnie uczuciom. :)))
                Tłamszenie tego w sobie może być zgubne dla cery:)
                • anamar Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 26.04.05, 09:33
                  xyz-xyz napisał:

> Nie ograniczaj się anuś. :))))) Daj upust swoim do mnie uczuciom. :)))
                  ................................................................................
                  ....jedynym uczuciem jakie do ciebie odczuwam jest obrzydzenie pomieszane ze
                  współczuciem...
                  • xyz-xyz Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 26.04.05, 10:15
                    Zatem nie ogrniczaj swojego obrzydzenia anuś:)))) Daj mu upust. Poprzednie
                    wyzwiska były mało oryginalne:)
                    • Gość: k. Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) IP: *.gryfino.net 26.04.05, 11:22
                      Coz...
                      Gdymy wpis zalozyciela tematu skonczyl sie na tym ze wykazal zakup karawany za
                      100 tysiecy ojro jako skrajne nierozsadny i nielogiczny to przyznalbym mu racje.
                      Jednak pozniejsze sugestie ze zakup byl podyktowany prywata (smierc
                      R.Kaczynskiego i jego przewozenie tymze karawanem) to juz glupota ze strony
                      szanownego zalozyciela tematu.
                      Mozna i trzeba wytykac bledy rzadzacych ale niech w tym wszystkim bedzie
                      zachowany umiar i zdrowy rozsadek.Rozumiem ze zaozyciel tematu nie pala
                      sympatia do braci Kaczynskich (jak zreszta ja) ale wytaczajac przeciwko nim taki
                      "argumenty" naraz sie tylko na smiesznosc.

P.S.Porownywanie przewozu piasku do przewozu ciala p.Kaczynsiego jest mowiazc
                      szczerze raczej nie bardzo trafnym porownaniem.
                      • xyz-xyz Re: choroba XYZ-eta sie pogłębia :-))) 26.04.05, 11:39
                        Ależ kolego k, czyż sam Kaczor nie mendził o wożeniu kartofli? A co do
                        porównania, ja nie widzę rozbieżności. Prywata jest prywatą. Poseł Dorn, który
                        rozpindolił służbowe auto, którym wyjechał na prywatne wakacje, popełniłby taką
                        sama prywatę wioząc kartofle dla cioci Krysi (nie wiem czy Dorn ma ciocię
                        Krysię), jaką popełnił wioząc swoje drogocenne ciało. Zatem nie ma tu
                        znaczenia co się wiozło, ale czym. Nie wiem też czy Kaczor zezwolił na zakup
                        luksusowej bryki mając na uwadze stan zdrowia swojego ojca (świeć Panie nad
                        jego duszą), czy zakupu dokonano niezależnie od tego. Jednakże biorąc za
                        podstawę standardy jakie Kaczor chce narzucać swoim konkurentom politycznym
                        oraz zarzuty jakie tym konkurentom Kaczor stawia, można przyjąć, że przecież
                        być tak mogło, jak piszę...
                        • zaczepialski jako zaangażowany polityk SLD pokazujesz XYZ 26.04.05, 14:46
                          na tym forum dlaczego owa partia zaliczyła taką spektakularną klęskę. Jesteś
                          żywym przykładem miernoty i braku wszelkich zasad własnego środowiska
                          politycznego. Zwykly burak z ciebie wyłazi w tych namnozonych wątkach mających
                          związek z twoją fobią i politycznym interesem.
                          Owy karawan jak sam napisałes został zakupiony przez warszawską miejską spółkę w
                          marcu br. Ojciec Kaczyńskiego umarł w połowie kwietnia. Nawet gdyby założyc że
                          Kaczyński nieformalnie zmusił prezesa miejskiej spółki do zakupienia super
                          karawanu (co większośc normalnych ludzi uzna kompletny za absurd lub belkot) to
                          raczej nie wiedzial półtora miesiąca wcześniej że ta bryka obsłuży rodzinny
                          pogrzeb. Robienie przez ciebie podobnych zarzutow sięga bagna żeby nie
                          powiedzieć dna - no ale skoro twoja ukochana matka partia SLD leży na dnie to
                          może i poziom odpowiedni reprezentujesz.
                          Kaczyński pewnie kupil super karawan dla obslużenia z godnością pogrzebu SLD
                          • xyz-xyz jako zaangażowany polityk PiS używasz takiej ... 26.04.05, 14:57
                            właśnie retoryki. Mnożysz watki o aferach SLD, ale wystarczy pacnąć twoich
                            idoli, a od razu z zabawnego krytyka zamieniasz się w gburowatego obrońcę
                            kaczych szwindli. Tych z klipami wyborczymi i teraz. Posługujesz się przy tym
                            językiem preferowanym przez twojego idola, czyli stylem "spieprzaj dziadu". Nie
                            jesteś, kolego zaczepialski, jak pokazałeś to dosadnie, w niczym ode mnie
                            lepszy, a i twoi kaczy idole niczym szczególnym nie wyróżniają się od opolskiej
                            odmiany SLD. Twoja agresja to niestety potwierdzenie tego jak ty i twoi
                            mentorzy zamierzają rządzić. Widać, że nawet Paltfusy już się na was poznały:)))

Co do merium, mój zarzut ma znacznie większe uzasadnienie niż insynuacje
                            twojego idola dotyczące moskiewskiej teczki.
                            • Gość: Karolkiewicz. Re: jako zaangażowany polityk PiS używasz takiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:49
                              Xyz, nie rozumiem. Co ma moskiewska teczka do karawanu? Postawiłeś zarzut,
                              który okazal się bzdurą a teraz mówisz, że co z tego, skoro ktoś palnął jeszcze
                              większą bzdurę?
                              • xyz-xyz Re: jako zaangażowany polityk PiS używasz takiej 27.04.05, 08:21
                                Nie karolkiewicz, nie okazał się bzdurą. Jest realny i prawdziwy do bólu. Bólu
                                głowy zaczepialskiego i tobie podobnych wychwalaczy prawych i sprawiedliwych.
                                A co się tyczy bzdury wygłoszonej przez Konusa, to istotnie nie ma większego
                                politycznego chamstwa. Nawet karawan tego nie przebił.
    • Gość: Antyknajak xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:55
      >Co na to antyknajak? Stronnik i propagator Kaczorów...
      Ot , dziwny Twój sposób rozumowania.
      Jeżeli jestem przeciw złodziejom samochodów tzn , że popieram właścicieli
      luksusowych limuzyn.
      Nie jestem propagatorem Kaczorów na co dawałem niejednokrotnie dowody w tym
      Tobie. Jestem przeciwnikiem dyletantów, komunistów, złodziei, oszustów,
      fikcyjnych radnych , posłów .... itd
      • xyz-xyz Re: xyz 27.04.05, 08:25
        Jestem przeciwnikiem dyletantów, komunistów, złodziei, oszustów,
        > fikcyjnych radnych , posłów .... itd
        Ale nie Prawych i Sprawiedliwych Kaczorów Budowniczych IV RP... niestety...
        nawet kiedy okazują się "g.ó.w.n.o.j.a.d.a.m.i" nie wyartykułujesz tego, choć
        dla wyżej wymienionych masz cały zestaw kopniaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka