Dodaj do ulubionych

A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie?

09.03.06, 11:24
Najlepsze miejsce na gorące złączenie warg - warszawskie Łazienki. Całowanie
na wsi rzadsze, ale za to dłuższe niż w miastach. Po raz pierwszy w historii
Polacy wyznali wszystkie sekrety o swoich pocałunkach.

Firma Nivea, Grupa Beiersdorf zapytała 30 tys. Polaków o wszystko, co ma
związek z pocałunkami. Okazało się, że rodacy za najpiękniejsze miejsca na
tego rodzaju pieszczoty uznali Łazienki Królewskie w Warszawie. Dalej są
kolejno: Rynek w Krakowie, park Kasprowicza w Szczecinie, Stary Rynek w
Poznaniu i ulica Piotrkowska w Łodzi. Biorący udział w badaniu uznali, że
takich całuśnych miejsc Polska ma na kopy, np. w Katowicach jest to Dolina
Trzech Stawów, park Kościuszki z okolicami i park przy ul. Grażyńskiego.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3201906.html
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 02.04.06, 12:07
      Mieszkalam w czasach mojej wczesnej mlodosci w Warszawie, ale NIE WIEDZIALAM
      ze Lazienki sa najlepsze do calowania ...
      Szkoda, bo teraz to nie mam sie z kim calowac ...

sloggi napisał:

> Najlepsze miejsce na gorące złączenie warg - warszawskie Łazienki.
      >
      • sloggi Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 04.04.06, 11:30
        Jest wiosna, czas się rozejrzeć :)
      • inka117 Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 08.03.07, 12:09
        No to gdzie w Stargardzie jest miejsce na "randki" takie bardziej romantyczne?
    • holdon Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 27.08.06, 00:47
      przejzyj slownik ortografii a pozniej pisz
      • sloggi Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 27.08.06, 00:52
        holdon napisał:

> przejzyj slownik ortografii a pozniej pisz

Tobie polecam poduczenie się interpunkcji.
        • tami46 Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 08.03.07, 19:51
          Sen o Warszawie to jest moj sen...
          • sibeliuss Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 08.03.07, 21:51
            tami46 napisała:

> Sen o Warszawie to jest moj sen...

W jakim sensie?
            • tami46 Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 09.03.07, 16:04
              Ja jestem wielką miłośniczką Warszawy chociaż nie mam tam rodziny i nikt z moich
              bliskich nie pochodzi ze stolicy .Jeżdżę tam raz do roku na parę dni a po
              powrocie do domu całe moje życie toczy się wokół myśli,kiedy znowu tam
              pojadę.Rodzina śmieję się ze mnie twierdząc ,że powinnam zostać honorowym
              obywatelem Warszawy.Teraz rozumiesz,że sen o Warszawie to mój se.Pozdrawiam
              • pia.ed Warszawa 09.03.07, 16:21
                A dlaczego tak rzadko jezdzisz do Warszawy???
                Bylam tam w listopadzie i zatrzymalam sie w hostelu Orange. Calkiem dobre
                warunki, przyjemna miedzynarodowa atmosfera, mialam okazje pocwiczyc
                moj angielski, ktorego ucze sie cale zycie i nie moge sie nauczyc ...
                • tami46 Re: Warszawa 09.03.07, 19:42
                  Prawdę mówiąc to stać mnie tyklo na ten jeden wyjazd w roku. Od paru lat
                  zatrzymywałam się w zaprzyjażnionym szkolnym schronisku młodzieżowym na
                  Woli.Ciekawa jednak jestem gdzie znajduje się ten hostel Orange i ile kosztuje
                  doba za nocleg?Pozdrawiam
                • inka117 Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 12.03.07, 12:15
                  Piszecie o miejscach romantycznych w różnych miastach- a ja pytam gdzie w
                  Stargardzie takie miejsca bywają? A może takich miejsc tam nie ma i ze Stargardu
                  na randki dojeżdża się np. do Kołobrzegu.Pozdrowionka wiosenne.
                  • inka117 Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 21.03.07, 11:30
                    I gdzie takie miejsce jest?
                    • kaarinka Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 21.03.07, 14:05
                      np. Aleja Słowicza:)
                      • tami46 Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 21.03.07, 15:17
                        A jest w Stargardzie Aleja Słowicza? Jeśli tak to gdzie?
                        • kaarinka Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 21.03.07, 16:41
                          W parku za kościołem św. Jana, wzdłuż amfiteatru (nad nim). Ciągnie się pośród
                          drzew i śpiewu ptaszków, słowików pewnie też:)
                          • inka117 Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 22.03.07, 13:16
                            Na pewno pójdę kiedyś to miejsce ot tak zwyczajnie zobaczyć.Może letnią porą.
                          • tami46 Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 22.03.07, 14:15
                            To już troche wiem ,ale amfiteatr istnieje chyba o kilku lat?
                            • kaarinka Re: A gdzie jest takie miejsce w Stargardzie? 22.03.07, 15:27
                              Od kilku...? Raczej nie... Ja pamiętam go od zawsze. Kiedy chodziłam na religię
                              do salek za kościołem, był już na pewno, a to było ok. 30 lat temu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka