Dodaj do ulubionych

Róznica miedzy Heniem a Czarnym!

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.07.05, 10:19
Pierwszy wyjechał z powodu Jurczyka.
Drugi wyjeżdza z powodu Jurczyka.
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.comnet.krakow.pl 11.07.05, 10:32
      wyjechałem pod koniec 1983, wtedy Jurczyk był dla mnie idolem. Moim celem był
      wyjazd do pracy w Iraku. Bleckiemu wcale się nie dziwię, że chce wyjechać.
      Trzeba myśleć o przyszłości rodziny. Targa mną nostalgia ale trzeba być
      realistą.
      • Gość: bzdet Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:01
        Czyli że żona jak zwykle-bzdet.
    • Gość: piotrus Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:36
      a ten drugi to ze szczecina?
      • Gość: H56 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.comnet.krakow.pl 11.07.05, 10:45
        ja nie, a blecki chyba tak ?
      • Gość: zona pijaka Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.07.05, 10:46
        Bardzo mądrze z tym budowaniem rodziny z dala od Szczecina. To namów Heniu go
        by podjął podobną decyzję. Nawet zniesiemy to, ze będzie szkalował nasz
        Szczecina z daleka - byleby tylko wyjechał.

Ogłoszenie matrymonialne
        Jestem po przejściach, mąz mnie porzucił - może ktoś zaopiekuje sie miłą
        istotką.
    • gradus2004 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! 11.07.05, 10:43
      > Drugi wyjeżdza z powodu Jurczyka.

on nigdy nie wyjedzie...
      przeciez nie chodzi o to, zeby wyjechac tylko zeby trabic naokolo, ze sie
      wyjezdza :)
      • Gość: H56 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.comnet.krakow.pl 11.07.05, 10:52
        blecki szkaluje Szczecin ? pisze raczej prawdę, podzielam oczami przyjezdnego
        wiele jego opinii. Wskaż artykuł w którym to zrobił,to pogadamy.
        • Gość: zona pijaka Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.07.05, 10:58
          Gość portalu: H56 napisał(a):
          > blecki szkaluje Szczecin ?

A gdzie ja tak napisałam? Poza tym prawdy są rózne. To co dla ciebie białe, dla
          mnie moze być czarne. Poczytaj sobie teorie względności, w międzyczytaniu
          Biblii.
        • gradus2004 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! 11.07.05, 10:59
          Gość portalu: H56 napisał(a):

> blecki szkaluje Szczecin ? pisze raczej prawdę, podzielam oczami przyjezdnego
          > wiele jego opinii. Wskaż artykuł w którym to zrobił,to pogadamy.

jesli by potrafil napisac czasem cos pozytywnego to bym stwierdzil, ze jego
          krytyka ma jakas wartosc. Dla niego zawsze wszystko co zwiazane ze Szczecinem
          jest zle wiec taka krytyka jest dla mnie bezwartosciowa.
          • Gość: H56 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.comnet.krakow.pl 11.07.05, 11:03
            oprócz położenia trudno znaleźć coś pozytywnego.
            • Gość: zona pijaka Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.07.05, 11:13
              Coś mi nie pasa Heniu, Mówisz wzniośle o tamtych czasach. No bo wytłumacz,
              wyjechałeś w 83 roku. Resjestracje samochodów z tamtych czasów to SZA, SZB... A
              ty masz ZGA. A może jeździsz na "podkręconej" tablicy. I dlatego cykasz sie
              zeby cie tu w Szczecinie nie skręcili?
              • gradus2004 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! 11.07.05, 11:29
                Gość portalu: zona pijaka napisał(a):

> Coś mi nie pasa Heniu, Mówisz wzniośle o tamtych czasach. No bo wytłumacz,
                > wyjechałeś w 83 roku. Resjestracje samochodów z tamtych czasów to SZA, SZB...
                A
                >
                > ty masz ZGA. A może jeździsz na "podkręconej" tablicy. I dlatego cykasz sie
                > zeby cie tu w Szczecinie nie skręcili?

pewnie majac auto zarejestrowane w Gryfinie moze mniej placic za ubezpieczenie
                niz gdyby bylo zarejestrowane w Krakowie...
              • Gość: H56 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.comnet.krakow.pl 11.07.05, 11:35
                mam ZGR, kupiłem auto w Berlinie przed wigilią. Chodziły plotki o duzych
                podwyżkach oplat po nowym roku. W Krakowie nie zdążył bym auta zarejestrować do
                końca roku więc zrobiłem to w Gryfinie. Pasuje mi ta tablica, bo zawsze mam
                fory na mieście, kazdy widzi zagubionego z daleka przybysza ,więc nikt nie
                protestuje jak się wcinam w korkach. Policja i Straż Miejska mnie się nie
                czepia bo auto jak z W11.
                • Gość: zona pijaka Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.07.05, 11:45
                  Troche na geografii sie znam i wiem że z Krakowa do Berlina to najblizej przez
                  Wroclaw, no, moze przez Swiecko. A może auto było "walone"?
                  • Gość: H56 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym ! IP: *.comnet.krakow.pl 11.07.05, 11:52
                    do Berlina jeżdżę tylko będąc w Gryfinie.
                    • Gość: zona pijaka Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.07.05, 12:00
                      Ja też jezdże do Berlina. Ale tylko wtedy jak przebywam w Krakowie.
                      • Gość: H56 Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym ! IP: *.comnet.krakow.pl 11.07.05, 12:14
                        to gdzie mieszkasz ?
          • blackexit Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! 11.07.05, 19:03
            gradus2004 napisał:

> jesli by potrafil napisac czasem cos pozytywnego to bym stwierdzil, ze jego
            > krytyka ma jakas wartosc.

bardzo mi sie podba kino kosmos. jest pikniesze od wawelu. pozdrawiam black
            • Gość: zona pijaka Re: Róznica miedzy Heniem a Czarnym! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.07.05, 19:07
              blackexit napisał:
              > bardzo mi sie podba kino kosmos. jest pikniesze od wawelu. pozdrawiam black

poza tym przejeli je Golemowie, wspaniale.
    • rpoznan ŻONO PIJAKA!!!_PONAWIAM PROŚBĘ!!! 11.07.05, 16:55
      Szanowna/szanowny "żono pijaka" po raz kolejny zwracam się do Ciebie
      z wielką prośbą:"Zrób badania okresowe!!!",albo chociaż pakiet podstawowy,
      bo - wybacz - od pewnego czasu mam wielkie wrażenie,że z Twoim zdrowiem jest
      coś nie tak!!!Twoje wypowiedzi z wielką dozą abstrakcji,skróty
      myślowe,zapalczywość,czasem wulgarność i często niedorzeczność,dają mi powody
      by tak myśleć!Nie gniewaj się na mnie,jestem daleki od tego by Cię obrazić!To
      co piszę,wynika ze zwykłej troski o drugiego człowieka!Przemyśl moje słowa i
      nie doszukuj się w nich niczego więcej niż napisałem!Byś nie miała/miał
      wątpliwości w moje dobre intencje podpisuję się bez przyłbicy!
      Serdecznie Cię pozdrawiam i zdrówka życzę!!!
      Hr.Roman Eugeniusz Poznań
      • Gość: zona pijaka Re: ŻONO PIJAKA!!!_PONAWIAM PROŚBĘ!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.07.05, 17:36
        > Szanowna/szanowny "żono pijaka" po raz kolejny zwracam się do Ciebie
        z wielką prośbą:"Zrób badania okresowe!!!",

Niestety muszę Cię zawieśc, Nie chcą mi zrobić badań okresowych z prostej
        przyczyny, nadmiaru alkoholu we krwi, albo odwrotnie - nie pamiętam. A gdzie
        mieszkam? Ostatnio musiałam sie wynieść z Dąbia, za przyczyną takiego jednego
        niewdzięcznika. Pisali o nim w gazetach, poderżnął kilka gardeł, więc się
        wyniosłam spod dworca. Jeśli pragniesz życie czarno białe, nie czytaj moich
        postów. Teraz mieszkam u sióstr i jest mi bardzo dobrze. Rżnę z siostrami w
        strip pokera.
        • Gość: H56 Re: ŻONO PIJAKA!!!_PONAWIAM PROŚBĘ!!! IP: *.comnet.krakow.pl 11.07.05, 21:05
          mieszkałaś na Dąbiu czy w Dąbiu ?
          • Gość: zona pijaka Re: ŻONO PIJAKA!!!_PONAWIAM PROŚBĘ!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.07.05, 21:17
            Oczywiście w Dąbiu, chociaż czesto chadzam na miasto. A konkretnie w
            spółdzielni Dąb, chociaż lezy bliko Rudzianki. Rosną tam w pobliżu trzy potężne
            dęby, zwane chyba Chrobrego (pod wiaduktem autostrady). Ale to już ci pewnie
            zupełnie nic nie mówi. Na koniec musze sie pochwalić że jak moj stary popije to
            stajemu też jak dąb. Moje ulubione piwko to.. chyba zgadniesz bez problemu.
            • albert_c Re: ŻONO PIJAKA!!!_PONAWIAM PROŚBĘ!!! 15.07.05, 10:18

> Rosną tam w pobliżu trzy potężne
              > > dęby, zwane chyba Chrobrego (pod wiaduktem autostrady). Ale to już ci
              pewnie
              > zupełnie nic nie mówi.

* Mi tam to mowi tylko tyle ze te deby pomylisly Ci sie z Walami Chrobrego, a
              deby zwa sie tak jak zwezana wlasnie ulica:)

...no ale co z czym sie nie miesza po tych set mocnych...
              • Gość: zona pijaka Re: ŻONO PIJAKA!!!_PONAWIAM PROŚBĘ!!! IP: 63.218.109.* 15.07.05, 10:41
                Przyłapałeś mnie, rzeczywiście nie Chrobrego tylko Krzywoustego. Dawno tam nie
                byłam, stoją już narogatkach Szczecina za Bukowym, na samym skraju Puszczy
                Bukowej. Obecnie w posesji wlasciciela kwiaciarni z Chłopskiej (bliżej
                koscioła). A czy wiesz ze ten biały zameczek naprzeciw dębów to prostytutkowo?
                Ponadto też, nie wiem czy wiesz, ale w narożnym bloku przed autostradą mieszka
                mamusia Piechoty?
                • albert_c Re: ŻONO PIJAKA!!!_PONAWIAM PROŚBĘ!!! 15.07.05, 10:43

> A czy wiesz ze ten biały zameczek naprzeciw dębów to prostytutkowo?

* nie wiem pewnie dlatego ze wszytskie moje potrzeby w tej materii zaspokoja
                  moja ukochana:)

> Ponadto też, nie wiem czy wiesz, ale w narożnym bloku przed autostradą
                  mieszka
                  > mamusia Piechoty?

* nie wiem, ale co z tego ze tam mieszka?

• Gość: zona pijaka Re: ŻONO PIJAKA!!!_PONAWIAM PROŚBĘ!!! IP: 63.218.109.* 15.07.05, 10:56
                    albert_c napisał:
                    > > mamusia Piechoty?
                    >
                    > * nie wiem, ale co z tego ze tam mieszka?

Oczywiście że nic nie wynika. Tylko ja na miejscu Jacusia, miałabym gdzie
                    załatwić swoje potrzeby, poza tym bliziutko do domciu. A papparazzi niech sobie
                    czyhają na Osowie.:))
                    • albert_c Re: ŻONO PIJAKA!!!_PONAWIAM PROŚBĘ!!! 15.07.05, 11:26
                      a teraz to ja juz rozumiem...

...pod tym katem na to sprawe nie spojrzalem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka