dyrgosia 21.12.05, 18:54 W związku z tym, że każdy zakłada własny wątek z życzeniami, może zgodzicie się na jeden wspólny ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K.F. Re: Wątek życzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:15 Życzenia praktycznie już złożyłem słowami Lechonia, a teraz do miłego.... Jutro raniutko ładuję psa i siebie w autko i jedziemy na wigilię do przyjaciół! Laptop zostaje w domu. Kochani, w te dni świąteczne, gdziekolwiek los Was zapędzi, bez względu kim jesteście: wierzącymi, agnostykami lub ateistami, hetero - czy homo skłonnni, starzy czy młodzi, kobietą czy mężczyzną, chorzy czy zdrowi, spokojni czy wściekli, samotni czy z kimś najbliższym - wszystkim życzę daru miłości, co nie pozwala sercu w sopel lodu się zamieniać. Piękne jest serce człowieka, ale prawdziwym cudem jest serce zroszone radością! I na zakończenie, słowami Goetego: nie ma większego skarbu nad wartością dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wątek życzeń. 21.12.05, 19:20 Święta jeszcze nie nadeszły,a ja już się nimi zmęczyłam.Mimo tego zostało mi jeszcze odrobinę energii życiowej,żeby życzyć tradycyjną formułką spokojnych,wesołych,nieprzeżartych i z dużą ilością trafionych prezentów. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Wątek życzeń. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.12.05, 19:41 Trawki, wódy, dziewek co się widzi, chłopów na skwał, mercedesów, zdrowia, siły, rozumu, pogody, miliona, nieba, taakiej ryby, samych borowików, hawajów, co najwyżej zawiasów, nie sikajcie pod siebie - życzy Wam: szczera, szczerbara z szczerozłotymi zębami Zona Pijaka! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wątek życzeń. 21.12.05, 19:48 cudne życzenia żono, niesztampowe, biorę je i życzę tego samego Tobie + aquaparku na Gontynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a JA... IP: *.orange.pl 21.12.05, 19:22 a ja w tym watku nie złozę nikomu zyczeń... bo mam swój watek zyczeń i do niego odsyłam! No, a pomysł dobry... nie bedzie SPAMÓW zyczeniowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Przepis na świąteczne ciasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:31 Pół miarki ciekawości, kwartę pogody ducha, dziesięć centymetrów uśmiechu, kilogram życzliwości, cały zapas wiary, nadziei ile się zmieści, haust spokoju, pomieszaj to w sobie, podziel się z bliskimi, może starczy i dla innych. Świętuj a zakalec Ci nie grozi. Ściskam Was wszystkich mocno Wizytka Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker a oto moje zyczenia 21.12.05, 20:10 www.youtube.com/watch.php?v=VqCgjlI5sa8 Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wątek życzeń. 21.12.05, 20:53 dla starej jak i nowej gwardii: oby w przyszlym roku jak najdluzej wam trwala rodzinna wigilia a jak najkrocej wigilia zakladowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Wątek życzeń. 22.12.05, 15:35 franekkk napisał: a jak najkrocej wigilia zakladowa:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Masz na mysli jakis zaklad karny..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: Wątek życzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 02:04 www.hallmark.com/webapp/wcs/stores/servlet/product|10001|10051|144266|-2;-102001;11441;-102271;-102050||P1R10SO|products Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Wątek życzeń. 22.12.05, 10:47 Wszystkim z lewa i prawa i tym , którzy odmawiają mi prawa do świąt: zdrowia, spokoju, pogody ducha , ciepła rodzinnego i tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja dyrgosia pokazuje władzę szpilki 22.12.05, 11:01 tak się nie robi, swoją władzę pokazujesz dyrgosiu. ja ci życże POKORY. Taka sama sprawa była przy urodzinach wizytki. A teraz jak ci nie podoba co ci napisałam, to - to skasuj. Władza w twoich rękach to wspaniała sprawa, nawet jeżeli jest taka mała. To się sama przyszpiluj!!!!!!!!!!!! A ja no i tak ci wybaczam, bo to pokazuje jakie twoje ego jest małe i chce zwyciężyć w zawodach. Wesołych świat dyrgosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: dyrgosia pokazuje władzę szpilki IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.12.05, 11:48 xxtoja napisała: coś tam napisała A mi się wydaje że jakas tam xxtoja, cierpi na przerost ambicji. Nie dość że wielu zdaniach popełnia rażące byki ortograficzne, świadczące o jej wykształceniu. To jeszcze zazdrości, ze to nie ona jest pępkiem świata na tym forum. Nie przyjmuje do wiadomości że, by być wybranym na moderatora tego forum - trzeba jeszcze mieć pewien poziom intelektualny. Nie wybaczam xxtoja - bo mi on/a po prostu wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: dyrgosia pokazuje władzę szpilki 22.12.05, 12:01 oj żonko żonko, ile osób ci nie wybacza twojej wulgarności. popatrz w lusterko, to może ujrzysz pępek świata. Z Pikczu sa piękne widoki. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: dyrgosia pokazuje władzę szpilki 22.12.05, 13:30 A teraz jak ci nie podoba co ci napisałam, to - to skasuj. Możesz mnie oświecić ,bo zupełnie nie wiem o co Ci chodzi. Gdzie napisałaś coś co mi się nie podobało ? Szkoda,że zaśmiecasz wątek, który miał być "świąteczny".... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: dyrgosia pokazuje władzę szpilki 22.12.05, 17:27 szkoda, że jesteś egoistyczna, bo absztyfikant był pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
nawus Re: Wątek życzeń. 22.12.05, 17:49 Trzymajta się ludziska, trzymajta!! choćby powietrza... Szczęścia dużo, a trosk mało. Co w marzeniach , by się stało!!! pzdr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Wątek życzeń. IP: 62.69.202.* 22.12.05, 20:14 A ja pragne zyczyc Swiat pogodnych, radosnych, obfitujacych w lenistwo i uciechy. Abysmy dokonujac calorocznego bilansu, wiedzieli, o co warto walczyc w przyszlym roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Wątek życzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 00:42 Wszystkim,po prostu - PIĘKNYCH ŚWIĄT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 00:58 Wszystkim forumowiczom zycze aby Swieta uplynely w przyjaznej atmosferze, w zgodzie i zyczliwosci oraz dbalosci o zdrowie zarowno fizyczne jak i psychiczne. Mniej stresow, wiecej pogody ducha, wiecej zrozumienia i wzajemnego szacunku. Szczecinowi zycze aby mial madre wladze a jego mieszkancy przedkladali dobro swego pieknego miasta ponad interesy grup, podgrup, partii , partyjek,oraz wszelkich roznic swiatopogladowych, ktore nas dziela. Pozdrawiam slonecznie i swiatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja co dyrgosiu jesteś ślepa 23.12.05, 07:22 i nie wiesz o co chodzi udając niewiniątko, Działasz nie fair nawet przed świętami. Andre, Absztyfikant i ja napisaliśmy życzenia, a ty się sama przyszpilowałaś bo miało być światecznie? jesteś śmieszna, bo ty i tylko ty jesteś świąteczna, a inni nie mogą być świąteczni i głosić nowinę. Jest to z twojej strony nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: co dyrgosiu jesteś ślepa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.12.05, 08:09 Wiesz co xxtoja, uspokój się. Nie dociera do ciebie, że lepiej jak będzie jeden wątek zbiorczy, aniżeli 150 osobnych wątków. Przecież wtedy dopiero byłby burdel - nie kapujesz? I co z tego że Absztyf dał pierwszy wątek, w którym złozył życzenia innym? Czy to znaczy że 150 osób ma złożyc Abszyfowi swoje życzenia. Czy ty naprawde nie rozumiesz, czy tylko udajesz głupiego/ą. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co dyrgosiu jesteś ślepa 23.12.05, 08:34 na razie nie ma 159 watków i mogła uhonorować wątek absztyfikanta, gdyby miała dobre intecje, a tylko zazdrość w dyrgosi jest duża, taka sama jak u ciebie, bo nie jesteś adminem i nie udało ci się założyć swojego forum. ZAZDROŚĆ w was opanowała?. Każdy może sobie założyć wątek, co nie znasz regulaminu, a szpilka to reklama, tylko tez jest manipulacją nawet we świeta - wyższość świąt Bożego Narodznia nad Wielkanocnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: co dyrgosiu jesteś ślepa 23.12.05, 08:46 Powiem tylko tak, to nie jest mój watek..., ech...i tak nie zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Swiat wg xxtoja. zagadka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.12.05, 08:41 150 forumów zakłada 150 wątków ze swoimi życzeniami. 150 forumów, składa każdemu z osobna, w każdym z 150-ciu wątków. Ile to postów, ciekawa czy xxtoja potrafi liczyć do 20-tu tysięcy? Eee, chyba nie. No, xxtoja, oblicz - liczę na twój matematyczny błysk geniuszu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Swiat wg xxtoja. zagadka 23.12.05, 08:47 chyba przeciagi... w oknach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Swiat wg xxtoja. zagadka 23.12.05, 08:49 widać się, że nie znasz się na matematyce i ciągach liczbowych, a to też mona dwojako rozumiec muswiąc o ciągu pijackim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Swiat wg xxtoja. zagadka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.12.05, 08:52 xxtoja napisała: > uważaj na ciągi! Tak myślałam, żadne ciągi nie mają tutaj zastosowania. Mielisz jęzorem bezmyślnie. Jeśli kazdy, kazdemu w osobnym wątku składa życzenia - to gdzie tu widzisz ciągi? Chyba że masz na myśli rozpiepszenie tego forum 20-tysięcznym spamem - ale na to jesteś za głupi/a. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Swiat wg xxtoja. zagadka 23.12.05, 08:55 to wtedy pobijemy rekord i bedziemy najlepsi, pogody ducha dla twojej wulgarności, a co zrobisz jak z ciągów zrobią się przeciągi, to twoje komóreczki sie zlasuja i bedą świecic jak gwiazdki na niebie. Tak życzmy sobie, aby zazdrość i głupota tylko w takiej formie sie objawiała. Kazdy ma prawo do swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Swiat wg xxtoja. zagadka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.12.05, 09:01 No to ci życze również, i mam nadzieje że wreszcie zrozumiałaś intencje Gośki. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Swiat wg xxtoja. zagadka 23.12.05, 09:05 intencjami dobrymi piekło jest wybrukowane. A my dalej do przodu. Należy tez zaakceptować inność drugiego człowieka, jego radość i chęć podzielenia, a nie tego kontrolowania, Co do matematyki to przewaznie sa ciągi liczbowe ujete w różne wzory, nawet w matriksie, tylko tez istnieje fizyka kwantowa i teoria chaosu. I ona ma raczej te zmnienne, których nikt jeszcze nie rozumie w swoim racjonalnym umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 09:01 dyrgosiu jak będziesz pisała i zakładała z góry, że się zgadzamy - to bedziesz się czuła samotna wśród ludzi. Na razie jest przy twoim boku żona pijaka i nie powinnas sie czuć opuszczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Wątek życzeń. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.12.05, 09:04 Moderator nie jest od kochania, tylko do ciachania. Jakbyś nie wiedziała:-)) Ja to rozumiem - ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 09:07 przecież napisałam, że może sobie ciachać do woli. To jej sprawa. spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 09:09 może sobie ciachać do woli nadal nie dowiedziałam się co tak ciacham ? może bardziej konkretnie, bo jakoś gubisz się w swoich pretensjach... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 09:18 to miał być z założenia kochani wątek życzeń,a stał się niestety wątkiem pyskówek spokoju i radości,a przede wszystkim więcej tolerancji życzę Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 09:19 tak stał się nim od samego poczatku, bo narzucony. Tak tolerancji dla maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 09:07 dyrgosiu jak będziesz pisała i zakładała z góry, że się zgadzamy czytaj, czytaj ze zrozumieniem, jak nie rozumiesz przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz...., polecam pierwszy post w tym watku... Na razie jest przy twoim boku żona pijaka cieszę się , lubię obcować z inteligentnymi ludzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 09:18 może zgodzicie się na jeden wspólny ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 09:21 Wiesz co nawet nie chce mi się chcieć Ci tłumaczyć, Ty i tak masz swoja wizję, a mnie rola złej macochy nie odpowiada, nie dam sobie odebrać wiary,że ludzie są dobrzy i mądrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Wątek życzeń. 23.12.05, 15:01 mimo wszystko wspaniałych świąt wszystkim życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_marciniak serdeczne życzenia świąteczne 23.12.05, 19:45 Serdeczne życzenia świąteczne dla wszystkich forumowiczów! Niech święta będą zdrowe, radosne i pełne miłości, spędzone w gronie rodzinnym i wsród przyjaciól. Agnieszka Marciniak Odpowiedz Link Zgłoś