andreas.007 12.05.06, 14:52 dałem foty auta w ogniu.... nie wiem kiedy na forum foto sie pojawi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Auto w ogniu!!! 12.05.06, 14:53 Jak w pisku opon mozgowych przeganiales staruszke po zebrach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Auto w ogniu!!! IP: *.centertel.pl 12.05.06, 15:02 hahaha widze, ze przejęłeś role XYZeta.... prezystapiłes do komuchów nie tylko w kwestii pieknych kobiet... ale i aut w ogniu... Nie, nie... pali sie kadecik....uwaga, uwaga ciepło sie robi! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Auto w ogniu!!! 12.05.06, 15:10 Gość portalu: andreas napisał(a): prezystapiłes do komuchów nie tylko w kwestii pieknych kobiet... ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Komuchy chcialy tylko kobiety wykorzystac, a potem odziac je w kufajke i walonki i do zamiatania miasta.. W ogole nie potrafili docenic kobiet.. jak pijacy whisky z cola.. .-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Auto w ogniu!!! IP: *.centertel.pl 12.05.06, 15:18 pijacy whisky z cola potrafia docenic piekne kobiety!!! Spotkałem jednego z czterech, ale tego pierwszego zywego polskiego Johny Walkera... powiedział, ze nie ważne z czym sie pije wazne zeby pic.... po czym dał mi wydudlic 3/4butelki czarnego JW... mówił, ze pija sie tez z mlekiem, ale ja kiedys próbowałem i mleko sie zwazyło i sczysciło nas strasznie... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Auto w ogniu!!! 12.05.06, 15:22 Komuchy chcą je na traktory, Ich trud nadobny podziwiać. Swar chucią jeno chce zniewalać, Po chuci kazać myć gary! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Auto w ogniu!!! 12.05.06, 15:25 a wcale ze nie chucia, tylko dobrym slowem.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Auto w ogniu!!! 12.05.06, 15:02 Przypiździaczyłeś gdzieś w końcu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Auto w ogniu!!! IP: *.centertel.pl 12.05.06, 15:09 dzieki za dobre słowo "Przypiździaczyłeś", ale muszem Ciebie rozczarowac... NIE! Dwie gaśnice zuzyli, ale nie zgasł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Auto w ogniu!!! IP: *.centertel.pl 12.05.06, 15:11 Nie Przypiździaczyłem choc zrobiłem w ostatnich dwóch tygodniach ładnych kilka tysiecy kilometrów... i nawet manadatu za predkośc nie zapłaciłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Auto w ogniu!!! 12.05.06, 16:33 Tu na tym forum nienawidzę wszystkich - taka moja rola. Andreasa i XYZ-zeta nienawidzę tak jakoś po swojsku. Wróg bo wróg - ale swój, szczeciński za węgła, z sąsiedniej ulicy, z sąsiedniej ławki z piwem. PS: to moglo być moje auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas czuje IP: *.centertel.pl 12.05.06, 16:51 ale to trwa to wystawienie, czuje ze beda dopiero po weekendzie... Odpowiedz Link Zgłoś