Dodaj do ulubionych

26. Piotr Muszyński

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:47
Myślałem że to kreskówka - a jednak to nie film o wilku i zajacu . MUCHA
naprawde kadyduje . szkoda że nie ma już braci MARX
Obserwuj wątek
    • Gość: kurze pióro Re: 26. Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:02
      z MUCHĄ to rzeczywiście robia sobie niezłe jajca! ale wyobraź sobie Nitro jako
      posła - te pozy, te grymasy, te dopracowane pod publiczkę teksty ... i wszystko
      takie czytelne... :-)))))
      • Gość: Kinio Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:04
        Dla normalnego człowieka to wygląda jak obsada kiepskiego kabaretu na Famie
        • Gość: Gacek Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.devs.futuro.pl 05.08.05, 14:57
          Może mucha ma zamiar organizować festyny i kabaret z posłów. A może nakręcą dzwonnika z wiejskiej z muchą w głównej roli a reszta posłów otrzyma inne mniej istotne role.
          • anamar Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 09.08.05, 11:13
            ale konkretnie,to czemu ten mucha wam się nie podoba?
            • sid15 Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 09.08.05, 11:52
              Konkretnie to mu zazdroszczą że sam coś osiągnął,nie startując z pleców
              ustawionych rodziców,lub z pod skrzydeł partyjniackich układów.Taki człowiek
              może być groźny dla różnej maści partyjnych nieudaczników,którzy nic by w życiu
              nie osiągnęli,gdyby nie puste kłapanie jadaczką przed wyborami.
              • Gość: Gacek Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.devs.futuro.pl 09.08.05, 12:41
                Mam gdzieś polityków i polityke. A much znam z współpracy między firmami.To mała wsza i gnida. Jak coś potrzebował to jak pies wokół nogi skakał, a jak ktoś coś chciał z muchą załatwić to grymasił jak baba która chętnie coś załatwi tylko nie wie za ile. Na prywatnym gruncie to nie życze nikomu takiego znajomego, za pare groszy sprzeda każdego.
                • Gość: master Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:21
                  Faktycznie." Załatwiaczem " Mucha nie jest. Całe szczęście. Osobiście uważam,
                  że to normalny facet, który chce coś dobregozrobić.
                  • ja_aska Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 09.08.05, 15:10
                    moja prywatna opinia po wieloletnich prywatnych kontaktach:
                    niehonorowy, interesowny, wręcz chamski w kontektach, kłamczuch.
                    dopóki była jego opcja to chodził az wychodził co chciał. gdy "jego" odeszli i
                    z nowymi mu nie wyszło zaczął ich atakować.
                    • Gość: Dziwne Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:21
                      Dziwne w takim razie, że z kimś takim utrzymywałaś " wieloletnie prywatne
                      kontakty". Czyżby Aśka Urban?
                      • ja_aska Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 09.08.05, 15:24
                        czyżby czyżyk? nie au. utrzymywałam per procura.
                        • Gość: yeti Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 09.08.05, 20:22
                          Tez o naszej małej meszce nie mam najlepszego zdania.To mały zdrajca i nie
                          dotrzymujący słowa człowiek.Poza tym stara sie za wszelką cene trzymac z tymi
                          co na górze(choćby na chwile), a do lekko obsuniętych nie ma szacunku.Pomijam
                          ze z normalnymi ludzmi nie z góry nie ma ochoty sie znac!!
                          • Gość: marian paździoch Re niemogę , no nie mogę tego czytać IP: 62.69.200.* 09.08.05, 21:29
                            jak można pluć na muchę, co to i referendum potrafi zorganizować.
                            chyba że to jest mucha plujka.

mp
                            • Gość: grzgorz222 Re: Re niemogę , no nie mogę tego czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:01
                              Muszyński jest przeciwnikiem politycznym układu na górze listy PO, stąd te
                              niewybredne ataki, na poziomie szczekających psów, a karawna jedzie dalej,
                              jednocześnie widać jak jest Muszyński popularny, oby tak dalej, ci co plują,
                              sami siebie opluwają się najbardziej
                          • Gość: georg Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:25
                            bzdura
                        • Gość: Japis Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: 217.153.6.* 05.09.05, 11:47
                          what ??
                    • grzegorz222 Re: 26 PIOTR MUSZYŃSKI - otatni na liście 10.08.05, 01:17
                      jak opcja, może pomówimy o faktach, anie tam jakieś bzdety
                    • Gość: georg Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:22
                      jak opcja, może pomówimy o faktach, anie tam jakieś bzdety - tak jest proszę
                      Państwa fakty, a nie bzdety

• ja_aska Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 10.08.05, 08:21
                        jakie fakty chcesz znać? może ułatwić i podać u którego członka zarządu co
                        załatwiał? popytaj w urzędzie ile czasu spędzał w gabinetach kiedyś.
                        • olwoj Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 10.08.05, 08:35
                          Asiu, ty już w "pracy". Muszyński jest po to by lista zyskała kilka głosów
                          więcej to wszystko. Nie irytuj sie posłem nie zostanie.
                          • ja_aska Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 10.08.05, 08:49
                            zawsze rano piszę kilka słów:-) wiem, że nie zostanie. ale on celuje w samorząd
                            i przyszłoroczne wybory. teraz tylko nazwisko sobie robi.
                            • Gość: marian paździoch Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: 62.69.200.* 10.08.05, 09:26
                              ja_aska napisała:

teraz tylko nazwisko sobie robi.

o rany julek!

mp

• Gość: komuch jakie społeczeństwo Sz-na,tacy kandydaci i władza? IP: *.agro.ar.szczecin.pl 10.08.05, 12:55
                        • Gość: Greg Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:48
                          U Aśki w urzędzie też długo siedział.
                          • ja_aska Re: Muppet show - normalnie ... kabaret 10.08.05, 13:59
                            pudło
                            • Gość: Gacek Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.devs.futuro.pl 11.08.05, 10:21
                              Ciekawe, czy tylko negatywne sugestie są na temat muchy
                              • Gość: DODI Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:41
                                Mucha jest ok. Fajny facet.Przez tyle czasu działa na własny rachunek, zna
                                realia rynku, cieszy się dużą popularnością w różnych środowiskach. Oczywiście
                                w większości są to ludzie którzy nie marnują czasu na wpisy na tym śmiesznym
                                forum.Ja zmarnowałem już minutę. BY!
                                • Gość: nieobiektywny Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:22
                                  brawo! :)
            • Gość: zona pijaka Re: Muppet show - normalnie ... kabaret IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.09.05, 14:00
              anamar napisała:
              > ale konkretnie,to czemu ten mucha wam się nie podoba?

bo podobnie jak anamar, też skończył podstawówke. Taki sam jełop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka