Dodaj do ulubionych

No to jak bylo na koncercie???

IP: 64.9.159.* 06.07.02, 00:13
Piszcie o wrazeniach!! Ja widzialem Cockera pare razy, najlepszy byl w Austin, spiewal wszystkie stare
przeboje na zamowienie publicznosci,tam w Austin maja taki program telewizyjny "Austin Noce" gdzie wiele
gwiazd przyjezda i wali taki bardziej kameralny koncert , nagrywany na potrzeby telewizji.
Ilu ludzi bylo???? Rujnowicz tanczyl?????
Obserwuj wątek
    • jottka Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 00:14
      co to znaczy "Noce" po amerykańsku? :))
      • Gość: JACEK Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: 64.9.159.* 06.07.02, 00:28
        Austin Nights to tak se pomyslalem ze bedzie Austin Noce ale pewnie sie myle.......... ;-)
        • jottka Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 00:30
          ii, a ja myślałam, że to jakieś prawie hiszpański termin fachowy :))

a nie mogą być ostinowe noce? :)
          • Gość: JACEK Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: 64.9.159.* 06.07.02, 00:36
            Albo Alstinskoje Nocje, hiszpanski to bedzie Noche
            • franekkk Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 00:43

nie czytales??
              artykul napisali jak bylo
              • Gość: JACEK Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: 64.9.159.* 06.07.02, 00:50
                Ale ja sie pytam forumowiczow, wisi mi wielkim kalafiorem co tez oni tam napisali!!!!!!!
                • franekkk Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 00:53

tu jest kulturalne forum i nie chwal sie wielkoscia swojego kalafiora
                  a poza tym kogo obchodza twoje klopoty i to ze ci wisi
                  ty albo za duzo tabletek wcinasz albo za malo
                  • Gość: JACEK Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: 64.9.159.* 06.07.02, 01:05
                    Franekk, bo sie zezdenerwuje!!!! wielosc kalafiora jest odwrotnie proporcjonalna do ceny i wielkosci samochodu
                    jaki posiadasz , ja mam taki normalne na warunki teksanskie auto, dodam tylko ze w teksasie wszystko jest duze,
                    nawet komary tutaj sa rozmiaru polskich wrobli he he he.... Ajak kto jezdzi rowerem to......... nikt nie jest
                    perfekcyjny ;-))))))))))
                    • franekkk Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 01:23

a jak nie mam samochodu ale mialem to znaczy
                      ze nie mialem kalafiora ale mam??

info z pierwszej reki ktorej oddalem bilet bo wolalem sie wyspac:
                      ok 15.000-18.000 2/3 murawy pol krzeselek
                      rysio rynkowski przynudzal
                      spaniel ok tylko podobno mial zakontraktowane bisy a olal
                      i szybciutko zapalili jupitery i to ludzi wygonilo
                      dlaczego nie moga do nas przyjechac pistolsi sie pytam czemu
                      • Gość: skuter Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 02:57
                        jest 3 rano -wlasnie zgasili swiatla na pogoni
    • Gość: Max No to jak bylo na koncercie??? IP: *.osowo.pl 06.07.02, 09:02
      Ja tylko nie rozumiem, czemu otworzyli bramy na osciez i wpuscili ludzi bez
      biletow. Nas pilnowali, zadnych komorek, aparatow, kupe kasy zabrali za wejscie,
      a tu wpuscili tlum bez niczego, ludzie wchodzili z psami i rowerami.
      • Gość: Gryf Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.07.02, 09:13
        Gość portalu: Max napisał(a):

> Ja tylko nie rozumiem, czemu otworzyli bramy na osciez i wpuscili ludzi bez
        > biletow. Nas pilnowali, zadnych komorek, aparatow, kupe kasy zabrali za wejscie
        > ,
        > a tu wpuscili tlum bez niczego, ludzie wchodzili z psami i rowerami.

Max miales malusienki przykladzik tego co moze zrobic homo sovieticus. A JACEK
        jezeli bedzie chcial napisze Ci co to jest rynek i gospodarka oraz jak to robia
        USA.
      • Gość: Kostia Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: *.xtra.pl 06.07.02, 16:28
        Gość portalu: Max napisał(a):

> Ja tylko nie rozumiem, czemu otworzyli bramy na osciez i wpuscili ludzi bez
        > biletow. Nas pilnowali, zadnych komorek, aparatow, kupe kasy zabrali za wejscie
        > ,
        > a tu wpuscili tlum bez niczego, ludzie wchodzili z psami i rowerami.

Aby lepiej wypadło w telewizji do reklamówki wyborczej
    • mike102 SUPER! 06.07.02, 13:42
      Bylo naprawde superancko!
      Po kolei. Pierwsze zaskoczenie to organizacja - jak na polskie warunki bdb!
      Nawet ochroniarze uprzejmi - prosze, dziekuje itp. Zadnego obmacywania i
      szukania komorek. Atmosfera wsrod publicznosci piknikowa. Minus i plus - brak
      piwa. Minus bo pic mi sie chcialo (byla woda, kola, soki, no i taki paskudztwo -
      karmi), plus bo prakycznie nie widzialem nachlanych osobnikow.
      Zajecie trybun ok. 50% z tym ze z najblizszych sektorow nie bylo zadnej
      widocznosci na scene wiec byly puste. Na murawie tez 50% z tym, ze tak bylo
      podczas Rynkowskiego bo czesc ludzi mniej interesowal i lazili miedzy grilami i
      prazona kukurzdza. Pogoda doskonala. Co chwila spotykalismy z moja paka jakichs
      znajomych. Ludzie poprzyjezdzali nawet z odleglych misjsc (widzialem rej. z
      Elblaga).
      Rynkowski standardowo, w niektorych kawalkach calkiem niezly.
      Czas na Cockera. Tlum rosnie. Wszystko jest czarne - scena, ubrania wokalistow
      i jego wlasne. Gosc spiewa jak w transie (dodatkowa pochwala za naglosnienie i
      obsluge telebimow), piosenki koncze slynnym podskokiem. slyszymy najwieksze
      przeboje. "You are so beautiful" publicznosc spiewa z Joe. Tak samo jak "With
      Little Help...". Swietna zabawa.
      Koncert sie konczy. Owacje. Joe wraca i spiewa jeszcze 3 piosenki. Konczy roc-n-
      rollem.
      Pomalu zapalaja sie swiatla stadionu. Stojac na murawie mozna docenic ich
      prawdziwy power. Pali sie 1/8 a jest jasno jak w dzien!
      Wychodzimy. Zlonierze zastawili czesciowo wyjscie ciezarowka - zweza sie
      strumien wychodzacych. Gdy jastersmy na Mickiewicza doceniamy to rozwiazanie
      (ze stadionu wysypuje sie naprawde morze ludzi). Ogolnie spokoj i porzadek.
      Sporo policji kieruje ruchem.

Koncert byl sukcesem! Pokazal ze w Szczecinie mozna i nalezy robic takie
      imprezy!
      Ci co nie byli niech zaluja! (i nie marudza ze Szczecin to pustynia i nikt tu
      nie przyjezdza).
      • Gość: REKIN Re: SUPER! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 06.07.02, 14:13
        Czemu do Szczecina nie może przyjechać Metallica ?!
        Jak Rujnowicz załatwi koncert Metallici w Szczecinie będzie mógł liczyć na sporo
        większe poparcie w wyborach.
        • Gość: PIROMAN Re: SUPER! IP: *.zxc.pl 06.07.02, 15:45
          Gość portalu: REKIN napisał(a):

> Czemu do Szczecina nie może przyjechać Metallica ?!
          > Jak Rujnowicz załatwi koncert Metallici w Szczecinie będzie mógł liczyć na spor
          > o
          > większe poparcie w wyborach.

STARY!! TO JEST POMYSL! W Wawie jak bylem to byla przesada....
    • Gość: zibi Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.07.02, 16:09
      Było fajnie, tylko jestem ciekaw kto za ten koncert i z jakich pieniędzy
      załaci. Na stadionie było ok. 12.000 ludzi to znaczy, że więcej niż połowa
      biletów nie zotała sprzedana. Gdyby była to impreza komercyjna, organizator
      ponósłby straty. Ale, że była to impreza zorganizowana w ramach kampanii
      wyborczej Rujnowicza, trzeba będzie skręcić forsę z kasy miasta. Czyli
      zapłacimy za to podwójnie. Chlusnę trochę zimnym kubłem wody, ale ani na
      trybunach, ani na murawie stoczniowców nie było. 30 zł to kupa kasy dla ludzi,
      którzy od kilku miesięcy nie dostają pieniędzy - i nie będą zarabiać przez
      następne. Acha, Rujnowicza koncert nie interesował. W połowie pojechał na
      kolację z Kazimierzem Górskim - tam też trzeba było robić kampanię wyborczą.
      • Gość: Gryf Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.07.02, 16:28
        Zapomniales przyjemniaczku [Micke102] dodac ze twojego idola sakramencko
        wygwizdano. Gdzie twoja rzetelnosc???

Ps. Ty wiesz ktorego!!!
        • jottka Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 16:32
          Gryf, no ale my nie wiemy :)) no jak nas możesz tak w niepewności trzymać :)
          • mikolaj7 Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 16:37
            Gryf, pamietaj o histerycznymm smiechu - Twoj znak
            rozpoznawczy...
            • jottka Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 16:49
              sie nie czepiaj Gryfa, zechce, to się zaśmieje :)) a na razie milczy, może go
              uraziłeś nadmiernym dopraszaniem się o względy :)
        • mike102 Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 18:56
          Gość portalu: Gryf napisał(a):

> Zapomniales przyjemniaczku [Micke102] dodac ze twojego idola sakramencko
          > wygwizdano. Gdzie twoja rzetelnosc???
          > Ps. Ty wiesz ktorego!!!

Byles na koncercie??? To chyba z laptopem:

Re: AS,gdy zostanę Prezydentem SZCZECiNA to.....
          Autor: Gość portalu: Gryf
          Data: 05-07-2002 22:12 adres: *.dhcp.adsl.tpnet.pl
          --------------------------------------------------------------------------------
          Urzadze urzednikom koncert na grzebienie i plastikowe lyzki !!!!

Cocker dostal ogromne owacje! Jesli ktos gwizdal to na wiwat.
          Bawisz sie tu w glownego moraliste a regularnie KLAMIESZ albo piszesz pomowienia
          lub zwykle banialuki.
          A przy okazji jak tam transatlantyki z Rostoku? Ile zwoduja w tym roku? :->
          • mikolaj7 Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 19:04
            mike102 napisał(a):

regularnie KLAMIESZ albo piszesz pomowieni
            > a
            > lub zwykle banialuki.
            > A przy okazji jak tam transatlantyki z Rostoku? Ile zwoduja w tym roku? :->

pewnie stad ten histeryczny smiech - za duzo, biedak, wzial
            na swoje barki ;-)))

• Gość: Nowy Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 00:47
            mike102 napisał(a):

> Bawisz sie tu w glownego moraliste a regularnie KLAMIESZ albo piszesz
            > pomowienia lub zwykle banialuki.

Mike102 ma rację!
            Kłamiesz, przeinaczasz fakty, pomawiasz, straszysz, podszywasz się za innych,
            opluwasz ludzi i chciałbyś zostać choćby doradcą profesor Lubińskiej?
            Próbując prowadzić swoją kampanię polityczną przy pomocy tego Forum gardzisz
            nawet tymi dzięki którym możesz się tu wypowiadać.
            Udowadniasz tym samym jak bardzo nędzni mogą być szczecińscy politykierzy.
            Jak nędznym może być życie publiczne w Szczecinie. Wystawiasz sobie oblicze
            najgorsze z możliwych.
            A o samym mieście jego historii, współczesności i potencjale rozwoju nie masz
            nawet bladego pojęcia!
      • Gość: Cros1 Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 17:12
        No no te bilety to nie były tylko po 30 zł,bo były też po 50 i 90 zeta.
        Zasatanawia mnie kto zapłaci za swieżo co zregenerowaną murawe i obstawe
        policyjną.Agencja zgarnie kasę a reszte zapłaci miasto.
        Gdyby bilety były po 15 zeta ludzi byłoby z 20 tyś to by dało 300 tys zeta
        a tak przyszło około 12 tys ludzi i bedzie około 380 tys zeta/30,50,90 zl/
        Umieją liczyć i nie trzeba się wysilać.
    • energ Re: No to jak bylo na koncercie??? 06.07.02, 23:02
      Dla mnie najważniejsze pytanie dotyczące koncertu (do tych co byli): mocno
      zniszczyliście murawę ?
      • Gość: pestroy Re: zbeszczescili ZIEMIE SWIETA IP: *.devs.futuro.pl 07.07.02, 00:30
        opici coca-cola ,przezarci pop-cornem ,oczadziali od dymu grillowego niewierni
        spod znaku jakiegos kokera zbeszczescili SWIETA ZIEMIE naszej PAPRICANY ...
        Zadeptali rodzicielke...Czy ona sie na czas podniesie ???
        • energ Re: zbeszczescili ZIEMIE SWIETA 07.07.02, 00:43
          Ty sobie nie żartuj. Rujnowicz decydując się na ten koncert wydał decyzję o
          zrujnowaniu murawy. Z tego co wiem w cztery tygodnie nie da rydy zrekonstruować
          płyt. Za miesiąc rusza liga, a potem mecz reprezentacji. Już słyszę tą krytykę
          stanu murawy z warszawskiego studia i warszafskiej prasy po przegranym meczu
          Waszych reprezentantów.
          • Gość: pestroy Re: zbeszczescili ZIEMIE SWIETA IP: *.devs.futuro.pl 07.07.02, 10:06
            energ napisał(a):

> Ty sobie nie żartuj. Rujnowicz decydując się na ten koncert wydał decyzję o
            > zrujnowaniu murawy. Z tego co wiem w cztery tygodnie nie da rydy zrekonstruować
            >
            > płyt. Za miesiąc rusza liga, a potem mecz reprezentacji. Już słyszę tą krytykę
            > stanu murawy z warszawskiego studia i warszafskiej prasy po przegranym meczu
            > Waszych reprezentantów.

Na jesieni pieniedzmi z miejskiej kasy zadaszono amfiteatr - miejsce stworzone
            do wszelakich wystepow estradowych . Publicznosc blisko artystow , wszyscy
            swietnie widza , dobra akustyka. Lepiej bylo zorganizowac 2 koncerty przy
            pelnych trybunach w amfiteatrze zamiast 1 na w polowie pustym stadionie Pogoni
            miesiac przed ligą i poltora miesiac przed pierwszym od 20 lat wystepem
            Reprezentacji w Szczecinie. Ale coz - Rujnowicz jest jeszcze gospodarzem obiektu
            (MOSiR)wiec moze robic tam co chce - nawet cyrk. Ale do czasu .
            • Gość: Laufer 1 Re: zbeszczescili ZIEMIE SWIETA IP: *.xtra.pl 07.07.02, 13:19
              Gość portalu: pestroy napisał(a):

> energ napisał(a):
              >
              > > Ty sobie nie żartuj. Rujnowicz decydując się na ten koncert wydał decyzję
              > o
              > > zrujnowaniu murawy. Z tego co wiem w cztery tygodnie nie da rydy zrekonstr
              > uować
              > >
              > > płyt. Za miesiąc rusza liga, a potem mecz reprezentacji. Już słyszę tą kry
              > tykę
              > > stanu murawy z warszawskiego studia i warszafskiej prasy po przegranym mec
              > zu
              > > Waszych reprezentantów.
              >
              > Na jesieni pieniedzmi z miejskiej kasy zadaszono amfiteatr - miejsce stworzone
              > do wszelakich wystepow estradowych . Publicznosc blisko artystow , wszyscy
              > swietnie widza , dobra akustyka. Lepiej bylo zorganizowac 2 koncerty przy
              > pelnych trybunach w amfiteatrze zamiast 1 na w polowie pustym stadionie Pogoni
              > miesiac przed ligą i poltora miesiac przed pierwszym od 20 lat wystepem
              > Reprezentacji w Szczecinie. Ale coz - Rujnowicz jest jeszcze gospodarzem obiekt
              > u
              > (MOSiR)wiec moze robic tam co chce - nawet cyrk. Ale do czasu .

O tak, do czasu.
      • Gość: olo Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 17:09
        Czy wy sie dobrze czujecie? Codziennie slychac narzekania, ze szczecin to
        dziura i nic sie nie dzieje, a jak jest koncert najwiekszej gwiazdy to wy sie
        martwicie ze trawe troche przydeptano? Na co dzien biegaja po niej takie
        patalachy, ze skoro do tej pory nie uschla ze wstydu to po koncercie tez jej
        nic nie bedzie:-)
        PS1: koncert (zwlaszcza cockera) byl swietny;
        PS2: faktycznie gwizdano, ale nie na piosenkarzy tylko na Runowicza...
        • goscias Re: No to jak bylo na koncercie??? 08.07.02, 13:35
          Gość portalu: olo napisał(a):

> Czy wy sie dobrze czujecie? Codziennie slychac narzekania, ze szczecin to
          > dziura i nic sie nie dzieje, a jak jest koncert najwiekszej gwiazdy to wy sie
          > martwicie ze trawe troche przydeptano?

Bo widzisz Olo sa ludzie, zadowoleni wyłacznie z samych siebie...
        • energ Re: No to jak bylo na koncercie??? 08.07.02, 13:44
          Gość portalu: olo napisał(a):

> Czy wy sie dobrze czujecie? Codziennie slychac narzekania, ze szczecin to
          > dziura i nic sie nie dzieje, a jak jest koncert najwiekszej gwiazdy to wy sie
          > martwicie ze trawe troche przydeptano?
          No to co Ty na to, że 21 sierpnia odbędzie się w Szczecinie mecz reprezentacji
          (pierwszy raz po 20 latach) i poprzez działania Rujnowicza Szczecin zostanie
          oceniony jako miasto w którym nie ma nawet porządnego boiska (po prostu wiocha i
          dziura).
          Czy pan Joe jest największą gwiazdą, mocno wątpię. Wiem tylko tyle, że kampanię
          wyborczą edmunda można było zorganizować w innym miejscu, np. na lotnisku w
          Dąbiu, lub na wałach (bo i tak połowa oglądała za darmoche).

> Na co dzien biegaja po niej takie
          > patalachy, ze skoro do tej pory nie uschla ze wstydu to po koncercie tez jej
          > nic nie bedzie:-)
          Po pierwsze - byłeś kiedyś na meczu Pogoni że wygłaszasz takie opinie ? Na tym
          stadionie mecze rogrywa klub, który jest 8 w tabeli wszechczasów.
          Czy murawie nic nie będzie po koncercie ? Wolne żarty, kobitki w szpilach .... no
          comments

> PS1: koncert (zwlaszcza cockera) byl swietny;
          W którym momencie, przecież to patałach

> PS2: faktycznie gwizdano, ale nie na piosenkarzy tylko na Runowicza...
          Ja gwizdałem na piosenkarzy i na edmunda
          • mikolaj7 Re: No to jak bylo na koncercie??? 08.07.02, 14:55

>
            > > PS1: koncert (zwlaszcza cockera) byl swietny;
            > W którym momencie, przecież to patałach
            >
            > > PS2: faktycznie gwizdano, ale nie na piosenkarzy tylko na Runowicza...
            > Ja gwizdałem na piosenkarzy i na edmunda

co to za brednie ?
    • Gość: Laufer 1 Były gwizdy jak mówił Rujnowicz . no txt IP: *.xtra.pl 07.07.02, 13:22
      • Gość: Gryf Re: Były gwizdy jak mówił Rujnowicz . no txt IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.07.02, 21:18
        A Micke 102 ich nie slyszla!!!!!??????
    • Gość: zibi Re: No to jak bylo na koncercie??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.07.02, 18:31
      Były gwizdy jak gadał Rujnowicz, bo on nie powinien być konferansjerem tylko
      prezydentem. Biedaczek, jak zwykle pomylił się. Fajnie, że był koncert Cockera
      w Szczecinie, tylko kto zapłaci za początek kampanii wyborczej konferansjera?!!
      Chyba SLD, bo to oni go wystawili.
      • Gość: Laufer 1 Zgoda, ale ..... IP: *.xtra.pl 07.07.02, 21:03
        Gość portalu: zibi napisał(a):

> Były gwizdy jak gadał Rujnowicz, bo on nie powinien być konferansjerem tylko
        > prezydentem. Biedaczek, jak zwykle pomylił się. Fajnie, że był koncert Cockera
        > w Szczecinie, tylko kto zapłaci za początek kampanii wyborczej konferansjera?!!
        >
        > Chyba SLD, bo to oni go wystawili.

Mimo wszystko konferansjerem jest lepszym niż Prezydentem. Poza tym na stanowisku
        konferansjera może tylko próbować zepsuć koncert. Na stanowisku Prezydenta może,
        i wykorzystał tę szansę, dużo więcej spieprzyć.
        SLD zapłaci ten rachunek. Spadną na zbity pysk w Szczecinie. A w Warzsawie praca
        i ukłądy już się powoli kończą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka