Dodaj do ulubionych

do NRS-u Jurczyka

07.12.05, 19:28
moi panowie i co upływa kadencja i co nie dostaliście się do sejmu i co. Jak
tam wasze obietnice wyborcze, coście zrobili?????????? Tylko za co słynie
Szczecin niż inne miasta, za to, że bezdomni mają schronienie na zimę i nikt
tu nie zamarźnie, bo Szober czuwa. Chwała wam za to, ale ja nie chcę być
bezdomną. Nie mam pracy i jak wszystko wyprzedam, bo komornicy przyjdą to
pójdę do Feniksa, bo on mi jako bezdomnej da schronienie? A wy, swoje dzieci
juz ustawiliście dając im pracę po waszym staraniu, bo jesteście radnymi, a
gdzie wasze obietnice, dla ludzi takich jak ja, bez koneksji i układów
rodzinnych?
..
Tyle pracy starczy tylko dla waszych znajomych, a dla innych Feniks, czyli
przystanek czy dom dla bezdomnych. I co taka wsa tarcza chroni???. Biedni,
biedni, tylko dlaczedo ci biedni chcieliby pracować, a nie być bezdomnymi z
racji niemożliwości NRS w spełnieniu obietnic wyborczych.
...
Mam nadzieję, że wreszcie ta litość dla Jurczyka zamieni się w litość dla
ludzi bez pracy. Ludzie w tym grodzie wybrali człowieka, bo komuna mu zabrała
dzieci, to jest z litości, a teraz litości dla tych co go wybrali bo giną,
topiąc się w długach.
..
fakt lepdszy kryminał, bo tam chociaż jeść dadzą.
Obserwuj wątek
    • xxtoja Re: do NRS-u Jurczyka 07.12.05, 19:56
      A CO NIKT NIE MA DO NICH NIE MA ZARZALENIA I ZNOWU TRZOS BĘDZIE CHEPI.
      • Gość: marian paździoch Re: do NRS-u Jurczyka IP: 87.207.49.* 07.12.05, 20:03
        a co to jest 'chepi'?

mp
        • xxtoja Re: do NRS-u Jurczyka 07.12.05, 20:08
          przeprasam, to jest w znaczeniu, że trzos będzie zadowolony. Troszkę mi literki
          poplątały mi się. Tylko chodzi o ich zapowiedzi (piękny program był), a terz co
          jest - parafazjując - FENIKS dla bedomnych.
          • Gość: marian paździoch Re: do NRS-u Jurczyka IP: *.chello.pl 07.12.05, 20:15
            ja tam mam do nich pewne zażalenia.

mp
            • xxtoja Re: do NRS-u Jurczyka 07.12.05, 20:17
              no to powiedz jakie, a nie tak potajemnie.
              • Gość: marian paździoch Re: do NRS-u Jurczyka IP: *.chello.pl 07.12.05, 20:29
                nie tylko do nich.
                także do prezydenta
                mam także do PiS-u.

i myślę że mogę im to mówić, bo głosowałem na nich.
                zażaleń nie mam do PO Samoobrony LPR PSL itd.z prostej przyczyny.

mp
                • xxtoja Re: do NRS-u Jurczyka 11.12.05, 10:41
                  Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> nie tylko do nich.
                  > także do prezydenta
                  > mam także do PiS-u.
                  >
                  > i myślę że mogę im to mówić, bo głosowałem na nich.
                  > > mp
                  ]
                  W takim razie to jakie masz do nich uwagi
                  • Gość: marian paździoch Re: do NRS-u Jurczyka IP: *.chello.pl 11.12.05, 10:45
                    mam kilka i im to mówię.

mp
                    • Gość: Ekspans Re: do NRS-u Jurczyka IP: 83.168.120.* 11.12.05, 10:56
                      Paździoch ! albo Ty sobie jaja robisz albo zero masz pojęcia o gospodarce ? i
                      masz tak jak masz.
                      • Gość: marian paździoch Re: do NRS-u Jurczyka IP: *.chello.pl 11.12.05, 14:11
                        se jaja, tutaj wszyscy robią.
                        a pojęcie o gospodarce, kto tu ma na tym forum? no kto?

mp
                    • xxtoja Re: do NRS-u Jurczyka 11.12.05, 11:03
                      to tak sobie chodzisz io do RNS i prezydenta i PiS-u.
                      • Gość: marian paździoch Re: do NRS-u Jurczyka IP: *.chello.pl 11.12.05, 14:15
                        a ty, to musisz koniecznie wiedzieć?
                        co ci to da?

mp
                        • Gość: xx Re: do NRS-u Jurczyka IP: *.chello.pl 11.12.05, 21:50
                          chodzi mi czy jestes zadowolony ze swoich interwencji, a jak co do prezydenta
                          to chyba do domu, a'la altanka lub do koscioła, bo tylko tam mozna go złapać
                          • Gość: marian paździoch Re: do NRS-u Jurczyka IP: *.chello.pl 11.12.05, 22:27
                            a dlaczego to cię tak bardzo martwi.

mp
                            • xxtoja Re: do NRS-u Jurczyka 12.12.05, 07:04
                              bo nie mamy parku maszynowego i nie ma produkcji w Szczecinie. Widocznie te
                              twoje interwencje ciebie samego dotyczyły.
                              • Gość: marian paździoch Re: do NRS-u Jurczyka IP: *.chello.pl 12.12.05, 17:50
                                te twoje pytania, to jakby powiedział Onufry Zagłoba, 'branie pod włos'

mp
                                • xxtoja Re: do NRS-u Jurczyka 12.12.05, 17:51
                                  a te twoje odpowiedzi sa jakies nieufne.
                                  • Gość: zona pijaka Re: do NRS-u Jurczyka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.12.05, 18:15
                                    xxtoja napisała:
                                    > a te twoje odpowiedzi sa jakies nieufne.

Nudzisz xxtoja
                                    200 metrów do altanki Pana Jurczyka jest hospicjum, a w nim wiele zdjęć z wizyt
                                    Jurczyka w hospicjum z tamtejszyni pensjonariuszami.
                                    300 metrów od altanki pana Jurczyka (róg Strzałowskiej/Pokoju) jest schronisko
                                    dla bezdomnych a tam wiele zdjęć z wizyt z tamtejszymi pensjonariuszami.
                                    Reszta Radnych z SLD, Pisu, PO, Od Nowy - nie życzy sobie pomieszkiwać w
                                    otoczeniu takiej biedoty, ani fotografować się razem z bezrobotnymi menelami
                                    a'la xxtoja.
                                    Wiec co Ty mi tu wyjeżdzasz z przygłupimi wywodami, akurat NRS.
                                    • xxtoja Re: do NRS-u Jurczyka 12.12.05, 20:24
                                      Gość portalu: zona pijaka napisał(a):

> 200 metrów do altanki Pana Jurczyka jest hospicjum, a w nim wiele zdjęć z
                                      wizyt Jurczyka w hospicjum z tamtejszyni pensjonariuszami.
                                      > 300 metrów od altanki pana Jurczyka (róg Strzałowskiej/Pokoju) jest
                                      schronisko dla bezdomnych a tam wiele zdjęć z wizyt z tamtejszymi
                                      pensjonariuszami.
                                      > Reszta Radnych z SLD, Pisu, PO, Od Nowy - nie życzy sobie pomieszkiwać w
                                      > otoczeniu takiej biedoty, ani fotografować się razem z bezrobotnymi menelami
                                      > a'la xxtoja.
                                      > Wiec co Ty mi tu wyjeżdzasz z przygłupimi wywodami, akurat NRS.
                                      wiesz, to co napisałaś jest smutne wszedzie biedni i bezrobotni i a'la żony
                                      pijaków z podbitymi oczyma bo zupa była za słona, taki ma obraz Szczecina nasz
                                      prezydent i szkoda, że z tej perspektywy jego myslenia torpeduje dobre
                                      inicjatywy, a jak cos zatwierdzi to z przykrym skutkiem dla miasta, bo
                                      on "chce" tej biedy z przyzwyczajenia ogladnia i aby sobie robić fotki z
                                      biednymi, wtedy jego poczucie wartości rosnie jaki on dobry wujcio. zapomniałaś
                                      jeszcze powiedzieć o zdjęciach w radzie Stołczyn
                                      ..
                                      Lepsze by były jego fotki z otwarcia zakładów produkcyjnych, co mu bardzo
                                      życzę..

• szpilkaa1 Re: do NRS-u Jurczyka 12.12.05, 20:38
                                        xxtoja - zamiast siedziec na forum - poszukaj pracy. Niedlugo zblizaja sie
                                        wybory moze nawet przedtrminowe - proponuje wystartowac na przydenta albo
                                        chociaz na radna... nochyba, ze juz startowalas ale z mizernym skutkiem i
                                        dlatego teraz wylewasz caly zal na Jurczyka.
                                        On akurat nie ma zlych intencji - robi to co umie najlepiej. Sami go wybralismy
                                        bo byl prospoleczny, nieprawdaz?
                                        • Gość: galoty Odwieczne pytanie nt "chciał dobrze" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:47
                                          Jest takie odwieczne pytanie :
                                          Kogo wolicie ? Takiego co chciał Wam zrobić dobry uczynek i mu nie wyszło, czy
                                          takiego co chciał zrobić Wam zły uczynek a nie udało mu się i wyszło odwrotnie.
                                          • szpilkaa1 Re: Odwieczne pytanie nt "chciał dobrze" 12.12.05, 20:52
                                            alternatywa byl jedynie Runowicz a jakie mial intencje to teraz mozna tylko
                                            spekulowac.
                                            • xxtoja Re: Odwieczne pytanie nt "chciał dobrze" 12.12.05, 20:55
                                              zapominasz o Lubińskiej
                                              • szpilkaa1 Re: Odwieczne pytanie nt "chciał dobrze" 12.12.05, 20:56
                                                nie zapomnialam, Lubinska do drugiej tury sie nie dostala.
                                        • xxtoja Re: do NRS-u Jurczyka 12.12.05, 20:54
                                          szpilka - coś tam robię, ale dzisiaj miałam niefart.
                                          Słuchaj mam pracę (na razie) z ludżmi i codziennie z nimi rozmawiam, ale co ja
                                          zrobię, że coraz więcej tej biedy wokół mnie i to mnie przeraża. Tylko na
                                          dzisiaj mam dość oglądania tego wszystkiego.
                                          Ja u Jurczyka nie widziałam tego aby był prospołeczny, aż tak. Ja nie
                                          głosowałam na niego.
                                          Do urzędu to idź sobie sama, bo polityka to wielkie oszustwo, tyle ludzi miało
                                          nadzieję, że jak Jurczyk będzie prezydentem to ich ochroni, a on porobił
                                          noclegownie, a nie zakłady pracy.
                                          • szpilkaa1 Re: do NRS-u Jurczyka 12.12.05, 21:06
                                            no to prykro mi xxtoja, ze jestes narazona na widok biedy i bolu ale tak jest
                                            chyba wszedzie. Sa ludzie,ktorzy rzeczywiscie nie moga znalezc pracy bo
                                            wyksztalcenie nie te albo wiek nie ten albo z oczu zle patrzy.... ale sa osoby,
                                            ktore pracy nie szanuja i nawet nie chce im sie dorywczo pracowac. Czesto tam
                                            gdzie bieda to i alkohol idzie w parze - a tu do patologii blisko.
                                            Teraz jest zloty okres dla robotnikow ogolnobudowlanych - mysle, ze spora czesc
                                            jednak to wykorzysta i cos zarobi.
                                            Co do politykow to sie zgadzam, to generalnie sa oszusci i im lepiej
                                            wyksztalcony tym cwanszy i wiekszy zlodziej dlatego Jurczyka mi po prostu zal
                                            bo chlop mieszka na tych dzialkach i sie niczego nie dorobil na tej
                                            prezydenturze - cokolwiek mozna o nim powiedziec to napewno nie to, ze jest
                                            zlodziejem jak wielu jego kolegow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka