Gość: Alle jajo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:47 Myślałem że to kreskówka - a jednak to nie film o wilku i zajacu . MUCHA naprawde kadyduje . szkoda że nie ma już braci MARX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kurze pióro Re: 26. Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:02 z MUCHĄ to rzeczywiście robia sobie niezłe jajca! ale wyobraź sobie Nitro jako posła - te pozy, te grymasy, te dopracowane pod publiczkę teksty ... i wszystko takie czytelne... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinio Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:04 Dla normalnego człowieka to wygląda jak obsada kiepskiego kabaretu na Famie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.devs.futuro.pl 05.08.05, 14:57 Może mucha ma zamiar organizować festyny i kabaret z posłów. A może nakręcą dzwonnika z wiejskiej z muchą w głównej roli a reszta posłów otrzyma inne mniej istotne role. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 09.08.05, 11:13 ale konkretnie,to czemu ten mucha wam się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 09.08.05, 11:52 Konkretnie to mu zazdroszczą że sam coś osiągnął,nie startując z pleców ustawionych rodziców,lub z pod skrzydeł partyjniackich układów.Taki człowiek może być groźny dla różnej maści partyjnych nieudaczników,którzy nic by w życiu nie osiągnęli,gdyby nie puste kłapanie jadaczką przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.devs.futuro.pl 09.08.05, 12:41 Mam gdzieś polityków i polityke. A much znam z współpracy między firmami.To mała wsza i gnida. Jak coś potrzebował to jak pies wokół nogi skakał, a jak ktoś coś chciał z muchą załatwić to grymasił jak baba która chętnie coś załatwi tylko nie wie za ile. Na prywatnym gruncie to nie życze nikomu takiego znajomego, za pare groszy sprzeda każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:21 Faktycznie." Załatwiaczem " Mucha nie jest. Całe szczęście. Osobiście uważam, że to normalny facet, który chce coś dobregozrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 09.08.05, 15:10 moja prywatna opinia po wieloletnich prywatnych kontaktach: niehonorowy, interesowny, wręcz chamski w kontektach, kłamczuch. dopóki była jego opcja to chodził az wychodził co chciał. gdy "jego" odeszli i z nowymi mu nie wyszło zaczął ich atakować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwne Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:21 Dziwne w takim razie, że z kimś takim utrzymywałaś " wieloletnie prywatne kontakty". Czyżby Aśka Urban? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 09.08.05, 15:24 czyżby czyżyk? nie au. utrzymywałam per procura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 09.08.05, 20:22 Tez o naszej małej meszce nie mam najlepszego zdania.To mały zdrajca i nie dotrzymujący słowa człowiek.Poza tym stara sie za wszelką cene trzymac z tymi co na górze(choćby na chwile), a do lekko obsuniętych nie ma szacunku.Pomijam ze z normalnymi ludzmi nie z góry nie ma ochoty sie znac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re niemogę , no nie mogę tego czytać IP: 62.69.200.* 09.08.05, 21:29 jak można pluć na muchę, co to i referendum potrafi zorganizować. chyba że to jest mucha plujka. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzgorz222 Re: Re niemogę , no nie mogę tego czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:01 Muszyński jest przeciwnikiem politycznym układu na górze listy PO, stąd te niewybredne ataki, na poziomie szczekających psów, a karawna jedzie dalej, jednocześnie widać jak jest Muszyński popularny, oby tak dalej, ci co plują, sami siebie opluwają się najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georg Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:25 bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japis Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: 217.153.6.* 05.09.05, 11:47 what ?? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz222 Re: 26 PIOTR MUSZYŃSKI - otatni na liście 10.08.05, 01:17 jak opcja, może pomówimy o faktach, anie tam jakieś bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georg Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:22 jak opcja, może pomówimy o faktach, anie tam jakieś bzdety - tak jest proszę Państwa fakty, a nie bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 10.08.05, 08:21 jakie fakty chcesz znać? może ułatwić i podać u którego członka zarządu co załatwiał? popytaj w urzędzie ile czasu spędzał w gabinetach kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
olwoj Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 10.08.05, 08:35 Asiu, ty już w "pracy". Muszyński jest po to by lista zyskała kilka głosów więcej to wszystko. Nie irytuj sie posłem nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 10.08.05, 08:49 zawsze rano piszę kilka słów:-) wiem, że nie zostanie. ale on celuje w samorząd i przyszłoroczne wybory. teraz tylko nazwisko sobie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: 62.69.200.* 10.08.05, 09:26 ja_aska napisała: teraz tylko nazwisko sobie robi. o rany julek! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch jakie społeczeństwo Sz-na,tacy kandydaci i władza? IP: *.agro.ar.szczecin.pl 10.08.05, 12:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:48 U Aśki w urzędzie też długo siedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.devs.futuro.pl 11.08.05, 10:21 Ciekawe, czy tylko negatywne sugestie są na temat muchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODI Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:41 Mucha jest ok. Fajny facet.Przez tyle czasu działa na własny rachunek, zna realia rynku, cieszy się dużą popularnością w różnych środowiskach. Oczywiście w większości są to ludzie którzy nie marnują czasu na wpisy na tym śmiesznym forum.Ja zmarnowałem już minutę. BY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobiektywny Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:22 brawo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.09.05, 14:00 anamar napisała: > ale konkretnie,to czemu ten mucha wam się nie podoba? bo podobnie jak anamar, też skończył podstawówke. Taki sam jełop. Odpowiedz Link Zgłoś