Dodaj do ulubionych

szef Partii Demokratycznej w Szczecinie -Piechota?

IP: 5.6.* / 82.194.62.* 06.05.05, 14:38
kto może zostać szefem tego nowego (nowego? przynajmniej z nazwy...) tworu
politycznego? Może Jacek Piechota (w końcu to pupil Hausnera...) czy może
Bartek Arłukowicz, który nie potwierdza i nie zaprzecza plotkom "chodzącym po
mieście"... Macie jakieś informacje na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: leszek Re: szef Partii Demokratycznej w Szczecinie -Piec IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 15:22
      Mam wrazenie iz Jacek P. nie wyglupi sie az tak przed powiedzmy polowa sierpnia
      albo poczatkiem wrzesnia. MOgloby to zabrac mu z rak pare zabawek.
      Widze tu kogos najmniej skompromitowanego z towarzystwa Ordynackiej.
      Co do Arlukowicza to jest to calkiem potencjalny kandydat pajac; Borowski
      doskonale wie co z Arlukowicza za ciasteczko, a i pozostali w rejonie nie maja
      zadnych wetpliwosci. Za Bartosza A. mocno w piersi powinien walnac sie mlody
      lider zachodniopomorski Grzesiu N. - to jego wynalazek.
      Partia pisana przez D. malo mnie obchodzi, zajmie nalezna jej pozycje.
      • anamar Re: szef Partii Demokratycznej w Szczecinie -Piec 06.05.05, 15:32
        a grzesiu podjął kiedyś jakąś decyzję samodzielnie?
    • polonic a kogo obchodzi jakas kanapa? 06.05.05, 17:37
      • Gość: Dupa Re: a kogo obchodzi jakas kanapa? IP: *.localdomain / 67.15.54.* 06.05.05, 17:40
        Mnie.
    • Gość: pytajnik-anty-komu Re: szef Partii Demokratycznej w Szczecinie -Piec IP: 217.153.6.* 07.05.05, 13:57
      a kto to ta Patia Demokratyczna? Co to? Kto to? Nie kojarze tego (s)tworu... A
      kto to wogóle ten piechota?
      • Gość: zdziwiony Re: szef Partii Demokratycznej w Szczecinie -Piec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:46
        Pytajnik, nie pleć głupstw i wracaj do domu, robota czeka, już zapomniałeś????
    • Gość: asmodeusz Re: szef Partii Demokratycznej w Szczecinie -Piec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:07
      Piechota w Szczecinie, Miller w Lodzi, Janik w Warszawie, Kalisz w Gdansku to
      bardzo dobre i obiecujce kandydatury.A gdzie Oleksy? Moze w Krakowie. Wroclaw
      zostawmy Frasyniukowi.
      • piotr33k2 Re: szef Partii Demokratycznej w Szczecinie -Piec 07.05.05, 22:44
        pewno chcielibyście aby tak było ale niedoczekanie wasze ,radzę zająć się
        jakimiś powaznymi i mozliwymi realiami a nie wymyslaniem zyczeniowych bzdur
        bo to niepoważna dziecinada która was tylko osmiesza a nie partie
        demokratyczna.
        • Gość: xxxxxxx Re: szef Partii Demokratycznej w Szczecinie -Piec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:18
          Jak zasadzisz swini kopa to zrozumie i odejdzie od koryta, a komuch stoi przy
          korycie puki nie peknie i nie zdechnie!!!!
          • Gość: mlody Re: szef Partii Demokratycznej w Szczecinie -Piec IP: 217.153.6.* 08.05.05, 17:18
            komuch to odejcie jak pala w leb dostanie! albo jak zdechnie z przejedzenia...
    • Gość: gienio agent na szefa PD? To taki żart niby? ntxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 08:36
      • Gość: gienio napisałem agent, ale nie napisałem który :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:19
        w tym rozważaniu mówimy wszak o gwieździe tvn i o Robercie ;)
        • Gość: Antyknajak Re: Gieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:30
          Jeżeli chodzi o Roberta to wiem o co , a raczej o kogo chodzi.
          Natomiast "gwiazdą TVN " zabiłeś mi ćwieka. Możesz dać jakiś trop
          naprowaedzający :-) ?
          • ja743 Re: Gieniu 09.05.05, 11:43
            007 szczecińskich elit politycznych :))))
            Ale przecież ów jest prężnym działaczem innego ugrupowania?
            • Gość: Antyknajak Re: Gieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:52
              poddaję się . Nie wiem o kogo chodzi z TVN.
              • ja743 Re: Gieniu 09.05.05, 12:04
                ja się też poddaję. Bo jeśli to nie BA to kto?
                • Gość: gienio w rzeczy samej chodzi o "agenta" w cudzysłowiu B.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:27
                  • semper_fidelis1 Re: w rzeczy samej chodzi o "agenta" w cudzysłowi 09.05.05, 13:36
                    A toś mnie zabił. A co z jego poletkiem, czyli SDPL? Czyżby kolejna walka o
                    schedę pomiędzy ...? No właśnie kim? Pani Poseł czy może ktoś z bliskiego
                    otoczenia Pana Byłego Marszałka? Może nawet sam Szef Młodzieży, słynny AN?
                    E ... nie 007 nie odejdzie, gdzie będzie mógł tak pięknie namieszać jak nie w
                    SDPL?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka