Dodaj do ulubionych

Jak radzicie sobie z upałem?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:30
No, jak???
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Jak radzicie sobie z upałem? 13.07.05, 13:02
      nie radzę sobie, zdycham
      • Gość: :) Re: Jak radzicie sobie z upałem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:03
        O, to, to.
        • maciej.popielarz Re: Jak radzicie sobie z upałem? 13.07.05, 17:03
          Marzę o otwartej Gontynce :(

A tak najbardziej to najchętniej siedział bym teraz w cieniu drzew nad jeziorem :)
    • Gość: derek Normalnie - w koncu normalne lato -mozna dupsko wy IP: 217.153.6.* 13.07.05, 15:59
      Normalnie - w koncu normalne lato -mozna dupsko wygrzać
    • ja22ek Re: Jak radzicie sobie z upałem? 13.07.05, 16:28
      Ja ignoruję.
    • Gość: Elektra212 Re: Jak radzicie sobie z upałem? IP: 83.168.106.* 13.07.05, 16:52
      Mrozona czerwona herbata z cytryna i lodem, a seks dopiero po polnocy i
      wszystko da sie przezyc :P
      • ja_aska Re: Jak radzicie sobie z upałem? 13.07.05, 16:54
        pom północy odpada. latem w ogóle odpada.
        • tanto Re: Jak radzicie sobie z upałem? 14.07.05, 00:10
          ja_aska napisała:
          > pom północy odpada. latem w ogóle odpada.

No wiesz co? Ty to brutal jesteś!!! Lato bez seksu? Koszmar!!!
          Dobrze, że nie wszystkie panie wpadają na taki pomysł...
    • Gość: Fugazi Upały? Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:54
      j/t

Pozdrawiam
      Fugazi
      • ja_aska fugazi 13.07.05, 17:12
        tutaj, w szczecinie, obecnie!
        • Gość: Fugazi Re: fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:14
          Łoj nie zauważyłem! Termometr mi siadł. A ile stopni mamy?

Pozdrawiam Asiu
          Fugazi
          • ja_aska Re: fugazi 13.07.05, 17:20
            nie wiem fugazi ile. mam skierowane na siebie 3 wentylatory i do tego tworzę
            przeciąg:-) miało byc dzisiaj ponad 32 st ale chyba nie ma. w weekend ma być
            dużo gorzej!!!!!!!
          • ja_aska acha i oczywiście pozdrawiam Fugazi 13.07.05, 17:21
            • Gość: Fugazi Re: acha i oczywiście pozdrawiam Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:27
              Na upał lepszy jeszcze większy upał. Kolega przykładowo łazi do sauny sypiać.
              Po godzinie jak wychodzi to mu zimno.
              Podobnie jak w chińskim przysłowiu z kozą i czasem. Coś w tym jest.
              Byłem trochę na południu E. tam było cieplej niz tu. Jakieś 40 w cieniu do tego zwiedzanie miast 6h na słońcu. Toż dzisiaj jak dla mnie jest w sam raz. Piję pifko i gawedzę to tu to tam. Miło jest.

Pozdrawiam
              Fugazi

• ja_aska Re: acha i oczywiście pozdrawiam Fugazi 13.07.05, 17:29
                nie zapominaj mój drogi, że u nas jest największa wilgotność powietrza na
                terenie naszego kraju. więc tutaj 30 st jest dużo gorsze niz 35 st gdzie
                indziej:-(
                w taką pogodę alkoholu staram sie nie pić alkoholu. na drugi dzień głowa
                strasznie boli:)
                pozdrawiam A.
                • Gość: play Re: acha i oczywiście pozdrawiam Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:08
                  Bzdura, gin z tonikiem, lodem i lemonką jeszcze nikomu nie zaszkodził, a
                  współczuję, że masz zmianę zimową, kumpele w lecie to się chociaż opalą za friko
                  w Kijewie.
                  • Gość: wizytka play - popieram :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:19
                    Może jeszcze być z sokiem grapefruitowy (rany ! Jak to sie pisze ???)
              • Gość: wizytka Włochy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:15
                Rzym,Wenecja,Florencja,Capri, Monte Cassino, Pompeje ?
                • Gość: wizytka Re: Włochy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:16
                  Powyżej pytanie do Fugazziego było, a gdzieś tutaj wlazło
                  • Gość: Fugazi Re: Włochy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:16
                    W samo sedno trafiłaś.

Pozdrawiam
                    Fugazi
                • lauram12 Re: Włochy ? 24.07.13, 14:10
                  Polecam Toskanie i te miejsca:
                  intopassion.pl/w-toskanskiej-posiadlosci-le-fontanelle/
                  intopassion.pl/fontelunga-niebo-w-toskanskim-foiane-della-chiana/
    • Gość: andreas Re: Jak radzicie sobie z upałem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:23
      a ja tak jak kolega Fugaziego,
      siłownia, sauna sucha i mokra i basenik... przysypiam i wychodzę,
      to mi zimno!
      • Gość: andreas acha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:24
        zapomniałem dodac oczywiscie, że prysznice w totalnie z maksa zimnej wodzie!
      • Gość: andreas zaraz zaraz Fugazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:27
        a moze to ja jestem ten Twój kolega?
        • Gość: andreas Re: zaraz zaraz Fugazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:29
          a gdzie Ty był w tych Włoszech... na jakiejs wyspie takiej moze...
          • Gość: Fugazi Re: zaraz zaraz Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:31
            A co nurkujesz może Andreasku?
            Pozdrawiam
            Fugazi
            • Gość: andreas Re: zaraz zaraz Fugazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 02:32
              nie. po prostu szukam przyjaciela. bo choć stać mnie na saune to ludzie nijak
              mnie polubić nie mogą
              • Gość: wizytka dobry sposób IP: *.teleton.pl 14.07.05, 07:48
                Oczywiście oprócz ginu z tonikiem :)
                Jak jesteście w pracy i mozliwości małe to można co godzinę lub pół iść do
                łazienki i chłodzić w zimnej wodzie przez ok. 1-2 minuty stawy łokciowe.
                Naprawdę pomaga
                • ja_aska dziwi mnie 14.07.05, 08:13
                  jedna rzecz (już drugi raz to zauważyłam) , że pytanie zadane przez :) tego
                  samego dnia jest zadawane (wieczorem) w tv gryf w sondzie ulicznej. dziwne.
                  • Gość: :) Re: do aski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:19
                    Mnie też dziwi...Ktoś mi widać podkrada pytania ;)
                    Nie mam nic wspólnego z tv gryf, zapewniam.
                    • ja_aska Re: do aski 14.07.05, 10:53
                      wierzę:-)
              • Gość: andreas to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:23
                To powyzej, to nie ja napisałem, znaczy nie andreas!!!!
                Ktos sie podszył!!!!!
                I tak łagodnie sie podszył!!!!

Ja nie narzekam na brak lubienia... no moze brak mi kochania ze strony pań,
                tak bardzo porozbieranych - moze z okazji moich potrzeb....
                • Gość: andreas Re: to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:45
                  nie. po prostu szukam przyjaciela. bo choć stać mnie na saune to ludzie nijak
                  mnie polubić nie mogą

====
                  znaczy o to powyzej tylko nie ja, bo reszte to ja...
                  znaczy teraz tez ja, znaczy ja andreas, że to powyzej to nie ja,
                  znaczy ja andreas, piszę że tamto nie ja andreas...
                  o kurdę! A ja to ja andreas?
                  O ... musze pomysleć!
                  • pia.ed Re: to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 10:15
                    W Szwecji latem wszyscy opalaja sie na kazdym mozliwym skrawku zieleni,
                    tzn w parkach, na trawnikach, skwerkach.
                    Oczywiscie w rozeberani tak jak na plaze. To jest przyjete.

Bedac w Szczecinie w czerwcu podczas kilkudniowych upalow poszlam
                    na Waly Chrobrego, bo wiedzialam ze tam wieje przyjemnych chlodem,
                    ale nawet tam nikt sie nie opalal!

Rozczarowana wrocilam do domu...
                    • Gość: :) Re: to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:43
                      pia.ed napisała:

> W Szwecji latem wszyscy opalaja sie na kazdym mozliwym skrawku zieleni,
                      > tzn w parkach, na trawnikach, skwerkach.

W Berlinie też leżą na skwerkach, w parkach...
                      • Gość: cienkina Re: to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!! IP: *.ibd.gtsenergis.pl 24.07.13, 17:15
                        Bez browara ani rusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka