Gość: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:30 No, jak??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_aska Re: Jak radzicie sobie z upałem? 13.07.05, 13:02 nie radzę sobie, zdycham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jak radzicie sobie z upałem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:03 O, to, to. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: Jak radzicie sobie z upałem? 13.07.05, 17:03 Marzę o otwartej Gontynce :( A tak najbardziej to najchętniej siedział bym teraz w cieniu drzew nad jeziorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Normalnie - w koncu normalne lato -mozna dupsko wy IP: 217.153.6.* 13.07.05, 15:59 Normalnie - w koncu normalne lato -mozna dupsko wygrzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektra212 Re: Jak radzicie sobie z upałem? IP: 83.168.106.* 13.07.05, 16:52 Mrozona czerwona herbata z cytryna i lodem, a seks dopiero po polnocy i wszystko da sie przezyc :P Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Jak radzicie sobie z upałem? 13.07.05, 16:54 pom północy odpada. latem w ogóle odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
tanto Re: Jak radzicie sobie z upałem? 14.07.05, 00:10 ja_aska napisała: > pom północy odpada. latem w ogóle odpada. No wiesz co? Ty to brutal jesteś!!! Lato bez seksu? Koszmar!!! Dobrze, że nie wszystkie panie wpadają na taki pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Upały? Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:54 j/t Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:14 Łoj nie zauważyłem! Termometr mi siadł. A ile stopni mamy? Pozdrawiam Asiu Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: fugazi 13.07.05, 17:20 nie wiem fugazi ile. mam skierowane na siebie 3 wentylatory i do tego tworzę przeciąg:-) miało byc dzisiaj ponad 32 st ale chyba nie ma. w weekend ma być dużo gorzej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: acha i oczywiście pozdrawiam Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:27 Na upał lepszy jeszcze większy upał. Kolega przykładowo łazi do sauny sypiać. Po godzinie jak wychodzi to mu zimno. Podobnie jak w chińskim przysłowiu z kozą i czasem. Coś w tym jest. Byłem trochę na południu E. tam było cieplej niz tu. Jakieś 40 w cieniu do tego zwiedzanie miast 6h na słońcu. Toż dzisiaj jak dla mnie jest w sam raz. Piję pifko i gawedzę to tu to tam. Miło jest. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: acha i oczywiście pozdrawiam Fugazi 13.07.05, 17:29 nie zapominaj mój drogi, że u nas jest największa wilgotność powietrza na terenie naszego kraju. więc tutaj 30 st jest dużo gorsze niz 35 st gdzie indziej:-( w taką pogodę alkoholu staram sie nie pić alkoholu. na drugi dzień głowa strasznie boli:) pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: acha i oczywiście pozdrawiam Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:08 Bzdura, gin z tonikiem, lodem i lemonką jeszcze nikomu nie zaszkodził, a współczuję, że masz zmianę zimową, kumpele w lecie to się chociaż opalą za friko w Kijewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka play - popieram :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:19 Może jeszcze być z sokiem grapefruitowy (rany ! Jak to sie pisze ???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Włochy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:15 Rzym,Wenecja,Florencja,Capri, Monte Cassino, Pompeje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Włochy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:16 Powyżej pytanie do Fugazziego było, a gdzieś tutaj wlazło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Włochy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:16 W samo sedno trafiłaś. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
lauram12 Re: Włochy ? 24.07.13, 14:10 Polecam Toskanie i te miejsca: intopassion.pl/w-toskanskiej-posiadlosci-le-fontanelle/ intopassion.pl/fontelunga-niebo-w-toskanskim-foiane-della-chiana/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Jak radzicie sobie z upałem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:23 a ja tak jak kolega Fugaziego, siłownia, sauna sucha i mokra i basenik... przysypiam i wychodzę, to mi zimno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas acha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:24 zapomniałem dodac oczywiscie, że prysznice w totalnie z maksa zimnej wodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zaraz zaraz Fugazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:27 a moze to ja jestem ten Twój kolega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: zaraz zaraz Fugazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:29 a gdzie Ty był w tych Włoszech... na jakiejs wyspie takiej moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: zaraz zaraz Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:31 A co nurkujesz może Andreasku? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: zaraz zaraz Fugazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 02:32 nie. po prostu szukam przyjaciela. bo choć stać mnie na saune to ludzie nijak mnie polubić nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka dobry sposób IP: *.teleton.pl 14.07.05, 07:48 Oczywiście oprócz ginu z tonikiem :) Jak jesteście w pracy i mozliwości małe to można co godzinę lub pół iść do łazienki i chłodzić w zimnej wodzie przez ok. 1-2 minuty stawy łokciowe. Naprawdę pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska dziwi mnie 14.07.05, 08:13 jedna rzecz (już drugi raz to zauważyłam) , że pytanie zadane przez :) tego samego dnia jest zadawane (wieczorem) w tv gryf w sondzie ulicznej. dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do aski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:19 Mnie też dziwi...Ktoś mi widać podkrada pytania ;) Nie mam nic wspólnego z tv gryf, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:23 To powyzej, to nie ja napisałem, znaczy nie andreas!!!! Ktos sie podszył!!!!! I tak łagodnie sie podszył!!!! Ja nie narzekam na brak lubienia... no moze brak mi kochania ze strony pań, tak bardzo porozbieranych - moze z okazji moich potrzeb.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:45 nie. po prostu szukam przyjaciela. bo choć stać mnie na saune to ludzie nijak mnie polubić nie mogą ==== znaczy o to powyzej tylko nie ja, bo reszte to ja... znaczy teraz tez ja, znaczy ja andreas, że to powyzej to nie ja, znaczy ja andreas, piszę że tamto nie ja andreas... o kurdę! A ja to ja andreas? O ... musze pomysleć! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 10:15 W Szwecji latem wszyscy opalaja sie na kazdym mozliwym skrawku zieleni, tzn w parkach, na trawnikach, skwerkach. Oczywiscie w rozeberani tak jak na plaze. To jest przyjete. Bedac w Szczecinie w czerwcu podczas kilkudniowych upalow poszlam na Waly Chrobrego, bo wiedzialam ze tam wieje przyjemnych chlodem, ale nawet tam nikt sie nie opalal! Rozczarowana wrocilam do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:43 pia.ed napisała: > W Szwecji latem wszyscy opalaja sie na kazdym mozliwym skrawku zieleni, > tzn w parkach, na trawnikach, skwerkach. W Berlinie też leżą na skwerkach, w parkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienkina Re: to powyzej to nie JA, nie andreas!!!!!!!!!!!! IP: *.ibd.gtsenergis.pl 24.07.13, 17:15 Bez browara ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś