Dodaj do ulubionych

LUDZIE LUDZIE SPRAWIEDLIWOSC ZWYCIEZY LUDZIE LU

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.07.02, 22:53
Ten tytul to cytat jednego takiego co wszystko wie najlepiej na forum.Oplul
wszystko i wszystkich ale trudno Bog tak chcial i tak ma byc.
Powoli wrocimy do normalnosci choc wiadomo ze on nie zniknie. Trudno.
Chcialem przy okazji wszystkich pozdrowic i przeprosic za niedogodnosci
ktore spowodowalem na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Re: LUDZIE LUDZIE SPRAWIEDLIWOSC ZWYCIEZY LUDZI IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.07.02, 23:02
      Przestań. To było "just for fun". Przynajmniej coś się działo w tym nudnym
      Forum.
      • Gość: Laufer 1 A poza tym..... Gryfie IP: *.xtra.pl 25.07.02, 06:12
        Gość portalu: Rychu napisał(a):

> Przestań. To było "just for fun". Przynajmniej coś się działo w tym nudnym
        > Forum.
        A poza tym użycie słowa "przepraszam" świadczy o tym, że nie należysz do Małp.
        Małpy nie uzywają tego słowa. Siedzą przy basenie i kątem plują.
    • settlerofstettin Re: LUDZIE LUDZIE SPRAWIEDLIWOSC ZWYCIEZY LUDZI 25.07.02, 19:04
      Ja się nie nudziłem
      • Gość: Gryf Re: LUDZIE LUDZIE SPRAWIEDLIWOSC ZWYCIEZY LUDZI IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 23:46
        Tak zwyciezy czy sie to komus podoba czy nie !!!!
        • Gość: JACEK Re: LUDZIE LUDZIE SPRAWIEDLIWOSC ZWYCIEZY LUDZI IP: 64.9.159.* 31.07.02, 00:08
          Jest was coraz wiecej !!!!! wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=953463&dzial=0115

;-))
          • Gość: Gryf Re: LUDZIE LUDZIE SPRAWIEDLIWOSC ZWYCIEZY LUDZI IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 21:30
            ... a bedzie jeszcze wiecej!!!
            • kishony Re: LUDZIE LUDZIE SPRAWIEDLIWOSC ZWYCIEZY LUDZI 12.09.02, 22:41
              Co Gryf, juz nie chcesz wykastrowac Jacka?
              • Gość: Gryf Re: LUDZIE LUDZIE SPRAWIEDLIWOSC ZWYCIEZY LUDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.02, 17:40
                Mysle ze to nastapi juz teraz w czasie wyborow. Mam taka wielka nadzieje!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka